VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ledig onsdag

 

 

Shit vad trött jag är idag! Det gick ju inte speciellt bra med mina planer att somna tidigt… Det gör det i och för sig i princip aldrig. Jag ska bara ni vet ;). Fixade i hemmet och sen fastnade jag vid datorn samtidigt som jag messade med både den ena och den andra. Den här bruttan bland annat, oj vad jag tycker om henne extra mycket idag. Hon har ju valt en så jäkla snygg vagn hihi…

 

När jag väl kom i säng framåt midnatt (kom på att jag var tvungen att hänga tvätt då också) fastnade jag i boken och låg och läste en timme ungefär. Sen somnade jag med Texas nära, nära. Han är bara för mysig alltså! Mysig, busig och pratig, precis som de sa att han skulle vara! Nu ligger han brevid mig och Elion och jagar sin svans haha. Elion väckte mig strax efter 7, men han gick ner direkt så jag fick ligga och vakna till ;).

 

Solen skiner och vi ska ut på långpromenad om en stund. Underbara lediga onsdag! Bara några få lediga onsdagar kvar nu, efter semestern går jag upp till 75%!


Kommentarer


  1. Johanna 27 juni, 2012 on 08:48 Svara

    Å jag tycker extra mycket om…din chef! Hade han inte anställt dig, så hade du troligtvis aldrig rekommenderat en Cresent! 😉

    Fast tycker iofs om dig rätt mycket också! 😉

    puss

    • Evelina 27 juni, 2012 on 09:35 Svara

      Haha vem vet? Vi tittade faktiskt på en crescentvagn när vi valde vagn men jag tyckte den var ful… Fast mycket har hänt sen 2009 ;). Nu skulle jag lätt välja en Trike jag också, möjligtvis City… Men jag skulle ju aldrig välja en Bugaboo igen efter att ha känt på Triken! Och det säger jag inte bara för att jag jobbar på Crescent barnvagnar hihi… Puss på dig!

      Ni som är nyfikna på Triken kan läsa senaste inlägget i Crescentbloggen: http://crescentbarnvagnar.se/blogg

  2. Linda - När 4 vill bli 5 27 juni, 2012 on 15:41 Svara

    Jag är också sådär, hopplöst att komma i säng i tid. Men man får så mycket gjort på kvällarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna