VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

For those sunny days…

Underbart är kort, molnen framme och solen har gömt sig igen. Som vanligt i juni 2012 alltså ;). Men, oavsett hur vädret i Sverige är måste jag hitta en ny bikini ganska pronto! Det är ju trots allt bara lite drygt en månad kvar tills vi åker till Grekland. Och då har jag verkligen planerat att sola och bada typ hela dagarna! Oh så skönt. Men bikini, jag rensade bort alla bikinis (alla två som var tråkiga och gamla) när vi flyttade och hade storrensning på det mesta… Har ni några tips på snygga bikinis får ni GÄRNA berätta!

 

 

 

 

 

 

 

Fina från Nelly! Men jag vette tusan om jag orkar testa mer internetbeställning… Det är visst lika svårt som att köpa bikini på internet som jeans? Vill gärna ha en färgklick på min bikini tror jag, även om bohemiska virkade i vitt är vackert… Biknin i mitten skulle jag gärna chansat och klickat hem men den finns bara kvar i XS. The search continues!


Kommentarer


  1. Therese 27 juni, 2012 on 10:04 Svara

    Gina Tricot brukar ha fina bikinisar 🙂

  2. Sara L 27 juni, 2012 on 12:06 Svara

    Jag var på jakt efter en bikini förra året och hittade faktiskt en på Kappahl av alla ställen… Annars brukar Stadium ha en del så det får bli mina tips. 🙂

  3. Ida 27 juni, 2012 on 17:11 Svara

    Fina! Boobisarna är nog det ända jag saknar efter min viktnedgång. 42 kg minus & två ammningar, 10 vs. 8 mån var ingen hit för just den avd. Skulle nästan göra vad som helst för att kunna ha en sån bikini nu när kroppen äntligen blivit mindre. Meeeen! Sånt är livet som min mor skulle sagt 😉 Hoppas ni haft en fin dag. Det har vi, lek i apladalen och små fix har stått på vårat schema. Kramis!

  4. Linda 27 juni, 2012 on 20:48 Svara

    Jag köpte en stark rosa bikini på Stadium här om dagen. Där fanns det många färgglada alternativ 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna