VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ironi is my middle name

20121228-235740.jpg

 

Fredagskvällen bjöd på sushimiddag och sen Olearys för fortsatt snack. Åkte hemåt tidigt eftersom vi båda skulle upp och köra bil idag och det var ju faktiskt helt underbart skönt att somna i hyffsad tid och sen få sova utan att ha nån tid att passa!

 

 

 

 

20121228-235756.jpg

 

Min fina flickvän! Vi är alltså inte IHOP men hon är ju min vän som är flicka ;). Jag vet att alla inte förstår ironi men JAG pratar väldigt mycket ironi typ jämt. Mina närmsta vänner pratar också samma språk, det är nog viktigt att man gör det och det är väl det som gör att man trivs så bra ihop. Så nu kan ni släppa det där med att jag skulle vara lesbisk! Har aldrig varit och kommer aldrig bli, jag älskar män och Karro med (olika åldrar dock) :).

 

 

 

Oooh idag ska jag ÄNTLIGEN få pussa på Alfons! Och träffa Johanna, en annan som pratar ironispråket hehe. Längtar ihjäl mig efter att få umgås med dom ett par dagar! Och syster ska jag hälsa på längs vägen, och Veronica & Co ska jag också hälsa på nere i skåneland… Är tillbaka i stan på nyårsafton (måndag) igen!


Kommentarer


  1. Evelina 29 december, 2012 on 10:50 Svara

    Jag är också ett stort fan av ironi och pratar det typ jämt, MEN det är mkt svårare att uppfatta i en skriven text så jag kan ändå förstå att vissa blev förvirrade, tänk på dom som inte är så klartänkta vettu 😉
    Hoppas du får en fin helg! 🙂

  2. Anne 29 december, 2012 on 11:13 Svara

    Jag tror att folk förstår ironi bättre än man kan tro, ändå. Varför jag tror så många grattade dig till kärleken var nog mer att folk inte förstår vad en sån sak är att skämta om. Det var min uppfattning i alla fall. Din poäng var väl att skämta om ryktena, och inte om själva lesbisk-grejen i sig.. Dock så uppfattade nog många det mer som att du drev om att vara lesbisk. Som att det vore något konstigt liksom.

  3. Hanna 29 december, 2012 on 11:29 Svara

    Älskar ironi!

    Hejja dig!
    Stå på dig & var den du är!
    Följ din egen väg & sluta aldrig drömma! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna