VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt lyckopiller

Sådär då, ordningen efter en helg i frossandets tecken är återställd. Jag är helt klart beroende av mina powerwalks och måste få dom. Får mig att må BRA! Älskar att vara ute tidig morgon eller kväll, när det är lugnt och stilla och svalare! Skulle ta det lugnt tänkte jag men så började Appreciated med Takida och det är ju springarlåten nummer 1 för mig. Galet vilken energi den ger mig. Nu blir det dusch, sen blogg om dagen!

 

 

Skulle behöva ett par somrigare joggbyxor, det är varmt ute nu!

 


Kommentarer


  1. Ida 27 maj, 2012 on 21:24 Svara

    Jag är också beroende av det där 🙂 vi har varit på resande fot med husvagnen hela helgen. Som längst hela 4 mil bort, haha! Besökt nära och kära, snyltat lite el och sovit över på vårat vis. Perfekt! Så igår morse gick jag min pw en mil mitt ute i skogen vid en sjö där min morfar har ett litet stugparadis och i morse blev det en strax utanför Ljungby där min gubbes föräldrar bor. Helgen har gått alldeles för fort! Ni verkar ha haft en underbar helg ni med 🙂 du blev super fin i håret! Kramar till dig!

  2. Linda - När 4 vill bli 5 27 maj, 2012 on 21:40 Svara

    Håller med, pw är absolut beroendeframkallande!

  3. Caroline 27 maj, 2012 on 22:15 Svara

    såg att intersport hade ett bra erbjudande på korta löpbrallor från adidas och en top till för 350 tror jag. verkade riktigt sköna men hade inte tid att köpa utan sprang bara förbi men värt att kolla upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna