VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torsdag & sommarfest!

 

Idag vaknade jag med halsont, huvudvärk och mensvärk. Kul. Fast jag är ändå glad för att livet är extra snällt mot mig just nu! Så himla skönt… Dessutom skiner solen och idag är det sommarfest på jobbet. Alles gut. Först igår fick vi veta vad som står på schemat och det blir nog jätteroligt! Jag har alltid kul på jobbet men det blir såklart annat att släppa jobbet helt och umgås på annan plats.

 

Och så är det redan helg imorgon igen? Galet vad tiden går fort alltså! Bara några veckor kvar till semester och det behöver jag väl inte säga att jag längtar till hihi. Har ni några roliga semesterplaner? Blir det Sverige för hela slanten eller resa utomlands?

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Frida 28 juni, 2012 on 09:38 Svara

    Jag har ingen semester eftersom jag är hemma med dottern (och gravid), men sommaren ska bara spenderas här hemma, vilket iofs är ett riktigt sommarparadis. Och det kommer en hel del släkt och vänner hit och hälsar på så det ska nog bli trevligt.

  2. sofia-mamma till Vilja och Tintin 28 juni, 2012 on 09:48 Svara

    Nope,blir inget,min man har inte 1 endaste dag semester så jag är hemma med bebis och 2 åring. Blir nog många promenader och timmar i lekparken 😉

  3. Anna-Karin 28 juni, 2012 on 09:53 Svara

    Vad roligt med sommarfest, det är alltid kul att träffa sina kollegor under andra omständigheter där man inte behöver prata jobb.

    Mannen går på semester nästa vecka tillsammans med sonen från dagis, själv är jag sjukskriven så här i slutet av graviditeten (eller har varit sedan vecka 20). Men nu är det endast fyra veckor kvar så våra planer för sommaren blir väääldigt lugna. Lite liseberg och borås djurpark tillsammans med mysiga utflykter kring göteborg och givetvis bada när vädret tillåter.

    Kram

  4. Linda - När 4 vill bli 5 28 juni, 2012 on 16:42 Svara

    Krya på dig! I år blir det knappt några semesterdagar pga nytt jobb så det blir bara kortare utflykter i Sverige för vår del den här sommaren.

  5. Pudding 28 juni, 2012 on 19:19 Svara

    Hoppas att du snart mår bra igen, så att du kan njuta av den kommande helgen!

    Gjorde förresten ”din” rabarbersaft, som jag hittade på Crescent-bloggen. Låt mig säga så här – det var första gången som jag gjorde rabarbersaft, men det var definitivt inte sista gången! Den var ju huuur god som helst!!!

    • Evelina 28 juni, 2012 on 21:19 Svara

      I knooow, så god!
      Och tack snälla!
      Kramar

  6. Sara - Mamma till Max 3,5 år 28 juni, 2012 on 20:45 Svara

    För oss blir det en vecka på västkusten och sen några dagar hos min bror med familj i Gävle då vi bland annat ska passa på att besöka Furuviksparken. Övrig tid tillbringas hemma i vår trädgård =)

  7. Emelie 28 juni, 2012 on 21:00 Svara

    Vi stannar i Sverige nu under sommaren iaf! Sen kanske det blir en resa utomlands i höst:)
    Har hyrt stuga en vecka på Öland, och en dag ska vi till Kolmården, det är det ända vi bestämt! Resten bestämmer vi under semestern. 🙂

    Hoppas du haft en bra dag! Kram

  8. Housewife Diana 28 juni, 2012 on 21:37 Svara

    Hoppas du hade trevligt på jobbfesten trots halsont, huvudvärk och mensvärk.. halsont är väl den värsta av dom alla för den är svårare att bota. Men lite fest botar allt. =)

    Vi stannar i fina Sverige fram till vintern, sen åker vi 1 månad till Colombia – Latinamerika för att hälsa på släkt. Ska bli så skoj. Saknar dom!

    Kram

  9. Cissi 28 juni, 2012 on 22:00 Svara

    Vi drar till Mallis i augusti:) Ska bli sååå välbehövligt och alldeles underbart!
    Kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna