VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första semesterdagen!

Alltså jag blir tokig snart! En vecka sen jag blev förkyld och nu är jag minst lika förkyld som jag var från början igen. Vaknade med illröda ögon och täppt näsa. Blir glasögon och vila idag och så ska jag bara vara frisk så vi kan åka ner till skåne imorgon!

 

Nu tänkte jag  lägga in lite bilder från Elion och Fredriks dagar i norrland. Även om detta är min blogg och jag skriver om mina dagar tänker jag att den kommer vara rolig för Elion att kolla i sen när han blir större, och då vill jag såklart att det ska vara med minnen även från hans första resa till norrland utan mamma ;)… För övrigt är det inte pappa som är favoriten här hemma längre, nu är det farfar! När jag sprang mot killarna igår (ja nästan haha) och lyfte upp Elion var det första han sa: ”farfar ska hämta mig…” Haha och sen var det farfar, farfar, farfar hela kvällen men det blev nog lite bättre när vi sa att han ju får träffa farfar på tisdag igen!

 

 

 

 

Tisdag – trött kille efter en hel resdag 🙂

 

 

 

Hälsar på ute hos gammelfarmor!

 

 

 

Vackra Solveig

 

 

 

Och en trött Elion ;)…

 

 

 

Bubbelmaskin och farmor

 

 

 

Hemma hos Fredriks kompis Erik finns roliga djur och Felicia!

 

 

 

”Jobbar” åt farfar 😉

 

 

 

Haha ÄLSKAR den här bilden!

 

 

 

Fredrik är ju rolig, fotar att familjen har Crescentcyklar… (gillar jag förstås)

 

 

 

…och vår katalog på Barnens hus. Vagnarna hade dessvärre inte kommit till butiken på torsdagen men jag vet att vi skickade dom på onsdagen så NU finns dom mest troligt 🙂

 

 

 

Nemen, min mamma och min syster hälsade på? Syster är och hälsar på mamma nu och mamma ville träffa Elion så de åkte till grannstaden en dag för att göra precis det.

 

 

 

Dags att åka hem! Tydligen enda dagen de fick väcka honom, annars gjorde han stadigt morgon runt 5 ;)… Men man hinner med mycket om man går upp tidigt!

 

 

 

Svärisarna och farbror John skulle också flyga neråt, till Malmö där vi ju ska möta upp dom imorgon. John har träningsläger och vi passar på att ha lite semester där :).

 

 

 

Haha…

 

 

 

Strax därefter 😉

 

 

 

 

Och äntligen får jag vara med i hans dagar igen! 🙂

 

 

 

 

 

 

Får lite norrlandslängtan när jag tittar på alla bilderna men nästa gång följer jag såklart med! Nu krockade det med att jag jobbade och andras semesterplaner och sådär.

 

 

 


Kommentarer


  1. Magdalena 23 juli, 2012 on 10:21 Svara

    Välkomna till skåne 🙂 Ni kommer iaf ha vädret på er sida 🙂 Om ni e i Malmö tycker jag ni ska besöka västra hamnen, så fint! Kan det förresten inte vara allergi du har. Typ pollen, eller päls? Har du gjort allergitest? Är ju mkt med pollen nu, eller har varit.

  2. ellenojag 23 juli, 2012 on 13:34 Svara

    SÅ mysiga dagar de haft i norr! Ser ut som Kallax flygplats? Sommarväder prickade dem tydligen också in, lyx!!
    välkomna till Malmö imorrn 🙂 de lovar SOL och varmt!! KRAMAR

  3. Sanna 23 juli, 2012 on 13:41 Svara

    På bilden med hjälmen ser han ut som en liten ”hjälmfoting”. Det kallade vi alla småknattar med hjälm i skidbacken 🙂

  4. Ida 23 juli, 2012 on 16:45 Svara

    Haha vad roligt, mannen i bakgrunden på första bilden i röda shorts och randig tröja är min släkting! Älskade underbara pite 🙂 <3

  5. Hanna 23 juli, 2012 on 18:21 Svara

    Välkomna ner till Malmö! Idag har vi haft sol och skönt hoppas det håller i sig;) får ni tid så passa på att besöka folkets park, perfekt för små och stora;)

    • Evelina 23 juli, 2012 on 19:53 Svara

      Tack! Har aldrig varit i Malmö så det ska bli jättekul 🙂
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna