VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den här gamla trasan?

 

 

Den här ”gamla” klänningen (3 år haha men ni vet ju att jag tröttnar ganska snabbt på kläder oftast) från H&M är MINNEN för mig! Jag och Martina var på shoppingrunda nån gång våren 2009 och detta var nog det första plagg jag köpte efter jag fått veta att jag var gravid. I alla fall så är det nog det enda plagg jag har kvar som jag fortfarande gillar lika mycket efter alla dessa år, säkert mycket för att jag tänker just på lyckan jag kände när jag blev gravid. Nånting som förändrade och förbättrade mitt liv för alltid!

 

Nu ska vi alldeles strax göra oss i ordning och gå ut genom dörren. Börjar en halvtimme tidigare på fredagar för att kunna sluta lika tidigt som de andra gör på fredagar :).


Kommentarer


  1. Carro 1 juni, 2012 on 10:42 Svara

    Du så vacker i nya hårfärgen!

  2. Milla 1 juni, 2012 on 10:51 Svara

    Vad använder du för bildprogram när du laddar upp bilder från mobilen i bloggen? Instagram? Har precis tagit hem appen men det verkar som att det bara går att föra över bilderna till Facebook, Twitter osv? Ok, jag är tekniskt efterbliven, men hjälp mig gärna om du kan! 🙂 tycker bilderna är så fina!

  3. Evelina 1 juni, 2012 on 11:44 Svara

    Tack snälla du Carro!

    Milla, här har jag bara använt den vanliga kameran i iphone men ofta använder jag mig av hipstamatic som är liknande instagram men bilderna sparas direkt till bildbiblioteket istället för till facebook etc som instagram gör. Annars är camera+ ett annat bra fotoprogram liknande inbygda kameran men med redigeringsfunktioner.

    Kram!

  4. carolina 1 juni, 2012 on 12:59 Svara

    Älskar sådana plagg, jag har ett par jeans från 2008 (!!) från Cubus som är mina absoluta favvisar. De har hållt genom 2 graviditeter också, stretchiga, snygga ochinte minsta urtvättade 🙂

  5. Jättefin klänning. Det är alltid kul med kläder som betyder något extra. 🙂

  6. Linda - När 4 vill bli 5 1 juni, 2012 on 18:02 Svara

    Du är verkligen kanonfin i håret!

  7. Sandras Värld 1 juni, 2012 on 20:29 Svara

    Fiiiiina du! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna