VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt hår

 

Här ser ni mitt nya löshår i helt ofixat hår, då blir det såklart inte helt bra eftersom löshåret är spikrakt och det är inte mitt egna. Så det kommer bli mycket bättre när jag har fixat både mitt egna hår och löshåret! Hade ju tänkt filma när jag fäste det men så är visst laddaren till kameran i huset så får ta det imorgon istället. Looovar 😉

 

Såg att Josefine har 10 % rabatt till er som köper löshår hos Rapuzel of Sweden, jag kan verkligen rekommendera dessa clip on set som jag själv använt till och från i över ett år nu och jag har det med tunnare hår som är väldigt likt mitt egna. Har testat originalhåret också (hade det i det blonda) och det funkade men har man som mig tunna, fina hårstrån är detta klart bättre. Som ni ser är färgen också väldigt lik min egna, #10 har jag. Tummen upp för att man kan låna hem en färgring för att matcha sin hårfärg innan man lägger en beställning, det gjorde jag förra gången och det är jag glad för eftersom färger genom datorskärmen inte alltid ser likadana ut i verkligheten.


Kommentarer


  1. Malins Blogg | Mamma Träning Mode 15 december, 2012 on 13:27 Svara

    Så fin färg du har på håret nu! Jag är också så nöjd med mitt hår från Rapunzel, stor tumme upp 🙂

    Kram!

  2. Sandra - Villa Sju 15 december, 2012 on 16:48 Svara

    Gud så fint! Kanske också skulle ta & prova löshår! KRAM

  3. Elin 16 december, 2012 on 01:27 Svara

    Hej

    Har du hela kittet med 7 delar ellerhur mycket behöver man?

    • Evelina 16 december, 2012 on 07:46 Svara

      Jag använder här 5 delar men har alltid haft 3 när det varit lite kortare. Behövs mer ju större skillnad det är mellan löshåret och egna håret, för att det ska se naturligt ut.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna