VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Världens bästa mors dag!

 

Pioner som jag köpte igår för att ge alla mammor genom datorskärmen i blogglandia idag :). Pioner är min nya favoritblomma, de kommer bli så vackra när de slår ut!

 

 

 

 

Idag är helt klart min bästa mors dag av alla de fyra (jag räknar även den när han låg i magen för visst är man mamma redan då). Anledningen är att Elion är så stor att han själv sa Grattis mamma på mors dag. Jag älskar dig! På repeat efter sin far men ändå, jag hoppas att han kommer fortsätta säga dom orden även i framtiden. Jag vaknade av att de kom in med bricka och blomma och gratulationer (de hade smygit upp tidigt bara för att kunna överraska mig) och jag var nyvaken och sa inte frukost på sängen. Haha. Hatar nämligen frukost på sängen… Men F känner ju mig och det var en vacker blomma och ett par örhängen från Elion som han valt själv ut. Han hade visst valt dessa vita fjäderörhängen framför ett par stora rosa som också var favoriterna ;).

 

MEN, jag skulle vilja vända på den här dan lite eftersom jag får väldigt mycket uppskattning VARJE dag från min älskade Fredrik och istället tacka HONOM för att jag fick bli mamma till just Elion. Älskar er! Utan Fredrik ingen Elion som jag kan försöka vara världens bästa mamma åt varje dag. Jag är till skillnad mot Fredrik inte världens bästa på att visa uppskattning, tyvärr. Har tvärtom ganska svårt att prata om känslor och tänker mer än jag säger oftast. Det finns verkligen ingen bättre ”present” man kan få än ett barn och jag hoppas att jag får fler ”presenter” även i framtiden haha.

 

GRATTISKRAM till alla ni mammor som är världens bästa mammor åt era barn! I morsdagtävlingen med en tassimo i potten var det många som skrev att alla tycker väl att deras egna mamma är den bästa. Och de flesta tycker nog så, men jag med många andra vet att det inte kommer på automatik och även om majoriteten av alla mammor faktiskt är världens bästa så finns det de som inte är det. Som inte inser vilken ära och förmån det är att vara mamma. Men de mammor som ser till att förtjäna sina barn, som älskar dom och finns där för dom varje dag… Jag hoppas att ni får en underbar dag med barn och familj och njuter lite extra av att få vara mamma!

 

 


Kommentarer


  1. Frida 27 maj, 2012 on 09:06 Svara

    Maken är borta denna veckan så jag kan inte räkna med något firande idag. Dottern är ett par månader yngre än Elion så hon förstår inte riktigt konceptet än 😛
    Grattis på mors dag!

  2. Carro 27 maj, 2012 on 12:54 Svara

    Ja hua. Alla har inte den turen. Jag älskar att läsa hur du gör allt för din lille grabb. Sånt värmer när man själv haft otur med den mamma man fick. Idag fyller jag år dessutom, så det är en märklig dag. Men jag fokuserar på att göra mitt liv så bra som möjligt och fortsätter välja bort det dåliga. Har aldrig mått så bra som efter jag avslutade relationen med min mamma. Tyvärr. Så jag glädjer

  3. Carro 27 maj, 2012 on 12:54 Svara

    … mig ändå över det jag har och de bra beslut jag tagit!

  4. Fredrik 27 maj, 2012 on 20:38 Svara

    Älskar dig min fina fru. Du är världens bästa mamma. Jag vet att Elion älskar dig massor.

  5. Helena 27 maj, 2012 on 21:17 Svara

    Jag har oxå fått den bästa morsdag idag. En liten tös bestämde sig för att se dagens ljus. Alldeles underbart!

    • Evelina 27 maj, 2012 on 23:09 Svara

      Det kan nog inte bli en bättre mors dag än då!? Grattis söta du!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna