VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

130315

 

GODMORGON SOLIGA FREDAG! (Vackert mms från vacker vän)

 

 

 

Morgonmys med vacker son ♥

 

 

Igår kväll var jag näästan på väg att lägga mig brevid lillE när jag skulle gå och lägga mig… Så när han kröp ner hos mig vid hav 6 i morse passade jag på att gosa ikapp med ett leende på läpparna. Sen vaknade vi vid 7 när klockan ringde och jag fick meddelande på samma gång! Idag är det fredag, visst blir det en bra sådan!? 🙂

 

Nu blir det dusch för att piggna till lite, om möjligt. Fast jo, att titta ut genom fönstret piggar till och gör mig glad! Älskar soliga, ljusa dagar som det ju faktiskt är idag.


Kommentarer


  1. Evelina H 15 mars, 2013 on 07:59 Svara

    Det där känner jag igen! Jag sover ibland bredvid sonen, bara för att det känns så bra att ligga bredvid någon. Mys kan aldrig vara fel.. 🙂

  2. Det kommer bli en toppenfredag:)

  3. DeMarkey 15 mars, 2013 on 10:13 Svara

    Vilka riktigt härliga bilder! Jag bara njuter av att se er mysa, vill hämta mina barn från dagis och mysa direkt.. hi hi. Men imorgon är vi alla hemma och det känns lika bra det med.

    Tack för att du tipsat så mycket om Stiftelsen förresten, jag har inte orkat ge dom en chans fören NU. fy fasen vilket bra band!! Och det kanske låter sjukt men ofta ”tänker” jag på dig och den tid du gick igenom med F. Kan nog höra mycket av dig i låtarna..

    Hoppas du får en kanon fin dag och helg!

    • Evelina 15 mars, 2013 on 10:23 Svara

      Haha det finns en eller två låtar som typ räddade mig i höstas…
      Detsamma till dig söta! Kramar

  4. Veronica 15 mars, 2013 on 17:50 Svara

    Önskar dig och sonen en underbar helg 🙂 kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna