VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bra dag

Ah… Sinnet mår väldigt bra just nu! Idag har jag tränat, solat, jobbat på bra, pratat och pratat med fina människor. Jag har tidigare haft otroligt, otroligt svårt för att prata känslor och berätta vad jag känner. Alltid varit bra på att lyssna. Men de senaste åren har jag blivit bättre på att prata känslor tillbaka och det är ju bara så himla skönt att göra det. För inte fasen kan man veta vad någon annan tänker! Känslomänniska har jag alltid varit, men jag mår väldigt mycket bättre av att dela med mig av mina känslor. Brukar ofta säga att jag blev en bättre människa när jag fick Elion. Han har hjälpt mig just med att våga känna mer tror jag. Våga visa mer. Just det där att det för mig är viktigt att varje dag säga att jag älskar honom, det gör så att jag har fått lättare för att visa känslor även för andra. Nu babblar jag men åååhh, jag känner så många bra känslor just nu. Efter regn kommer solsken ni vet!! 🙂 Inte ens den tjuriga busscauffören gjorde mig det minsta irriterad haha. Han ville köra förbi mig men hallå, stannar han tre bussar bort är det väl inte så lätt för mig att se att han ens står där? Jaja… 😉

 

 

 

20130130-210322.jpg

 

Det blev spinning som träning för mig och Lotten idag! Ganska trist pass faktiskt, på grund av dålig musik, men det blev rätt svettigt ändå. Ska absolut göras fler gånger!

 

 

 

Nu väntar en skön natts sömn innan det är torsdag och ett efterlängtat frisörbesök! Min tid i lördags blev inställd men det var tur att jag fick en ny tid så snart. Min frisör jobbar nämligen bara nån gång i månaden men jag bara måste fortsätta gå till henne. Hon är så SNÄLL mot mitt hår och det är precis vad det behöver. Nu när jag mår bättre igen hoppas jag att även mitt hår ska göra det! Tror det var stressen blandat med det blonda som gjorde att mitt annars tjocka hår blev slitet och tunt. Vill ha tillbaka det vanliga!

 

 

Puss&Kram

 


Kommentarer


  1. Emelie 30 januari, 2013 on 21:50 Svara

    åh va härligt att höra att du känner såhär nu.. och det strålar om dej!!

    Kram på dej

  2. DeMarkey 30 januari, 2013 on 22:09 Svara

    Vad härligt att ens barn kan förändra än till det bättre! Underbart. =)

  3. Erica 30 januari, 2013 on 22:55 Svara

    det är härligt när man är i ett flow 🙂

    • Evelina 31 januari, 2013 on 08:37 Svara

      Oh yes!

  4. Karolin 31 januari, 2013 on 05:59 Svara

    Jag ska också klippa mig idag! Otippat att VI lyckats då till det på samma dag 😉 puuss

    • Evelina 31 januari, 2013 on 08:36 Svara

      Haha såklart att du ska!! Puss

  5. Frida 5 februari, 2013 on 14:05 Svara

    Du måste prova Anne-Lees spinning45 på måndagar 17.30, GRYM musik, tabatintervaller & svettigare än något annat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna