VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pannkaksladan!

20120727-150520.jpg


Pannkaksladan, har ni varit där? Kul grej med djur och lekplatser :).


Nu hänger vi på stranden, underbart! Elion åker trampbåt och Fredrik skrämde mig nyss med en krabba vid mina fötter haha…


Kommentarer


  1. Therese 27 juli, 2012 on 20:43 Svara

    Vi var där idag =)

  2. Sophie 27 juli, 2012 on 22:14 Svara

    Trevligt ställe, vi gjorde ett besök förra helgen:)

  3. Marie 28 juli, 2012 on 11:07 Svara

    Vi var där i måndags! Vi blev dock besvikna, så slitet och inte fick man klappa djuren heller. Sen var det ju även sjukt att barnen inte fick äta av pannkaksbuffén om inte ALLA i sällskapet åt för 100 kr. Tog man en rätt och vatten till maten så kom man inte upp i den summan… Morr!

    • Evelina 28 juli, 2012 on 11:30 Svara

      Jag håller med dig om priserna! Plus att buffén ju var överdrivet dyr, 150 spänn för buffé hittar man inte på så många ställen ;)… Ändå kul att ha varit där men de förlorar nog många återbesök i och med detta, i alla fall oss!
      Kramis

  4. Kristina 2 augusti, 2012 on 21:51 Svara

    Ja, jag har också varit där. Tyckte det var trevligt och mannen i kassan förklarade för oss att ägarna funderat på att sänka priserna mot att ta entréavgift, för hela stället kostar massor att driva men att man avstått för det är upp till varje person/familj att bestämma hur mycket man vill ”bidra” med för att hålla djur och alla lekgrejer till gästernas förfogande. Han sa att tycker man det är för dyrt kan man alltid ta en fika på en pannkaka med drick eller glass för bara 55:-
    Vi tyckte också det var dumt att alla vuxna i sällskapet måste äta för 100:- om barnen ska äta buffe, och samma man förklarade att det tyvärr varit många som ätit av buffen i smyg på barnens tallrikar så det här var ett ”tråkigt men nödvändigt” beslut att stoppa detta detta missbruk.
    Tänk att folk kan bära sig åt hur som helst, är ju ren stöld anser jag att gratisäta.
    Ett ställe i Östergötland polisanmälde alla gratisätare, så jag tipsade dem att göra det.
    Men stället är fantastiskt tycker jag. Perfekt barnutflyktsmål för en halvdag eller mer. Vi kommeer gärna tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna