VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Brrr…

 

 

Nu börjar det bli lite ”kallt” så jag ska bege mig inåt och krypa ner i sängen med min bok. Har haft alldeles för lite att göra nu på kvällskvisten så jag har faktiskt gått igenom jobbmailen haha… Har jag sagt att jag trivs med mitt jobb? Det är lite som med bloggen, som ju också är mitt jobb till viss del (även om jag aldrig kommer se det så), att det tar aldrig slut. Jag skulle kunna jobba mer än heltid och ändå inte vara klar.

 

Jag har bestämt mig för att vara lite mindre hemlig med mitt jobb men är det ens nåt ni vill läsa om, mitt jobb? Och i så fall vad vill ni läsa? Självklart kommer jag hålla det på en professionell nivå men det kanske kan vara kul att på något sätt koppla ihop den här bloggen och barnvagnsbloggen som är på gång. Det kommer vara mitt skötebarn :).

 

 

 

Imorgon är det fredag, tjohoo!

 

 

GodnattKram



TACK för att du tittar in här och lämnar spår ♥


Kommentarer


  1. Sofie 24 maj, 2012 on 22:05 Svara

    Ja, det hade vart väldigt kul att få läsa om ditt jobb och vad ni har för planer och vilka dina arbetsuppgifter är 🙂 Jag är sån som tycker om att höra folk berätta om sina arbeten som de brinner för. Och du, än en gång: Fler videobloggar 🙂 Det är så kul!

    Trevlig kväll! Njut av den och ta hand om dig själv.

  2. Marlene 24 maj, 2012 on 22:06 Svara

    JAG vill gärna läsa mer om ditt jobb, du har varit så hemlighetsfull… man vill ju veta MER! 🙂 Jag måste bara fråga, från en sak till en annan… är så sugen på att göra egna burgare men min sambo tyckte inte alls att mina blev goda sist 😛 Har sett att ni gör ju det lite nu och då, hur gör ni?! 🙂 Kram!

  3. Frida 24 maj, 2012 on 22:18 Svara

    Hej Evelina! Tack för en härlig blogg! Så roligt att se glimtar ur er vardag. Om jag inte missminner mig la du ut för ett bra tag sedan ett videoklipp om hur man lägger in egna ringsignaler på iPhonen… Får smått panik på de tråkiga signaler som finns i luren och som ALLA har. Hur får man in sina favvolåtar som ringsignaler. Säg att det är plättlätt!? 🙂
    Kram

  4. elli 24 maj, 2012 on 22:34 Svara

    Jag skulle vilja höra om vad du gör på jobbet om dagarna 🙂 små tips på barnvagn och gärna länkar till bolggen så kan man där läsa vidare på det du skriver om. 🙂 ha det bra! kram

  5. Sandra 24 maj, 2012 on 23:03 Svara

    Haha kallt 😉 Vi har haft varmaste dagen här hitills och det har varit 19 i skuggan. Igår var det typ 13 grader och minus på nätterna.

  6. Sandra 24 maj, 2012 on 23:05 Svara

    Vilken konstig kommentar jag lämnade. Menade ju förstås att det varit kallt på dagarna men til och med minus om nätterna.

    Härligt att höra att du trivs så bra på ditt jobb.

    Kramar

  7. Tina JÖnsson 25 maj, 2012 on 08:31 Svara

    Är ju så dålig på att lämna spår i form av kommentar men jag tittar ju gärna in varje dag för att se hur ni har det!!

    Kram på dej fina Evelina!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna