VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndag, tisdag…

Godmorgon! Måndagen är förbi, ni kanske märker att jag är väldigt tyst men det är så svårt att skriva ens någonting när det är så mycket som inte kan skrivas ner. Jag lovar att det snart blir bättre, jag är ju en riktig känslomänniska som ni vet vid det här laget ;)…. Eller, en känslomänniska som har svårt att prata om känslor är nog mer rätt haha.

 

 

 

 

 

 

I alla fall så var det jobb som vanligt igår och efter akutköptes en ny jacka till lillE, hans fina molojacka ser ju minst sagt inte speciellt snygg ut efter dagar på dagis och dessutom behövs något mer vatten- och vindtätt. En bra lekjacka helt enkelt! Så vi åkte till H&M och han valde själv den blåa varianten. Tror det är en sån där jacka som går att ha från nu och ända till våren, så länge det inte är superkallt och man klär i flera lager.

 

 

 

 

 

Idag är det fotograferingsdags på förskolan, nystruken skjorta dagen till ära förstås 🙂

 

 

 

 

GodmorgonKram

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Sara - Mamma till Max & bebis i magen 25 september, 2012 on 11:25 Svara

    Hoppas du får en bra dag ♥

  2. Izabella 25 september, 2012 on 16:16 Svara

    haha det känns som jag alltid skriver ”samma här” till dig, men jag är också inne i precis en sån där period just nu. Jag vet inte vad jag ska skriva då det är så mycket jag helst inte visar hela världen.

    Puss!

  3. Catti 26 september, 2012 on 10:24 Svara

    Har också funderat på att köpa den jackan.. Den är ju skitsnygg. Har en regnbågs-MOLO nämligen och jag vill ju helst inte att den blir förstörd. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna