VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Brödbak

Ett sent hej från mig kommer här! Väldigt snorigt och tungt huvud på mig idag och jag blir lite irriterad för att jag inte kan träna den här veckan när jag inte har Elion. Hade planerat att gå på mitt första spinningspass till exempel. Men men, det blir såklart fler tillfällen. Viktigt att lyssna på kroppen.

 

 

 

 

2013 ska bli året då jag överträffar mig själv på många plan har jag tänkt. Även i köket! Har fått nån konstig lust efter att typ baka bröd så det gjorde jag igår kväll och bjöd på (nästan) nybakt bröd idag. Testade det här receptet och hade i mer aprikoser, russin och plommon (la till det) än vad som stod men önskar att jag hade haft i ännu mer. Äter väldigt sällan bröd men när det väl händer får det gärna vara ungefär såna här!

 

 

 


Kommentarer


  1. Martina 22 januari, 2013 on 15:33 Svara

    Jag har ett jättegott bröd. Som du måste testa!!

  2. Ina 22 januari, 2013 on 15:48 Svara

    Jag har som målsättning att baka allt matbröd själv under 2013. Det har redan gått i stöpet, men så mycket som möjligt ska vara hemgjort!

  3. Martina 22 januari, 2013 on 19:06 Svara

    http://m.recept.nu/leila-lindholm/matbrod/mjol/leilas-filmjolkslimpa/

    Men jag skippar brödkryddor o hasselnötter.
    Har i mer fikon o brukar även slänga i pumpakärnor, och goijabär, tranbär/blåbär. Så himla gott!!

  4. Johanna 22 januari, 2013 on 20:07 Svara

    Mums! Jag bakar Leilas filmjölkslimpa som någon tipsar om ovan. Så gott och enkelt, plus att man kan variera ingredienserna som man vill. Jag följer receptet vad gäller mjöl, havregryn, sirap, filmjölk och råg-/vetekross. Fröer, nötter och frukt blandar jag sedan som jag känner för eller har hemma, så länge den totala mängden är densamma. Lägger ofta till hackad sötmandel, gott tycker jag! Kram

  5. Kim 22 januari, 2013 on 22:41 Svara

    Vad duktig du är, ser ju kanon gott ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna