VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

gymmet – jensen’s – hemma

20130127-190258.jpg

 

After training! Shit vad det märks att jag varit sjuk, orken fanns inte riktigt där… Men nöjd ändå! Lite är bättre än ingenting och jag gjorde det jag ville ha gjort i alla fall :).

 

 

 

 

20130127-190318.jpg

 

Efter dusch och snabbfix mötte jag upp Nadja inne på Jensens!

 

 

 

 

20130127-190332.jpg

 

Fina, fina Nadja! Är så glad för att jag har lärt känna henne!

 

 

 

 

20130127-190346.jpg

 

Fitnesskyckling! (Fast jag saknade coleslawn i salladsbaren)

 

 

Vi satt och pratade i några timmar och kunde inte riktigt slita oss så vi åkte hem till mig där Fredrik kom för att lämna Elion och så fick vi ett par timmar till tillsammans. Vi är väldigt lika och det är skönt att ventilera med någon som tänker ungefär likadant. Hade temys i soffan, det blev även middag tillsammans och sen åkte hon hemåt när det började bli sent. Haha och så fixade vi för en stående lottorad som vi ska ha tillsammans med Karro och Shima. Hej miljoner!! Man kan ju alltid hoppas, vore supernajs om vi kunde vinna ihop en liten weekend åtminstone… Riktig myssöndag, ja myshelg har det varit!

 

Och ja, Fredrik läser min blogg ;). Han tycker för övrigt att ni är lite hårda i vissa kommentarer (till exempel ”Det är patetiskt att hålla på och ”låtsas” leka familj, ta foton etc när man valde den fega vägen att ge upp äktenskapet och nu lever för party”) och hälsar att han inte tar illa upp av något jag skriver. När jag skriver om honom i dejtingsammanhang har jag självklart pratat med honom om det först! Som sagt, var glada för att vi har lyckats ta ett beslut som i slutändan har blivit bäst för OSS. Ni behöver inte gilla det beslutet eftersom det är våra liv. Vi mår bra och redo för att gå vidare! Och bara så ni vet, jag kommer aldrig prioritera party framför familjeliv! Verkligen inte jag. Men jag tror nog att det är rätt vanligt att man träffar vänner ofta och festar lite då och då om man lever själv varannan vecka? Ja även om man har familj är det självklart ok, det hoppas jag ändå att ni alla tycker!? Jag tycker i alla fall det :).


Kommentarer


  1. Karolin 27 januari, 2013 on 20:28 Svara

    JAG är glad att ni har lärt känna varandra 😀 Två av världens tre bästa, kan ju inte bli bättre!!! <3 puss på er

    • Evelina 27 januari, 2013 on 20:29 Svara

      Tack för det sweetie! Saknade er idag, tur ni var med lite på telefon i alla fall hehe… Pussss

  2. Milla 27 januari, 2013 on 20:32 Svara

    Du ser fräsch ut,fast sen vet du ju hur upprörda vissa är4 och så fort du kommer med en gliring reagerar dom och det måste du väl vara medveten om att dessa inte försvunnit?trots att man tycker dom borde slutaa läsa om dom stör sig.

  3. DeMarkey 27 januari, 2013 on 20:40 Svara

    Jag älskar er kontakt som ni har, precis så hade mina föräldrar och jag har alltid mått så bra av det. Barnen ska alltid komma först, så som ni också tänker. Fan att andra ska va så elaka och ens tro att man kan ha nått att säga om ert liv överhuvudtaget. Nästan lite patetiskt egentligen hur vissa typer av människor kan försvinna så hårt i internet världen, i blogg världen att dom faktiskt tror sig känna personen/familjen bakom bloggarna. Ja ja, alla har sina psykiska problem, så strunta i dom och njut av livet.

    Massa kramar!

  4. Linnéa 27 januari, 2013 on 20:42 Svara

    Jag håller fullt med dig Evelina, tråkigt att vissa lägger sig i hur ni valt att göra!
    En annan sak…hur lär du känna så mkt nytt folk jämt när du är ny i en stad?
    Hur gick det till? te.x. ååh vad heter hon nu igen som har dottern Elin, hur gick det till när ni träffades?
    Hur är du som person, har du lätt för att ta kontakt, kallsnacka och bubbla på eller lite mer blyg till en början??
    Kram =)

  5. Annika 27 januari, 2013 on 20:50 Svara

    Huvudsaken ni är överens och mår bra.

    Bittert folk med förståsigpå kommentarer .. Skit i dem!
    Energislukare som inte har nått vettigt gör sig.

    Stå på dig och var stolt tjejen!

  6. Anneli 27 januari, 2013 on 20:59 Svara

    Ärligt talat så tror jag att de som klagar över hur du och Fredrik har det just nu inte själv skulle gilla om någon kritiserade deras förhållande om de var i samma situation.

  7. Nadja Falk 27 januari, 2013 on 20:59 Svara

    Har haft en så fin dag idag! Är också glad att jag fått lära känna dig! Kramar

  8. Anne 27 januari, 2013 on 21:34 Svara

    Jag tror faktiskt att ALLA är glada för din skull Evelina, ingen kan liksom tycka illa om dig.. Tror folk (mig själv inräknat) kan uttrycka sig jävligt illa bara.. Ibland öppna munnen när man egentligen ska vara tyst, ibland ta ut sin ilska på fel personer.. Tror som sagt att ALLA här gillar dig, du är varm och genomgod! Vad vi kan se iaf 😉 ÄVEN om vi läsare är lite hårda ibland.. Ibland är det svårt att förstå. Se ur en annan synvinkel. Man glömmer lätt att vi är OLIKA, tänker på OLIKA sätt, men har nog ändå samma GODA hjärtan i slutändan.. Oh, vilken filosofisk kommentar det blev.. 😉

  9. Det är inte alla som lyckas dela på sig och fortfarande vara vänner tyvärr.. Jag och min ex-man är kanske inte vänner, men vi avskyr ite varandra och vi prioriterade vår underbara dotter genom skilsmässan.
    Sedan har vi båda nya familjer nu, och dottern känner att hon är en viktig del i båda familjerna. Så man kan faktiskt skiljas utan att hata varandra och man kan också hitta kärleken på nytt 🙂
    Många kramar till er alla tre!

  10. Therese 27 januari, 2013 on 21:47 Svara

    Säger som min son.. Sura rumpor…
    Att folk orkar bry sig hur andra gör,, det är väl bra att nu kommer överens,,
    Och äran barnfri gör man ju saker utan dem,, eller ska man sitta och sakna ihjäl sig efter pluttarna..
    De kan ju inte följa med på krogen;)

  11. Hanna 28 januari, 2013 on 06:40 Svara

    Vilken mysig dag ni haft. 🙂

  12. Lisa 28 januari, 2013 on 07:45 Svara

    Jag fattar inte att folk orkar störa sej dag ut å dag in.
    Jag tycker det är fantastiskt att ni kommer så bra överens å kan umgås som ni gör.
    Å angående festadet så vet jag ospeparerade föräldrar som prioriterar bort familjen för fest, å det gör då sannerligen inte du!

  13. Maria 28 januari, 2013 on 08:16 Svara

    Hej!!

    Jag har följt dig i ca ett år, tyvärr är jag dålig på att kommentera 😛

    Men förstår mig inte på folk som skriver sånt som dom inte vet ngt om!!!!!!!!!!! Men vi som följt dig vet ju hur fina Ni är, och varför Ni separerat är enbart Er ensak. Så försök att bortse från dom, och fortsätt med din fina blogg! Vi är många med mig som tycker om dig.

    Kram Maria

    • Evelina 29 januari, 2013 on 14:37 Svara

      Kramar till er alla som förstår <3

  14. Petra 28 januari, 2013 on 08:24 Svara

    Förstår inte varför folk ska bry sig och varför de ska lägga sig i. Det är inte deras liv, utan era och ni gör det som är bäst för er och sedan ska ingen annan bry sig.

  15. Carro 28 januari, 2013 on 08:33 Svara

    Ååå ja bara RÅ ÄLSKAR DEJ!!

    Läser hundra bloggar varje dag men ingen får mig att tänka så bra som din blogg- GO GIRL <3

    tusen kramar

  16. Mamma Till 2 28 januari, 2013 on 19:20 Svara

    Jag förstår inte att folk ska bry sig så mycket om främlingar. NI gör som NI vill och är bäst för er inte för andra. <3 Jag ser hellre att man går isär om man inte älskar varandra på det sättet längre så man förblir vänner istället för att göra ett sista försök och slutar att man är osams istället. Jag är ett skilsmässobarn men mina föräldrar har ALDRIG vart sams vilket jag tycker är så jäkla tråkigt.

    Kram

  17. Ellinor Nilsson 28 januari, 2013 on 21:28 Svara

    Nu kan jag inte hålla mig från att kommentera längre. Jag är en av dem som har följt dig till och från ända från starten. Din blogg var en av de första jag började följa (kanske kommer du ihåg mig från godisen.blogg.se).
    Jag gjorde själv slut på ett väldigt långt förhållande i somras, och jag kan helt uppriktigt säga att det är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag blir både ledsen och förbannad när jag läser att folk skriver som de gör till dig. ”Att ta den enkla vägen”. Att våga ta steget och göra den förändringen är allt annat än enkelt. Den enkla (fega) vägen hade varit att ignorera känslorna kring att man inte känner sig nöjd/lycklig med hur livet ser ut. Jag tycker också att det bara är toppen att du och Fredrik kan ha den fina kontakten ni har. Något jag verkligen saknar med mitt ex. Men så har vi inget barn heller, så det ”behövs” inte för någon annans skull.

    Fortsätt kämpa Evelina! Jag blir väldigt motiverad av din blogg just nu. Ibland känns det som att livet aldirg ska ordna upp sig och bli riktigt bra igen. Då kan det vara så skönt att läsa om hur andra som gått igenom liknande saker kan se ljust på framtiden!

    • Evelina 29 januari, 2013 on 14:36 Svara

      Stor kram till dig!! Det blir inte alltid som man tänkt sig men det blir bra ändå! 🙂
      Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna