VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Enough

 

 

Ne fy, idag känner jag mig faktiskt ensam… Det ska bli SKÖNT med fullt hus i helgen, jag är lite av en ensamvarg emellanåt men likväl är jag väldigt sällskapssjuk då och då ;). Typ nu. Lyssnar på musik och känner alldeles för mycket. Njuter av kvällssolen.

 

Sitter faktiskt på altanen, bara ett glas vin som fattas. Och sällskap 🙂 Det är så lugnt och rofyllt här. Älskar det. Skulle aldrig vilja bo mitt i stadslivet, men vill ha närheten till det.

 

Vi var borta hos hästarna innan och gick vidare på min 6 km runda. Schvettigt i nästan 30 grader. Elion satt i vagnen nästan hela tiden och pratade, pratade och pratade. Till och med på förskolan sa de för ett tag sen att det har släppt helt med hans tal, orden bara forsar heela tiiden (heela tiiden är något han säger ofta, med det uttalet och det är så himla sött haha). Det är då tur att han har underhållt sin kära mor hela veckan :)!


Kommentarer


  1. Angelica - En Bebislängtan ♥ 24 maj, 2012 on 20:53 Svara

    Varför har man en blogg om man inte kan svara på frågor som läsarna ställer?

    • Evelina 24 maj, 2012 on 21:02 Svara

      Vad har du ställt för fråga? 🙂
      Jag har en blogg, men jag har även ett jobb, och en familj. Tyvärr hinner jag inte alltid svara på kommentarer!

  2. Frida 24 maj, 2012 on 23:00 Svara

    Det är så härligt när man verkligen kan prata med sitt barn. Det släppte för dottern på riktigt nu för någon vecka sedan, nu pratar hon om hur hon känner och man kan ha ett ”riktigt” samtal med henne. Underbart för mig som är ensam mycket med henne 🙂

  3. malou 24 maj, 2012 on 23:13 Svara

    Hej! Hur lângt ifrân stan har du? *nyfiken* dâ jag ocksâ bor utanfõr stan 😀 kramis

    • Evelina 25 maj, 2012 on 08:55 Svara

      Vi bor ungefär 3-4 km uppåt från centrum 🙂 Kram!

  4. Paulina 25 maj, 2012 on 09:10 Svara

    Känner igen mig så! Är också en ensamvarg, men jag är också sällskapssjuk. Brukar tycka det är jätteskönt när sambon åker iväg men efter ett par dagar är jag nöjd och då får han gärna komma hem igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna