VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

What a wonderful day

Oh vilken underbar eftermiddag och kväll jag har haft med mina fantastiska arbetskollegor. Chefen sa en sak som jag tror att vi alla kan hålla med om, att det finns nog ingen som tycker tiden går sakta på jobbet, att man knappt hinner börja innan det är dags att sluta och det är typ fredag direkt efter måndag. Vi har så KUL helt enkelt! Både i jobbet och såhär tillsammans, jag älskar på riktigt allt med mitt jobb!

 

 

 

 

 

Ska visa fler bilder från vår sommarfest imorgon på Crescentbloggen tänkte jag, men jag kan skvallra om att vi åkte vattenskoter och längdskidor (tja, EN av oss åkte vattenskidor i alla fall haha), samlades hemma hos en kollega för fördrink och klädombyte och sen vidare till en restaurang brevid sjön där vi tillbringade några till härliga timmar i solen.

 

Kom hem till en norrlänning och en italienare så den här torsdagen avslutades med lite engelskaträning. Får liite sånt i jobbet också men det har nog hjälpt en del ändå. Fredrik och hans kollega sitter nere och kollar fotbollen fortfarande men jag ursäktade mig efter en stund för att få krypa ner i sängen. Måste vila för halsen känns allt annat än bra och jag är så trött. Snark. Tror inte ens jag orkar läsa idag och kan nog somna trots att jag är först i säng. Trött alltså men GLAD! 🙂 Hoppas att ni också har haft en bra dag!

 

 

Puss


Kommentarer


  1. Linda - När 4 vill bli 5 29 juni, 2012 on 05:27 Svara

    Vad härligt att få känna så om sitt jobb 🙂

  2. Julia 29 juni, 2012 on 11:59 Svara

    Skulle gå in på din andra blogg via länken här ovan, men kommer bara åter till denna. Är det något som blivit fel? Pm inte annat får du gärna länka till crescent bloggen någonstans 🙂 Trevlig helg fina du!

    • Evelina 29 juni, 2012 on 13:21 Svara

      Nu ska det vara fixat, behövde skriva dit http:// 🙂 Annars finns det alltid bildlänk i vänsterspalten längst upp på bloggen!
      Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna