VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnare och tröstpris!

Vinnaren av den finaste kappan från Mom2Mom är….

 

 

Milla -gravid och mamma till 1-åring skriver:

Har velat ha den sedan du visade den första gången, så fin! Nu behöver jag den verkligen, gravid och har nyligen blivit tvungen att knycka en jacka av sambon. Gillat m2m på Facebook har jag gjort länge nu :)

 

 

Ni skulle gilla Mom2Mom på Facebook och skriva en kommentar här. Vet ni, det bästa med tävlingar är nog att jag får SE er. Annars läser ni ju ofta i tysthet men vid tävlingar visar ni att ni faktiskt är där. Men jag tycker nog att ni är rätt duktiga på att kommentera allmänt också, ni ska veta att jag uppskattar det massor! Älskar när ni tar er tiden att printa ner några ord, även om de är få, och speciellt nu när det varit ganska mycket kaos i mitt liv och bloggen liksom har hamnat i bakgrunden. Då gör NI att jag vill tillbaka. ♥

 

Men tillbaka till Mom2Mom, ni som inte vann får 10 % rabatt om ni anger koden happilyeverafter. Den gäller till och med 11 oktober!


Kommentarer


  1. Milla -gravid och mamma till 1-åring 4 oktober, 2012 on 21:47 Svara

    Men ååååh vad du gjorde mig glad nu, har aldrig vunnit någon tävling i hela mitt liv tror jag. Behövde verkligen denna humörhöjare. Ettåringen har varit febrig hela veckan och vi har inte ens varit utanför dörren. Gissa om jag ska ut och glänsa i den nya jackan sen :).

  2. jennie L 12 oktober, 2012 on 20:56 Svara

    Stort grattis till vinnarna! Vart ser jag vinnaren av vagnen!!?? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna