VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sängsurfande

Låg kvar extra länge och myste med Elion idag när han skulle sova. Ibland bara måste jag det, vara nära nära det finaste som finns. Som alltid ger energi och kärlek. Gud vad glad jag är att just han kom till oss och att just jag fick bli hans mamma. Något jag ALDRIG kommer ta för givet!

 

Nu ska jag försöka sluta deppa härinne, blir liksom depp på mig själv. Jag är inte den som förskönar för er, men samtidigt blir jag själv glad av att skriva glatt. Så nu när det varit lite down ett tag blir jag typ ännu mer down av att skriva för mycket om det haha.

 

Här kommer yta istället för att balansera, mitt sängsurfande från när lillE hade somnat!

 

 

 

 

 

Älskar min nya röda kappa från H&M men vill ha en lite längre också. Slimmy Coat från ChillNorway ser himla fin ut, stilig och enkel… Med det där lilla extra som jag brukar tjata om ;). Vanligtvis skulle jag gått på den ljusa men en svart kappa är ännu stiligare?

 

 

 

 

Konstaterade att det nog inte blir att inviga cykeln som planerat imorgon ;)…

 


Kommentarer


  1. Ida 21 september, 2012 on 21:14 Svara

    Jag röstar på svart 🙂 hoppas det som tynger dig lättar snart! Här har förskolebacillerna gjort entré med bravur, två snoriga barn efter 3 dagar inskolning. Så jag har ägnat dagen/ska ägna morgondagens regniga dag till födelsedagsbak, om tre veckor har vi en 3 åring i huset! Hoppas du får en fin helg trots regn! Kram

  2. karolin 21 september, 2012 on 21:16 Svara

    Fiiin! Det skriker Evelina om den tycker jag 🙂

  3. Madde 22 september, 2012 on 12:35 Svara

    Det är precis det jag gillar med dig och din blogg( inte att du mår dåligt) men att du inte förskönar din blogg, alla har vi dåliga dagar. Hoppas du mår bättre och oj va duktig du är som joggar. Kram

  4. Madde 22 september, 2012 on 12:37 Svara

    Glömde skriva jag röstar på den svarta, alltid stilrent enligt mig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna