VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Prommis & vänner

Tjoho, det var kanske inte det smartaste att gå 1,5 mil efter att ha varit ganska sjuk och inte ätit på två dagar typ ;). Men det var skönt att röra på kroppen och vi gick sakta och snackade skit samtidigt så då går det ju lättare. Vi gick till köpcentret för att träffa Johanna, Fredrik och bebis i magen. Vi fikade och dom åt mat. Sen fick Elion leka på ”leklandet” en stund innan vi strosade hemåt igen. Kände mig som värsta tanten i sista backen, fick ont i höften haha… Det märks att man inte är 25 längre! Så nu blir det vila resten av kvällen, så jag orkar jobba i veckan. Tre veckor kvar innan semester!

 

Redo efter lunch!

 

 

 

Det kom typ tre regndroppar så vi var snabba på att testa nya regnskyddet hehe…

 

 

 

Fredrik letar ny tierrajacka, kanske blir denna blå?

 

 

 

Två retstickor ;)…

 

 

 

Vi snackade lite bröllop, lite hus, lite bebis… Och lite barnvagn! Johanna & Fredrik har ju gjort det smarta valet i form av en Crescentvagn. Inte vilken som helst heller utan min egna personliga favorit Trike! Den är så sjukt snygg och skön att köra. Hoppas jag också får chansen att köra Trike någon gång i framtiden, så länge kan jag ju låna Johannas ;).

 

 

 

Me and my ♥

 

 

 

Kul för mig att minnas tillbaka, Johanna är beräknad 21 oktober, alltså ungefär två veckor innan jag hade BF så jag minns tillbaka hur det var för mig ungefär den och den veckan.

 

 

 

Elion leker med de andra barnen och vi vinkar och tittar på ;)…

 

 


Kommentarer


  1. Maarit 1 juli, 2012 on 19:22 Svara

    Shit, jag önskar jag såg sådär fräch ut som du o då har jag inte ens en tillstymmelse till halsont eller ens sjukdomskänningar 😉 Kram!

    • Evelina 1 juli, 2012 on 23:19 Svara

      Haha jag känner mig allt annat än pigg och fräsch kan jag ju meddela 😉 Kram söta

  2. Sara 1 juli, 2012 on 19:52 Svara

    Åh, vi hade crescent comfort till vår dotter som första vagn men köpte en ny ganska snabbt när det var dags för sittvagnen. Tycker suffletten var väldigt ful till sittdelen, vindskyddet gick inte att knäppa på och ryggstödet på liggdelem var sönder. Fick otroligt dålig hjälp av er återförsäljare. Men jag är beredd att ge crescent en chans till, har nämligen spanat in trike. Väntar bebis nr två och vill rna ha en trehjuling med vändbar sittdel. Hur är trikes sittdel storleksmässigt? Har läst om otroligt många som varit/är missnöjda med framhjulet som hela tiden fastnar. Kramar

    • Evelina 1 juli, 2012 on 20:56 Svara

      Jättetråkigt att höra att ni inte är nöjda med servicen i butiken, vi på Crescent barnvagnar vill såklart ha nöjda kunder och trevliga återförsäljare! Comfort är vår budgetvagn med lite billigare delar, lite billigare tyger och så vidare, det är såklart svårt att jämföra den med ex Trike som kostar 6995:-. Jag antar dessutom att du hade en vagn av tidigare modell och jag kan lova att det skett stora förändringar på vagnen sen dess :).
      Tycker absolut ni ska ge Triken en chans! Det fåtalet jag hjälpt (jag har hand om reklamationer) med ett ”krånglande” framhjul har visat sig bero på att hjulet har varit i behov av att smörjas upp. Hjulaxeln på triken är ganska tjock, den är designad för att vara väldigt stabil och robust, men tjockare hjulaxel leder också till större friktion och därför är det viktigt att smörja! Detta ska göras redan i butik men köper man vagnen på nätet kan man få göra detta själv, det står hur man går tillväga i manualen. Triken har bara funnits på marknaden ett fåtal månader men jag tror att det kommer bli vår storsäljare :).

  3. Ta hand om dig själv! Försök att ät något i allafall, kanske lite soppa eller nåt..?

    KRAM

  4. Helena 1 juli, 2012 on 20:40 Svara

    Kommer du bara välja Crescent vagn i framtiden nu när du jobbar för dem eller känns andra märken lockande också?

    • Evelina 1 juli, 2012 on 21:23 Svara

      Skulle helt ärligt inte valt en bugaboo igen om jag säger så (vi har tex Crescent Diva som är otroligt mycket skönare att köra) och det är inte bara för att jag jobbar på Crescent barnvagnar ;). Trike skulle jag valt framför alla andra vagnar i hela världen, så sjukt snygg och enkel!

  5. karolin 2 juli, 2012 on 08:09 Svara

    Yay dig också! Lika långt ju! Awesome! Jag tänkte faktiskt på dig när jag gick förbi hälso och såg mig själv i spegelbilden där. ”ska jag knäppa kort eller inte, det är frågan” men så kom det en snygg karl gående så jag gick vidare och viftade lite på rumpan istället 😉
    Kraam!

  6. Tess - Mamma till Vilde 2 juli, 2012 on 09:09 Svara

    Hejsan!
    Ah mys med magen. Ni kanske blir lite sugna ändå på ett syskon? Jag hade bf den 22:e okt, men lillkillen kom den 8okt. 🙂
    Trike ser ju faktiskt riktigt fin ut! Vi har en urban jungle nu..men den känns liiite stor nu. Vi får se om vi byter…:) Kanske blir en crescent isf. 🙂

    Ha en fin dag!
    Kram

  7. spiderchick 2 juli, 2012 on 15:35 Svara

    Längtar efter vår vagn hehe, ska bli så himla kul att testa! 🙂

  8. Kristina 2 juli, 2012 on 17:41 Svara

    Trike verkar vara en riktigt fin vagn och dessutom med vändbar sittdel! Men; väger den verkligen 15.5kg med sittdelen på?? Känns som om det var en stor miss om det är sant! Var riktigt sugen på en till jag såg vikten…

    • Evelina 2 juli, 2012 on 20:44 Svara

      Fast det är ju en helt normal vikt på en komplett vagn. Teutonia spirit S3 som är en liknande vagn väger nästan 15 kg till exempel, fast den är bredare och då skulle jag hellre välja en smalare vagn som är pyttelite tyngre ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna