VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

Jag längtade hur mycket som helst efter Elion på morgonen och det var så härligt att se honom springa emot mig när jag kom fram. Min älskade älskling, vad skulle jag göra utan dig!? Vi stannade för lunch innan vi åkte hemåt igen, mot förskola och jobb.

 

 

 

 

LillE för ungefär 1,5 år sen, tiden går SÅ FORT!

 

 

 

 

 

Och idag! Busungen som säger så roliga och kloka saker varje dag ♥

 

 

 

 

 

Vi var på väg när min käre far kom hem på rast, sa bara hej med nedrullade fönster men förmodligen ses vi på lördag igen, om vädret tillåter ska de till stadsparken här.

 

 

 

 

 

Mycket tid i bilen på två dagar, typ 22 mil bara för att hämta och lämna Elion hos och så vanliga  åkandet till och från jobbet. Men ibland är det roligt, att köra mycket bil.

 

 

 

 

 

Roade mig med ”ny” skiva. Åh vad bra den är!! Satan i gatan och Utan kläder ♥

 

 

 

 

 

 

Karolin & Texas, han har alltid så sköna sovstilar 😉

 

 

 

 

 

Vi kom hem framåt halv sex och då började jag med maten, Karolin&Elin kom några minuter efter oss och sist kom Fredrik. Stuvade makaroner och köttbullar till middag. Lek till efterrätt och det var inte förrän framåt 21 tjejerna åkte hemåt igen. Fredrik åkte till en vän efter middagen och är kvar där än, de har filmkväll. Skulle haft i förgår och igår men jag fick ju smidigt få F att skjuta fram det eftersom jag hade min överraskning haha…

 


Kommentarer


  1. Linda 11 juli, 2012 on 23:36 Svara

    Väldans söt lille Texas!
    Förstår att du saknar Elion 😉
    Som nybliven mamma är jag helt tagen av den kärlek som totalt golvade mig när min dotter föddes. Att den växer varje dag gör att jag inte förstår hur jag någonsin ska kunna vara utan henne längre än ett par timmar åt gången.
    Men att få uppleva detta och vara mamma är underbart! 🙂

  2. karolin 12 juli, 2012 on 00:35 Svara

    Myskissen, så liten och go 🙂

  3. Johanna 12 juli, 2012 on 09:14 Svara

    Hej !
    Tack för en inspierande blogg. Jag undrar vad du köpt eran vita 5 armsljustake som du har i vardagsrummet? Hittar inga vita någonstans.
    Mvh Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna