VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvällslugn

 

 

 

Efter en dag i farten sitter jag nyduschad i nya pyjamasbyxor i soffan. Puh, när vi gick mot köpcentret i förmiddags trodde jag inte att det skulle vara sommarvarmt eftersom inte solen var framme. Men den kom fram snabbt igen och då kändes inte mina tajta jeans som nån bra idé längre haha. Så extra skönt med en dusch idag! Och underbart med solsken! Vi var och lekte med Karolin&Elin ett par timmar där, spanade efter bikinis men hittade inget. Köpte pyjamasbyxor på Kappahl, ääälskar såna i bomull. Så mysiga!

 

 

 

 

Hittar ingen länk till pyjamasbyxorna men dessa är det!

 

 

 

Lunchade, gick på IKEA och så somnade Elin när vi strosade i affärer. Min lilla E fick sova på hemvägen men vi frågade om tjejerna ville möta upp oss hemma eftersom de hade bilen och det ville dom! Så barnen fick äntligen hoppa studsmatta (det har ju regnat ”en del” på sistone haha) och jag lagade middag till alla. Potatismos av nypotatis och köttbullar. Tjatade ett tag till och när de skulle åka hemåt åkte vi också iväg hela familjen. Killarna köpte cykelställ och jag sprang in på lindex eftersom Karolin tipsat om bikinisarna där (vi gick inte dit tillsammans på dagen men hon hade varit där efter vi hade gått hemåt). Och vet ni, jag hittade två PERFEKTA bikinisar hihi. Verkligen Eve style på båda så nu känner jag mig lugnare inför grekland igen ;)… Ska visa bilder!


Kommentarer


  1. Cissi 27 juni, 2012 on 21:12 Svara

    Är med på jakt efter fina bikinis, har hittat en på Lindex med guldpaljetter på,kanon fin:)
    Nyfiken på vad du hittade för några:)

  2. Mrs Moet 27 juni, 2012 on 21:24 Svara

    Riktigt fina pyjamasbyxor. Jag behöver också det för de jag har sjunger verkligen på sista versen 🙂

    Kram kram
    Åsa

  3. Anna 27 juni, 2012 on 21:53 Svara

    Ålskade verkligen dom där andra KappAhl pyjamasbyxorna fr…förra året?! Så tack för tips om dessa, kan bli nya favoriter 🙂

  4. Fridha 27 juni, 2012 on 23:48 Svara

    Åh, jag tyckte väl att jag såg dig på ikea idag. 🙂 Jag skulle också behöva en ny bikini, känns som att man alltid kommer på det alldeles för sent och får dras med det gamla hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna