VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det där som testar tålamodet

20130314-185924.jpg

 

Glad kille men sen skar det sig lite…. PMS och treårstrots kan vara en lite opassande kombination hehe… Men tur vi blir vänner snabbt igen!! Vi har gått en uppfriskande kvällspromenad till huset för att kattvakta och nu blir det obligatoriskt kvällsmys ♥

 

Vi pratade om semester på jobbet… Vad jobbigt det känns att börja tänka på det, alltså för planerandets skull. Jag vet inte riktigt hur man ska göra med Elion och semester när vi inte längre är tillsammans? Fast jag är rätt säker på att vi kan prata oss fram till något bra när det gäller det här också förstås.. Men ändå. Hur gör man liksom!? Det var en klok man som sa till mig att det här med skilsmässa tar tid att vänja sig vid, att man ska uppleva liksom hela året på olika håll, typ julafton, semester och så vidare. Vänja sig av från varandra och det man delat under så lång tid. Och det låter ju rätt logiskt. Kan knappt förstå att det redan har gått ett halvår sen vi bestämde oss för det här.. Är det något jag lärt mig de senaste åren så är det verkligen att att följa sin magkänsla och ta vara på tiden! Livet är för kort och går för snabbt för något annat. Och då menar jag såklart inte bara i relationer utan även i arbetslivet, fritiden och ja allt du fyller livet med!

 

 

 


Kommentarer


  1. Josefine 14 mars, 2013 on 20:26 Svara

    Lägg era semestrar så att Elion får ett så långt sommarlov som möjligt. Han har ju guldläge och chans på 10 veckor om ni nu tar full semester. Men vilket som har han chans till ett låååångt sommarlov.

  2. li 14 mars, 2013 on 20:50 Svara

    Jag tänkte semester alltså åka iväg vet inte vad du menar men slänger ur mig kommentaren iaf. Känner en familj som åker på semester tsm även fast hens föräldrar är skilda tycker inte det är nå konstigt! Nu har förvisso inte någon av dom ny partner men ändå 🙂 tror det är kul för barn att umgås med båda föräldrar samtidigt om man fortfarande fungerar ihop 🙂

  3. Sandra 14 mars, 2013 on 21:20 Svara

    Åh vad svårt men jag vet många som tar 2 veckor var men det låter i mina öron som en lång period att vara ifårn sitt barn men det kanske är smällar man får ta som separerad. du skriver inget om Mr Butterfly, menar inte att du ska för jag förstår om han inte vill synas i en stor blogg men är ju lite nyfiken på hur det går med kärleken =) kram!

  4. Malin Mamma Till 2 14 mars, 2013 on 22:28 Svara

    Jag har flera vänner som är ensamstående och dom brukar antingen ha flera veckor semester samtidigt eller så brukar dom typ ha 1 vecka gemensamt för barnets skull. Visst dom har ingen ny på så sätt men det kan ju alltid vara en variant som även barnen uppskattar. 🙂 Annars kan ni göra som den första kommentera ta ut semester så att det blir lång semester för lilla E. Men då kan det ju bli långt mellan det ni ska ha honom.
    Hoppas det löser sig i alla fall. Jag menar ni brukar ju lösa det till ert bästa och framför allt E:s bästa så detta kommer nog gå galant.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna