VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny favorit!

Vad kallt det är idag!! Är så otroligt glad för att vi gjorde det kloka valet att boka en utlandsresa. Nu mer än någonsin känns det som att det behövs!

 

 

 

 

Jag blev typ världens gladaste när jag fick en present igår från min nyfunna Nadja som varit ute och rest runt i UK… Den PERFEKTA sjalen, hon kunde ju liksom inte ha prickat mer rätt, detta blev genast min absoluta favoritsjal of them all (och jag har ju många som ni vet ;))! Den är köpt på Primemark, en butik som jag måste besöka en dag!

 

Imorgon ska vi förresten träffa Nadja igen, om vädret tillåter vill säga. Då är det dags för Elionfotografering!! Ska bli så roooliiiigt :). Redan nu finns han med på Nadjas hemsida, under fliken Barn och familj! Så skoj att hennes hemsida är i gång, där kan ni hitta hennes kontaktuppgifter om ni också är sugna på en fotografering av ja, vad som helst :).


Kommentarer


  1. Marlene 31 juli, 2012 on 16:09 Svara

    Ja Primark är en finfin affär, men det är inte riktigt en butik utan mer stort som ett HM. Hur mycket fint som helst och snorbilligt 🙂 Helt underbar affär 🙂

  2. Anna 4 augusti, 2012 on 17:15 Svara

    Primark heter affären och att gå där inne är HEAVEN! Så fina saker, och allt är billigt! Har aldrig varit där inne utan att komma ut med mindre än tre JÄTTEpåsar. Dit måste du åka 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna