VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsträning!

20130125-221103.jpg

 

 

Jag har varit sjukt rastlös i veckan, till viss del har det nog haft med gymuppehållet som kom med dunderförkylningen att göra. Ikväll var jag tillbaka om än bara för 1 timmes promenad på rullbandet och lite ryggövningar. LITE ÄR BÄTTRE ÄN INGET är mitt motto när det kommer till träning och det funkar banne mig. För går du inte dit, gör du INGENTING. Och visst vill man väl ändå göra någonting? Tänkte på det idag när jag gick (man hinner tänke mycket på 60 minuter), att jag för ett år sen när vi precis flyttat hit var ute och sprang som träning. Det är ju helt galet! Snorhalt… Antingen så har jag insett att jag inte är odödlig eller så har jag blivit bekväm. Var för övrigt imponerad över att det var så mycket folk (baaara killar dock) på gymmet en fredagkväll som det var!

 

Nu blir det soffan! Hoppas att ni har fått en bra start på helgen!


Kommentarer


  1. vibeke 26 januari, 2013 on 11:42 Svara

    Javist är det skönt att få träna lite & som du säger allt e bättre än inget =) Duktig du e i allafall =) stor kram

  2. Marieh 26 januari, 2013 on 16:08 Svara

    Men det är väl inte så galet att springa på vintern? Jag springer 3-4 ggr i veckan under hela vintern. Vid -20 går min gräns och det går hur bra som helst. Och är man rädd för att halka är det ju bara att skaffa broddar på skorna. Löpband i all ära men ingenting går ju upp mot frisk luft. =)

    • Evelina 26 januari, 2013 on 16:35 Svara

      Nej absolut inte! Men jag sprang bara med vanliga gympadojor och det är ju livsfarligt på halt underlag :). Kram!

  3. Maddi 26 januari, 2013 on 21:01 Svara

    Då vet du när du ska passa på att träna sedan när du är redo för att träffa nya människor 😉 att vara på gymmet istället för på krogen en fredagskväll måste ju vara en bra ”merit” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna