VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

@ hotellrummet

Vilken härlig sommardag vi har haft! Åkte från småland 10.30, stannade för lunch och sen brände vi resten av vägen i ett svep medan Elion sussade sött. Kom till hotellet, sprang på farfar och farbror John som var på väg till bussen och vi ringde ner farmor. Upp på vårt rum och sen iväg ganska snart igen. Ut på promenad i staden, ut till stranden där vi plaskade en stund. Tillbaka till hotellet för att byta om och sen var det dags för Elion att natta farfar. Jo ni läste rätt, Elion ska natta farfar de här två kvällarna vilket alltså innebär att han sover inne hos dom och jag och Fredrik får LYX med att sova ostört :). Tanken var bio för oss och farbror John men jag bangade ur, följde de andra två till bion i och för sig men sen gick jag tillbaka till hotellet. Köpte med en påse godis från pressbyrån, duschade och tänkte gå igenom bilder från dagen. Sen slötitta på tv och bara njuta lugnet! Behöver vila bort min otroligt envisa förkylning.

 

 

 

 

 

 

 

Tack för alla era Malmötips! Jag har läst igenom och vi har nog en plan för morgondagen. Vi bor mitt i centrum så det känns skönta kunna promenera åt lite olika håll med vagnen för att komma till massa fina ställen. Senare på dagen ska vi även träffa Hampus&Elin i deras lägenhet, ska bli skoj att se hur dom bor.

 

Saknar redan min lille Texas!

 


Kommentarer


  1. Elin 25 juli, 2012 on 08:32 Svara

    Hoppas att ni får en fin vistelse här nere. Malmö visar ju verkligen upp sig från sin bästa sida nu med det här vädret 🙂 Jag kanske springer på er någonstans i stan, jag bor också centralt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna