VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tjugosjättejanuari

20130126-160343.jpg

 

 

Ljuvliga lördag! En riktigt bra start på dagen följdes åt av en tripp till IKEA där jag träffade på två välbekanta killar. Gick ett varv tillsammans och sen skulle Fredrik fixa nytt körkortsfoto. PÅ TIDEN, inte bara för att det gamla är 10 år gammalt men min soon to be exhusband har ju ändrats rätt så rejält sen dess. Han hade inte den frisyren när vi träffades haha… Visst är han stilig? Hojta till om det är någon som vill ha en dejt med honom! Behöver väl knappt presentera honom för ni vet ju redan hur bra han är :). Och ja, jag skriver ju det här lite halvt på skämt eftersom jag knappast tror att det är ett bra sätt att skaffa dejt till honom via min blogg, men jag vill verkligen att ni ska förstå att vi mår bra, har gått vidare och är redo för att fortsätta på varsitt håll även om vi alltid kommer gå brevid varandra på något vis i och med Elion. Så, har vi det kanske ni också kan släppa det och bara vara glada för att vi är glada och mår bra nu?

 

Fick tilläggsfrågan hur länge vi var tillsammans… Svaret är 8 år! Fick även frågan om bättre bilder på mina tatueringar och hur det går med att ta bort tatueringen på handleden… Här ser ni en bild. Borttagningen går bra men har haft paus ett tag nu. Ska ta tag och boka ny tid, tror det är den femte som är nästa? Eller fjärde. Ja det var visst ännu fler 🙂 ”Funderade du någonsin på att tatuera in Fredriks namn någonstans och har du någon tanke om att skriva Elion någonstans?” Nej och nej! Gillar att texttatueringar men namn är inte riktigt min grej. Skulle hellre göra något annat som en symbol för Elion. Eller jag vill vänta tills jag får fler barn för då vet jag vad jag vill göra som en hyllning till dom.

 

 

Puss på er!


Kommentarer


  1. Helena - mamma till storA och lillA 26 januari, 2013 on 17:05 Svara

    Jag vet! Karro och du kan väl byta gubbar med varandra. Ni verkar båda ha riktigt goa ex och så känner ni ju varandra väldigt bra redan. Så blir Elion och Elin halvsyskon! Bra va?! Fniss fniss!
    Kram på dig fina!

  2. Karolin 26 januari, 2013 on 19:17 Svara

    Haha Helena! Vi har faktiskt skojat om det! Men tror inte att det blir aktuellt alltså haha!

  3. Kristina 26 januari, 2013 on 19:25 Svara

    Evelina det är dags att du lägger ner de här ironiska skämten i var och vartannat inlägg. Det signalerar bara bekräftelse och svaghet. Vad läsarna är ute efter är ödmjukhet, något du har brist på, på senare tid.

    Det du vill visa läsarna går inte fram ALLS genom ett sånt sätt.

  4. Karin 26 januari, 2013 on 19:48 Svara

    Härligt för er att separationen går smidigt. Visst är Fredrik läcker eller skitsnygg med andra ord.

    Kram-kram

  5. Fia 26 januari, 2013 on 21:32 Svara

    Fasen va snygg Fredrik blitt!! =)

  6. Malin 26 januari, 2013 on 22:20 Svara

    Ödmjukhet schmödmjukhet. Du har humor, de som inte gillar din humor kan läsa någon annan blogg. Dessutom tycker jag det är ödmjukt att säga att det är okej för din del om F går vidare.

    Så alla haters kan hoppa upp och sätta sig någonstans. 😉

  7. Johanna 27 januari, 2013 on 06:23 Svara

    Kan inte du ändra länken till Karros blogg, till hennes nya adress? Livet måste vara lätt för en latmask vettu;-)

  8. Rebecka Svensson 27 januari, 2013 on 07:50 Svara

    Jag tycker bara att detta blogginlägg känns så ledsamt. Ja, ni kommer alltid att vara sammanlänkade tack vare Elion. Men varför ta familjefoto tillsammans (om än bara på skämt)? Och till alla er som är odelat positiva och tycker att alla som inte uppmuntrar eller stryker medhårs ska vara tysta… Snälla, sluta med det! Vi har alla rätt att ifrågasätta. Sen kan man för den skull vara schysst i sitt ifrågasättande. Jag har läst bloggen sen start och gillar den!

  9. Anne 27 januari, 2013 on 13:45 Svara

    Håller med Rebecka Svensson i det att man INTE är en hater för att man säger emot eller tycker till.. Sen har man förstås en skyldighet att säga saker på ett schysst sätt, och hålla tyst om sådant som är för privat, negativt, elakt etc.. Dock är det Evelinas rättighet att bli arg, ledsen, ta bort kommentaren, ge positiv respons eller skälla ut personen, det gör hon precis som hon vill.. Man måste helt enkelt inte vara odelat positiv till allt, men man kan ju uttrycka sig moget och rättvist! Förstå att Evelina, eller vem som än skriver, har ett eget sätt att se på situationen, hon vet bäst (det är hennes liv!) och att det är okej att tycka olika.

  10. Lisa 27 januari, 2013 on 13:52 Svara

    Rebecka svensson: Vadå familjefoto på skämt? Man kan väl ta foton ihop? Det är väl bara kul att ha? Ser inget ledsamt i det, tvärtom.

  11. Anna 27 januari, 2013 on 17:24 Svara

    Evelina tycks aldrig växa upp och som många sagt, hon tycks ha ständigt behov av bekräftelse. Det är patetiskt att hålla på och ”låtsas” leka familj, ta foton etc när man valde den fega vägen att ge upp äktenskapet och nu lever för party.

  12. Anonym 27 januari, 2013 on 17:25 Svara

    Så Elion ska aldrig mer kunna ta ett foto tillsammans med sina föräldrar utan att det är ett skämt?

  13. Louise 27 januari, 2013 on 19:11 Svara

    Fy vad trist för evelina att gå in och läsa kommenterar när typ ingen är glad för hennes skull att dom kan gå vidare åt varsina håll?

    Ja tycker både Evelina och Fredrik är starka som ändå klarar av att umgås och ha bra vänskap fast de gått isär!! och dom förtjänar att vara lyckliga och glada, och de verkar båda vara! 🙂

  14. Johanna 27 januari, 2013 on 23:05 Svara

    Herregud vad negativa en del är! Vi läsare har ingen aning om hur människorna i bloggen mår innerst inne. Att de försöker ha en god relation är ju bara fantastiskt och tänkt vad underbart det hade varit om alla separerade föräldrar kunde ha det så! Vilken lycka för barnet att föräldrarna kan vara med varandra utan att bråka! Förstår inte vad som är så negativt med detta!

  15. Åsa 27 januari, 2013 on 23:35 Svara

    Haha e det samma Anna som Johanna blev ”dumpad” av i sin blogg?? Samma taskiga attityd iallafall! HARRRREEEGUUUUUD!! 1800-talet lämna vi för längesen, även 1900-talet e förbi! Häng med lite i utvecklingen vettja! Jag har nog aldrig kommenterat förr, men e nu sååå trött på vissa folks högst märkliga kommentarer och tankesätt, så vågar knappt tänka på hur det e för ägaren till denna blogg, ni vet, hon som faktiskt lever ett liv, SITT liv, som vi läsare får glädjen att ta en viss del utav….

  16. En annan Evelina 28 januari, 2013 on 13:24 Svara

    Jag antar att alla ni som tycker det är patetiskt att E och F ”leker familj” är sådana mammor som behandlar era ex som skit och låter barnen hamna emellan. Väx upp, gott folk!

    Tycker ni löser detta på ett underbart sätt, Evelina, allt för Elions bästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna