VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej i kvällen fina du!

Hej i kvällsmyset!

 

Vi är hemma hela familjen och ute är det grått och regnigt. Idag när jag var mitt i hurmycketsomhelst på kontoret fick jag det bästa sms:et från Fredrik där han undrade om han skulle hämta Elion. Eh, ja ;). Passade som sagt hur bra som helst just idag så jag satt kvar till 17 och hann precis med allt som var viktigt. Kom hem till laxmiddag och två glada killar! Därefter badade jag och lilleman och snart är det läggdags.

 

Mamman och pappan planerar en filmkväll, det är såklart alltid extra lockande när det är regnigt ute tycker jag hihi… Fast jag är fortfarande megatrött så det måste bli en tidig kväll idag igen! Vad är det, femte jobbveckan efter semestern och liite skillnad känns det nog nu när jag jobbar 5 dagar i veckan. Fast bara bra, blir sjukt stimulerad haha.

 

Har du haft en bra dag? Sorry för dålig bloggning, jag brukar ha lätt för att blogga i farten men idag har det liksom inte funnits en sekund över för varken blogg och instagram (heter happilyeve där). Skulle vilja få tid till JobbBloggen också, hoppas att det det blir av imorgon. Mycket att göra, inte lika mycket tid ;)…

 

 

 


Kommentarer


  1. Sara - Mamma till Max & bebis i magen 11 september, 2012 on 21:26 Svara

    Känner igen det där med mycket att göra och lite tid! Jobbar heltid, gravid i v 25, ett hushåll att sköta (fast min man gör mycket), vara med sonen och allt annat som man vill hinna med! Livet springer iväg ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna