VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bloggande pappa gästbloggar!

 

 

Det är så konstigt hur en grej eller olika intryck kan påverka mig så mycket. I Söndags var vi hemma en kort runda hos moster Anna, jag berättade att jag funderade på att ta föräldraledigt. Resultatet blev en gråtandes Anna???? Först forstod jag inte varför, men ganska snabbt sa hon att hon vill ju passa killarna. Svaret fann mig ganska naturligt just då. Nu när jag hunnit reflektera över det så inser jag att jag kommit in i vardagen då Anna passar Tristan, men jag insåg inte att det blivit en del av henne. Jag har världens tur att få ha Anna i min familj, är evigt tacksam över att hon alltid ställer upp för oss.

 

Det är små saker som får mig att reflektera och förhoppningsvis förstå vad som påverkar andra människors liv. Som i Lördags då vi var hos Linnéa på födelsedagsfest, hon var med i Tv4 den kvällen i ett program som heter ”kvällen är din”. Jag har känt Linnéa i nästan 6 år nu men aldrig riktigt förstått hennes kamp mot sjukdomen. Under inslaget som var väldigt gripande såg jag Veronica som satt vid ett annat bord, hon bara grät och grät. Just i det inslaget så förstod hon hur allvarligt det egentligen var med Linnéa. Den kvällen bestod av så mycket kärlek och respekt för varandra, fast att jag inte kände 10% av personerna på festen så var det en så härlig stämning. En sådan stämning som man känner i en grupp när gruppdynamiken kommit så långt att individerna är så pass säkra i sin roller i gruppen, och man vågar göra misstag inför varandra. Härlig känsla, och jag utveckas som människa i de situationerna.

 

Jag inser egentligen först nu att det jag skriver i bloggen kan påverka andra. Nu är det ju inte en storblogg men det är ändå ett antal läsare som avsätter sin egna tid för att följa mitt och mina barns liv. Det gör mig oerhört stolt och ödmjuk inför er läsare! Jag funderar på hur jag ska göra för att utveckla bloggen ytterligare, vill jag utveckla den eller vill jag ta det lugnt? Nä det vill jag inte, jag är inte killen som tar det lugnt, så jag väljer att köra på och utveckla min blogg. Hur vet jag inte än bara…. förslag? Det känns ganska speciellt att vara en bloggande pappa på AFF då det inte finns så jättemånga pappabloggar. Jag har två bloggar som inspierar mig väldigt mycket, den första läser ni just nu. Evelina är en förebild och en oerhörd drivkraft i mitt bloggande. Den andra bloggen jag läser är Martin Mellin, en väldigt bra pappablogg! Jag hoppas att ni gillar bloggen och följer mig i livet, jag är som sagt väldigt tacksam för er som gör det!

 

Jimmy Johansson, En pappadagbok


Kommentarer


  1. johanna- tvillingmamma 3 juni, 2012 on 23:18 Svara

    var inne och kikade på din blogg. Den är jättefin! följer ingen pappablogg, vet inte varför men det intresserar mig helt klart! Lycka till i fortsättningen med familjen och bloggen!
    kram johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna