VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Time to change!

Jag brukar inte ge några nyårslöften direkt, men i år kommer jag faktskt göra det. Det har varit ett så sjukt påfrestande år och jag känner mig helt utmattad just nu. Vill bara lägga mig ner och sova i ungefär ett halvår eller tvinga mig själv att börja dricka kaffe. Hela jag är nog ganska slutkörd mentalt och därför ska jag göra två stora förändringar som jag tror kommer hjälpa mig att må bättre och bli piggare igen.

 

Nummer 1 – jag ska börja träna! Klassiskt nyårslöfte såklart haha och jag har väl aldrig varit duktig på att hålla igång träning där träningskort är inblandade, springa och powerwalka är ju min grej. Men, nu har jag ett årskort och väldigt mycket fritid varannan vecka så bara den sistnämnda anledningen kommer få mig att träna regelbundet heela året, det är jag övertygad om.

 

Nummer 2 – jag ska sluta tänka på jobb när jag är ledig! Jag har snart varit på min arbetsplats i ett år (9 månader) och har alltid sett fram emot att stämpla in varje dag. Men ju längre tiden har gått desto mer har jag tagit med mig hem och aldrig slutat tänka på mina arbetsuppgifter. Måste sluta med det, måste vara LEDIG!

 

Så nu sitter jag här, nyvaken och ändå trött men REDO för mitt nya liv :). Träningskläderna på! Ska ta bussen till stan, träna och ta bussen hem. En anledning till att jag inte har skaffat träningskort innan är just att det ”blir så krångligt” när man inte typ bor granne med gymmet, men det går ju faktiskt att ta bussen som tar några minuter. Dessutom har jag tänkt hoppa av på väg hem från jobbet och träna innan jag åker hemåt igen. Ligger perfekt med busshållsplatser så det kan inte bli smidigare, jag har en precis utanför mig och man hoppar av i princip vid gymmet.

 

 

 

 

 

Fyndade en ny träningströja på Campadre igår också, som en liten morot 🙂

 

 

 

GodmorgonKram förresten! Hoppas ni får bästa dagen, dan före dopparedan!

 

 

 

 

 

 

(P.S Nu är det bara två luckor kvar i vår Julkalender och bakom båda finns det hjuliga priser, don’t miss! Och ja, efter sista luckan kommer det bli lättare att släppa jobbet ;))

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna