VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Premiärturen & en andra gång

 

Premiärturen med nya vagnen! LillE (tröttis på bilden) sitter som den kung han är och detta är verkligen en vagn för honom eftersom han är så lång, det är GOTT om utrymme för både överkropp och benen. Det jag älskar mest med vagnen alla redan är att hjulaxeln inte är ivägen för mina långa ben, något jag saknat på gamla vagnen! Nu kommer långpromenaderna gå mycket bättre, längtar redan till den första med musik i öronen medan Elion sussar sött :). Fullt liggläge som på gamla men han kommer ligga skönare nu eftersom fotstödet går att fälla upp såhär.

 

Vi kom hem ungefär samtidigt efter jobb jag och F, jag bytte om och tog bussen in till centrum för mitt andra besök på Ta bort din tatuering. Jag är nog ganska smärttålig fick jag veta, det har jag ju i och för sig alltid trott också men samtidigt vet jag ju inte för jag vet ju bara det jag vet haha… Är så glad för att jag äntligen tog tag i det här!!

 

I alla fall, killarna gick in och mötte upp mig när jag var färdig. Vi köpte glass och gick hemåt i underbara sommarvärmen. Kom hem och satt på baksidan en stund, nu sover lilleman och vi äter godis i soffan. Känns nästan som vi gått på semester idag!


Kommentarer


  1. i min lilla lilla värld 21 juni, 2012 on 22:18 Svara

    Men erkänn att du saknar buggan hihihi

    • Evelina 21 juni, 2012 on 22:26 Svara

      Faktiskt inte ett dugg 🙂 Får jag fler barn vill jag lätt ha en Crescent trike eller city!

  2. Martina 21 juni, 2012 on 22:23 Svara

    Saknar du inte de svängbara hjulen??

    • Evelina 21 juni, 2012 on 22:29 Svara

      Har inte hunnit känna efter riktigt men såhär på långpromenader spelar det ju ingen större roll. Känns lite kul att testa en vagn med fyra stora hjul! Det blir nog mer saknad när vi går på stan och i affärer sådär kan jag tänka mig, men då har vi inte alltid vagn ens. Dessutom sitter Elion mycket skönare i den här. Och, nästa säsong kommer en liknande vagn med just svängbara framhjul hihi…

  3. Maarit 23 juni, 2012 on 21:26 Svara

    Fin tunika/klänning . . . vartifrån, behöver inspiration 🙂

    • Evelina 23 juni, 2012 on 23:07 Svara

      Den är från joy! Har tänkt ha med den i nästa bloppis faktiskt 🙂 kram!

  4. Maarit 24 juni, 2012 on 09:37 Svara

    Jaaaa, dina bloppisar gillar vi läsare 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna