VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Everybody needs something Fighting for something I know what you’re fighting for

 

 

 

Är i en downperiod samtidigt som jag är väldigt glad, knepigt va? Blir deprimerad av allt jag ser borde göras men som jag inte gör. Blir galen på alla miljarder leksaker som ligger på ungefär varenda kvadratcentimeter av vardagsrumsgolvet… Vanligtvis brukar jag göra saker och ting direkt för de ska ju ändå göras liksom. Men nu är det bara allt på samma gång, för mycket. Kaos känns som ett passande uttryck. Inte bara runtomkring utan i mitt huvud också. Jag känner mig som en dålig mamma, dålig fru, dålig vän, dålig husägare. Känner mig handligsfattig. Kan man få åka på solsemester långt bort en vecka kanske? Oh my, hela långa kalla vintern framför också… Å andra sidan kan man nog inte skjuta upp vad som helst hur länge som helst heller… Blir trött på mig själv för att jag hela tiden ska vara så otålig, så antingen eller, så upp och ner!

 

Ja ni hör ju, jag är nog i ganska stort behov av en springtur ikväll haha :)…


Kommentarer


  1. Helena - mamma till storA och lillA 19 september, 2012 on 20:06 Svara

    Det låter inte kul. Det låter ibland som du har väldigt höga krav på dig själv. Man kan inte alltid tillgodose alla andras behov utan man behöver tänka på sig själv också, bara vara Evelina.
    Stor kram till dig.

  2. Cissi 19 september, 2012 on 21:02 Svara

    Inte lätt när man känner så där 🙁 Men hoppas det går över fort.
    Sänder massor med kramar <3

  3. Elin 19 september, 2012 on 22:36 Svara

    Usch känner igen det där, framförallt att alla ”måsten” i hemmet hopar sig och det känns som man aldrig kommer ifatt. Känns som man skulle behöva dricka 30 redbull och vara uppe hela natten o bara tokstäda 😛
    Hoppas du känner dig bättre snart. Får hålla tummarna på soligt väder till helgen, det brukar göra susen på humör o energi för mig alla fall 🙂
    Haha jag trodde du skrivit shoppingtur istället för springtur, men båda funkar nog för o boosta sig själv lite!
    Kram

  4. Helena 19 september, 2012 on 22:45 Svara

    Jag tror du behöver egentid Evelina. Göra sånt på egenhand som DU tycker om.
    Sova litet extra också. Hösten kom och med det tappar man farten och gnistan litegrann, känner igen mig så väl i dina tankar.
    Sköt om dig nu (och planera inte så mycket)

    Kram på dig!

  5. Maria 20 september, 2012 on 08:05 Svara

    Jag känner oxå igen mig i det du skriver, men jag har nyligen börjat utöva yoga, det ger verkligen magisk effekt!!! Jag använder ännu bara DVDer, men det är jätte skönt. Funderar på att göra så i höst o ev ta till en kurs till våren. Detta har blivit min egentid! Det kan vara värt ett försök?!
    Kram

  6. Therese 20 september, 2012 on 08:46 Svara

    åh vad jag känner igen mig! huset ser ut som ett kaos, mannen och barnet har man dåligt samvete inför, och tiden räcker inte till vad man än gör. Är det vardagslivet som chockar en efter semestern eller vad är det? 🙂

  7. Madelene, mamma till två :) 20 september, 2012 on 16:51 Svara

    Tror vi har sånna tider i livet där det bara blir för mkt och då blir det lätt så att man känner sig dålig på allt. Tänk om vi bara kunde vara lite som män och inte oroa oss så mkt och inte lägga så mkt energi på kaoset. Är inne i en fas nu där jag faktiskt mår riktigt bra med samtidigt så vet jag att jag inte är den bästa vännen eftersom tiden inte finns. Jag prioriterar då det som är absolut viktigast, min familj. Riktiga vänner förstår att man inte alltid kan finnas där och vänner utan barn kommer förstå det när de själv står där med tvätt, stök, trots, städning mm upp över öronen.
    Bättre tider kommer, försök bara att slappna av och se det viktiga under tiden 🙂
    Kram på dig

  8. Izabella 20 september, 2012 on 17:11 Svara

    OMG jag har precis samma som du just nu. Alltså att jag är nere egentligen men ändå är glad!?

    Mamma har cancer igen, jag har just lämnat min sambo osv. Men jag lyckas le. Ibland i alla fall.

    Det är en gåva, ta hand om den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna