VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

19 dagar kvar…

 

Oh vad jag längtar! Ska bli SÅ SKÖNT med värme en hel vecka 🙂

 

 


 

Mycket mys med lillE idag, var svårt att gå ur sängen innan när jag nattade honom. Skulle helst velat ligga kvar och sova där med honom hela natten ;). Känns underbart att bara ha 4  jobbdagar kvar och sen är jag också ledig i tre veckor! Vi har massa skoj inplanerat, nästa vecka startar vi med malmö för att träffa farmor och farfar och farbror john där nere i skåne. Vänner ska hälsas på och sen ska vi försöka vara hemma och pyssla innan det är dags för grekland som avslutning. Kommer gå fort, så skönt att ha allt framför ännu ;).

 

Känner mig förkyld och jag tror att det är blåsten från idag som är boven i dramat. Starka vindar och vi var ju ute väldigt länge på cyklarna. Hjälpte inte med en varm, lång dusch men jag hoppas att en stor dos sömn gör susen! Imorgon ska vi upp tidigt för att säga hejdå på stationen innan jag åker till läkaren och sen vidare till jobb.

 

 

 

Puss&Kram


Kommentarer


  1. Housewife Diana 16 juli, 2012 on 21:24 Svara

    Vad härligt det där stället ser ut!!

  2. Therese 16 juli, 2012 on 22:33 Svara

    Hoppas ni får toppenväder! Vi har bokat en vecka i turkiet i mitten på augusti, ska bli såå skönt att komma iväg och få värme och sol! 🙂

  3. Malin 16 juli, 2012 on 22:45 Svara

    Härligt med semester, det har du verkligen gjort dig förtjänt av! Så mysigt med utlandsresa, vi har inte kommit iväg på någon med barnen än men hoppas på att kanske göra det nästa år!

    Kram

  4. Anonym 16 juli, 2012 on 22:53 Svara

    Samma åker vi men om 39 dagar!
    Krya på dig och ha en skön semester!

  5. Anonym 17 juli, 2012 on 12:19 Svara

    Eller 10 dagar kvar. Orkar inte vänta så länge 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna