VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej i natten!

Hemma efter härliga timmar med en av världens finaste tjejer. Åh vad jag gillar henne, Karolin! Hon förstår mina ibland knepiga tankar och vi tycker lika om typ det mesta. Kanske inte när det kommer till män hehe ;)… Vi åt middag (donken och äcklig kycklingsallad för min del), tittade på när Elin lekte med de andra barnen i leklandet och sen hängde jag på med hem till dom för fredagsmys. Kom hem alldeles nyss, ska mysa med Texas lite innan jag går och lägger mig. Kanske är som en del av er skriver, att han är missnöjd med att han varit för mycket själv och det kan jag faktiskt tänka mig att det är. När jag jobbar är Sessan oftast inte inne heller så han har inte henne att vara med.

 

Nu har jag varit krasslig länge nog och även om jag låter hemsk fortfarande (enligt Johanna i alla fall haha) ska jag försöka ta mig ut på en promenad imorgon. Det behöver hela jag! Hade ju tänkt gå långpromenader varje dag nu när jag är själv! På kvällen har jag middagsdejt med efterföljande bio. Och sen är det söndag och jag får hämta hem mina killar på eftermiddagen, saknar sååååååå!

 

 


Kommentarer


  1. Johanna 21 juli, 2012 on 09:35 Svara

    Tyckte nog snarare att du fått en ännu sexigare röst. Härligt raspig och täppt! 😉

    Puss

    • Evelina 21 juli, 2012 on 09:57 Svara

      Haha!

  2. karolin 21 juli, 2012 on 10:32 Svara

    Jag håller med Johanna, jag ville typ ta på dig hela kvällen för att du hade så sexig röst. Och sen när du gjorde det där med näsborren…gaaaaah!!
    😉

  3. Johanna 21 juli, 2012 on 12:00 Svara

    Ohhh det med näsborren missade jag. Men det låter minst sagt hett! 😉
    Puss

    • Evelina 21 juli, 2012 on 12:54 Svara

      Haha ni är ju roliga 😉 Det hade behövts videosamtal för det Johanna, frågade om hon kunde se vilken näsborre jag var täppt i hehe…

      PUSS på er tokfior

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna