VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagslek

 

 

Tillbaka efter trevliga timmar i stadsparken med Karolin&Elin och Nadja. Nadja är jätteduktig fotograf, och ni ser vad hon offrar sig ;). Vill ni ha fina bilder på er själva eller era barn kan jag gärna ge er Nadjas kontaktuppgifter. Hon älskar att fota barnporträtt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här sötnosen kanske ni känner igen? 😉 Jag tog mig friheten att låna tre bilder av Nadja som hon tagit på Elin. Hoppas vi kan få till lika fina bilder på Elion nån gång!

 

 

 

Jag fick inte alls många bilder från vår playdate så jag hoppas att jag får några från Nadja. Vi började med att grilla korv till lunch och sen lekte, lekte och lekte vi.  Nu har vi fått i oss middag och har väl tänkt att bara mysa inne resten av eftermiddagen och kvällen. Funderar på vad vi ska hitta på imorgon eftersom vi fick en ledig dag tillsammans lite hastigt och plötsligt. Stadsparken en dag till känns väl sådär även om det är lätt att få timmarna att gå där. Cykelutflykt kanske? Och killarna måste packa.

 

 

KRAM


Kommentarer


  1. karolin 15 juli, 2012 on 19:28 Svara

    Fina Nadja och hennes fina foton!! Hon är helt enkelt bästaste Nadjan <3

  2. Anna - mamma till två prinsessor 15 juli, 2012 on 21:06 Svara

    Vilka fina barnfoton!Jag bor ju i Jönköpingstrakten, så jag skulle gärna vilja ha Nadjas kontaktuppgifter. Det skulle vara kul att få så fina bilder på sina älsklingar.

  3. Åh så fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna