VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömntutor

 

Hihi någon var svårväckt efter sovstunden idag ;)…

 

 

Vi hoppade lite studsmatta efter middagen men så började det regna igen. Knasväder. Nu är det sol igen och F är ute och springer. Jag och Elion kollar på barnprogram och äter nektariner. Lördagsgodis :). Kanske en film sen innan bokläsning?


Kommentarer


  1. Karolin 28 juli, 2012 on 19:41 Svara

    Sötnosar! Alltså jag älskar den där katten! Han är såååå mysig och världens goaste sovstil!
    Puss

    • Evelina 28 juli, 2012 on 19:45 Svara

      Han älskar nog dig också efter allt du gör för honom hihi 🙂
      Puss

  2. Frida 28 juli, 2012 on 20:33 Svara

    Gud vilken söt bild!

  3. Nadja 28 juli, 2012 on 23:54 Svara

    Hoppas du haft en fin lördagskväll ♥ kram

  4. Madde 29 juli, 2012 on 09:13 Svara

    Men så skönt han ligger:) måste fråga hur Elion äter nu, äter han allt ni lagar?vet att du skrev när han var mindre att han ofta var svår att få i mat och våran tvååring är jättejobbig med mat el ja han äter spagetti med köttfärssås, korvstroganoff och korv med bröd, känns sådär jättekul och varierande men samtidigt är det kanske bra att det finns nått han äter? Jobbigt som förälder när de vägrar mat. Tips från en frustrerad mamma?!?

    • Evelina 29 juli, 2012 on 10:01 Svara

      Haha ja över Fredriks knä ;).
      Nja, det beror på dagsformen hur han äter. Ibland äter han ”ingenting” (några makaroner typ) och ibland äter han som en häst. Mitt enda tips är att slappna av och lita på tanken att han äter när han är hungrig. Vi har aldrig erbjudit något annat istället för det han inte vill äta, det tror jag är det största felet man kan göra i den situationen ;). Håll ut och tänk på att han måste lära sig att äta för att HAN är hungrig. Det kommer förr eller senare och det är ju inte hela världen om de äter pyttelite nån gång här och där, det kan ju du också göra utan att må dåligt. Se till att han dricker mycket de dagarna han äter dåligt bara, och att kanske erbjuda något ”godare” vid nästa mål, till exempel frukt om du vet att han gillar det. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna