VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MorsdagTävling!

 

 

Vem är världens bästa mamma?

 

 

Är det din mamma, din syster, din granne eller kanske du själv? Motivera vem som är världens bästa mamma och vinn en TASSIMO att ge bort i Mors dag-present. Tävlar gör du i en kommentar till det här inlägget och vinnaren dras lördag kväll!

 

 

 

 


Kommentarer


  1. sandra 23 maj, 2012 on 15:14 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma, men hon får tyvärr alldeles för lite uppskattning av oss ”barn”. En alldeles egen Tassimo hade varit en perfekt present till mamma Agnes!

  2. Sofia 23 maj, 2012 on 15:18 Svara

    Med en tight studentplånbok och barn som växer som ogräs är det inte lätt att få pengar till att köpa kläder till barnen exakt när de behöver det. Min mamma tog idag med mig till stan och shoppade ALLT mina barn, hennes barnbarn, behöver i klädväg i sommar. Hon ville inte att de skulle vänta tills lönen kom, utan få kläderna nu när solen gassar och shortsen blivit tighta. Hon ställer jämt upp, både för mig, barnbarnen och min sambo.

  3. sophie 23 maj, 2012 on 15:18 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma då hon i vått och torrt alltid ställer upp! 🙂

  4. Ulrika 23 maj, 2012 on 15:20 Svara

    Min granne och bästa vän Camilla är världens bästa mamma. Hon har tre fina pojkar och även en ängelflicka i himlen. Hon ska få den här Tassimon för att kunna bjuda mig på en kopp kaffe när jag hälsar på med mina tre barn. 🙂 Camilla fyller dessutom 40 år nu i juni.

  5. Jennifer på Fashioncut 23 maj, 2012 on 15:21 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma, hon finns där genom vått och torrt, även när hon själv inte är på topp har hon alltid tagit sig tid att fråga mig hur det är och lyssna på vad jag har att säga. Hon har stöttat mig igenom en mycket tuff break-up med min första kärlek, låter verkligen fjantigt egentligen men hon har alltid ställt upp och lyssnar på mig när jag babblat på om detta under oändliga antal timmar och oändligt antal tårar som hon tröstat. Jag älskar henne och är så tacksam för att hon står ut med mig när jag tjatar ^^

  6. Olle 23 maj, 2012 on 15:23 Svara

    Hej!

    Min fru är såklart den värdiga vinnaren!
    Då jag själv inte dricker kaffe, har min fru nästan slutat att dricka det kaffe som hon älskar.
    Min fru är den bästa mamma som finns, hon tar hand om våran lilla Vincent, hemmet och mig. Hon finns där alltid när man som bäst behöver det, och vet alltid hur hon ska göra Vincent och mig glad.
    Eftersom det bara är jag som jobbar har jag inte råd att ge henne denna kaffemaskin som hon önskar, och detta är chansen för mig att ge min älskade fru och mamma till min son det hon vill ha och de tillbaka en del av all den kärlek hon ger sin familj.

    MVH Olle Johansson

  7. Therése 23 maj, 2012 on 15:24 Svara

    Min mamma är BÄST i världen för att hon alltid funnits där, aldrig straffat mig när jag gjort något mindre bra, bara guidat mig och försökt visa mig den ”rätta” vägen.

    Stöttat mig i alla mina val. Puschat mig till att alltid våga vara mig själv och stå för det jag väljer att göra och säga.

    Min mamma är bäst för att hon gett mig livet och gett mig möjligheten att ge mitt barn sitt liv. Min mamma är bäst för att hon finns och för att hon fick mig 🙂

  8. Sandra H 23 maj, 2012 on 15:30 Svara

    Jag skulle vilja säga att min egen mamma är den bästa, i alla fall den bästa mamman för mig. Hon är så söt som alltid finns och ställer upp, nu har hon till och med köpt en egen bilbarnstol till min son för att enklare kunna hjälpa till med honom också. Om ca två veckor fyller jag år och då har hon lovat att jag ska få börja övningsköra för motorcykel med henne. Vilken pärla! En helt fantastisk kvinna som verkligen skulle förtjäna att få en kaffemaskin i morsdagspresent. =)

  9. Helen Johansen 23 maj, 2012 on 15:31 Svara

    Jag skulle jätte gärna ge den till min kära mamma som JAG tycker är världens bästa mamma, hon ställer alltid upp (och även barnen tycker att hon är världens bästa mormor) men tyvärr så skulle den inte bli använd hos henne. Men om jag fick den själv så skulle jag kunna bjuda henne på många goda koppar kaffe mm 🙂

  10. Jenny 23 maj, 2012 on 15:32 Svara

    JAG är en stolt och galet bra mamma till mina två busar!!

  11. Madelene R 23 maj, 2012 on 15:37 Svara

    Min mamma är så givmild så att jag skulle vilja ge tillbaka till henne tusen gånger om! Mamma och pappa bjuder oss till Grekland i sommar för att fira jämna födelsedagar och vad vore bättre än att tacka henne (och pappa) med en kaffemaskin som hon verkligen vill ha men ändå inte unnar sej! =D

  12. Johanna 23 maj, 2012 on 15:37 Svara

    Min Kaffeberoende mamma är världens bästa!! 🙂

    Såhär är det, det är omöjligt att utse den bästa mamman för mamma är något magiskt, nästan alla mammor besitter en förmåga att vara bäst för just sitt barn 🙂

    Min är bäst för mig och mina syskon för att:
    Ändå sedan jag och mina 4 syskon var små har min mamma visat sig vara starkare än någon annan jag känner! Utan att lämna ut hennes privatliv för mkt så kan man summera att hon med små medel fått kämpa hela livet för att vi ska ha det bra, usch många gånger var man också jättetaskig och tonåring!! Hon gjorde sitt bästa, hörde henne aldrig klaga och hon unnade sig ALDRIG någonting!!
    Nu i vuxen ålder försöker jag ge tillbaka, inte bara gränslös kärlek utan skämma bort henne när jag har möjlighet.

    En kaffemaskin skulle vara jättekul att överraska med!!

    Min mammas dörr är alltid öppen och hjärtat likaså, och hon är min bästa vän idag!!!I love her min starka mamma!

  13. Frida 23 maj, 2012 on 15:39 Svara

    Min mamma är den mest fantastiska personen jag känner!

  14. Angie 23 maj, 2012 on 15:41 Svara

    Min mamma är enligt mig den bästa mamman som finns! Hon har ALLTID ställt upp för mig och aldrig straffat mig för allt jag gjort. Hon har suttit vid min sida när det tagit slut med en kille, hon har stöttat en genom skoltiden och min flytt till annan stad. Hon fixade så jag fick bli medryttare på en häst och hon har alltid hjälpt mig med alla mina djur som jag haft genom tiderna.
    Denna Tassimo hade varit en perfekt present till henne från mig för att visa min uppskattning till henne. Hon har det inte lätt, ett jobb på ”fel sida stan”, en häst att åka till efter jobbet och hon kommer hem sent, därför tror jag denna hade piggat upp henne rejält! 🙂

  15. Hannah 23 maj, 2012 on 15:47 Svara

    Världens bästa mamma får gå till min mamma. För tio år sedan förlorade hon vår pappa, sin make. Igenom tio år har hon kämpat, uppfostrat tre döttrar (som alla varit i tonåren under den tiden, PUH), arbetat för att försörja familjen, tagit itu med sin dröm och börjat läsa samt träffat den bästa bonuspappan man kan få om man inte har sin riktiga nära. Min mamma är en kvinna värd allt gott och all lycka i världen och att få börja dagen med en god kopp kaffe är hon definitivt värd!

  16. Linnea 23 maj, 2012 on 15:48 Svara

    Min mamma är världens bästa! Hon förtjänar denna fina present för att hon inspirerar mig att vara den bästa mamman för mina barn OCH för att hon älskar kaffe! ( i brist på kaffekokare/bryggare dricker hon nu snabbkaffe i varmvatten, urk!)

  17. Emma 23 maj, 2012 on 15:56 Svara

    Min mormor är den bästa mamman! När jag intervjuade henne för ett skolarbete nyligen frågade jag vilka roller hon hade i livet, varpå hon svarar ‘inga!’ När jag förklarade att hennes roller var mamma/mormor osv var hennes försvar att hon själv mist sin mamma så tidigt i livet att hon inte visste hur en mamma skulle vara. Men jag vet att hon är den bästa mamman till min mamma, & båda älskar kaffe 😉

  18. Helen 23 maj, 2012 on 15:58 Svara

    Min svärmor är den absolut bästa mamman. Hon ställer alltid upp på mig och sambon i vått och torrt och hjälper oss med precis allt. Allt från att renoveringar och trädgårdsprojekt till att finnas där för ett gott råd. Hon välkomnar oss alltid med öppna armar och ger oss precis allt vi någonsin skulle kunna önska. Hon är en fantastiskt varm och fin människa och förtjänar verkligen en Tassimo!

  19. Sofia 23 maj, 2012 on 16:25 Svara

    Min mamma är den bästa i världen! Hon ställer alltid upp och finns där i vått och tort! Det tycker jag är allt en mamma ska vara och därför förtjänar hon lite gått kaffe varje morgon innan hon går till jobbet. Nu är det min tur att finnas där. Kram

  20. Erika 23 maj, 2012 on 16:35 Svara

    Jag har två barn , en dotter på 2 år och en son på 5 månader. Efter båda graviditeterna har jag fått hudcancer en kort tid därefter. Lyckan av att få njuta av mina små bebisar har blivit bytt mot panik och tankar som ”kommer mina barn att få ha kvar sin mamma?”. Första gången slutade allt lyckligt och jag hoppas att det kommer att göra det även denna andra gången. Min fantastiska älskade mamma är den första jag har ringt till och storgråtit. Hon har följt med mig till läkaren, passat barnen och bara funnits där när jag behövt prata. Tack vare henne har jag fortsatt leva. Jag är henne evigt tacksam.

  21. Camilla 23 maj, 2012 on 16:35 Svara

    Min blivande svärmor förtjänar verkligen denna. Två dar i veckan äter jag och min sambo hos henne då vi bara kommer och sätter oss vid ett dukat bord.
    Efter maten blir det kaffe som hon fixar utan kaffebryggare. Hon behöver och förtjänar verkligen en kaffemaskin.

  22. tina 23 maj, 2012 on 16:36 Svara

    Skulle vilja ha den själv! För fick idag veta att min son ska få en lillebror 🙂 och gå igenom en graviditet på sommaren blir varmt! Men sen när man kan dricka kaffe hade detta varit perfekt!plus att jag är en stolt mamma! Ibland borde man vara värd lite mer;-)

  23. Malin 23 maj, 2012 on 16:47 Svara

    Min mamma är världens underbaraste mamma! Hon har alltid funnits vid min sida och när jag fick cancer för två år sedan så flyttade hon i princip in hos mig på sjukhuset. Hon sov där dom nätterna min sambo ej kunde vara där och alla raster och ledig tid spenderade hon vid min sida. Detta ses ofta som en självklarhet att en mamma ska/kan göra, men så är tyvär inte alltid fallet och det skulle vara jätte kul att få överraska med denna på morsdag och visa min uppskattning, speciellt eftersom kaffe och choklad är hennes stora laster 🙂 Kram

  24. Anna- mamma till anton 23 maj, 2012 on 16:51 Svara

    Åhhh denna skulle vara perfekt till min älskade mamma som är en riktig kaffe älskare. Min mamma är fötjänad av denna för att hon alltid ställer upp och passar sonen då det behövs. Hon ändrar sitt jobb schema så att jag ska kunna jobba och försörja oss då jag bara har ett timjobb. Vi älskar momo massa.

  25. lilla jag 23 maj, 2012 on 16:57 Svara

    I en svunnen tid, när jag var liten och livet svårt, var det min snälla mamma som skapade en rutin i vardagen där vi alltid kände frid. Elvakaffet. Eller fika rätt och slätt. Mamma drack kaffe som jag och min storasyster smakade på och såsmåningom började dricka med mycket mjölk, istället för kaffe med mjölk var det mjölk med kaffe. Fast vi drack ju mest saft när vi var små förstås. Sen var det fikabröd. Hembakt eller köpt på lanthandeln i byn. Syrran och jag läste Kalle Anka och Min Häst till fikat och för en stund var allt som det skulle. Pappa var ju på jobbet. Vi tre var hemma och vi hade frid. Vi pratar ofta om det här nu , hur just fikat varje dag var det vi såg fram emot och som vi nu ser tillbaka på som en av uppväxtens höjdpunkter. Därför tycker jag att min lilla mamma ska få denna kaffemaskin. Nu har hon två barnbarn och för fikatraditionen vidare till dem. Förhoppningsvis ska de ha mkt mer härliga saker tt glädjas åt än en daglig fika men hur härligt vore det inte att få ge denna present till min kära mor….

  26. Hannah 23 maj, 2012 on 17:03 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma! Hon har alltid funnits med och stöttat i alla mina beslut, kloka och inte så kloka, under mina 22 år. För cirka två månader sedan fick min mamma diagnos Bröstcancer… Hela hennes värld rasade, hela min och mina syskons värld med. Denna underbara människa, ska hon behöva vara med om detta? Igår började hennes hår falla och det gör så ONT att se henne må så dåligt, utan att kunna hjälpa.. Även om den här kaffemaskinen inte tar bort cancern så tror jag ändå att den skulle göra henne så himla glad. Och jag skulle så gärna vilja se den glädjen i hennes ögon, för vilken känsla är egentligen bättre än att se sin mamma glad? 🙂

  27. Tacksam bonusdotter 23 maj, 2012 on 17:11 Svara

    Under hela mitt liv har min biologiska mamma varit en person som inneburit rädsla, oro, gråt, ångest och ilska – en person som fått mig att må dåligt… Fram till för snart nio år sedan hade jag aldrig upplevt lyckan i att ha en stöttande, varm, snäll och underbar modersgestalt i mitt liv. När min relation till min biologiska mamma nått botten och jag inte visste vart jag skulle ta vägen fanns hon där – min underbara svärmor… Hon tog mig under sina vingar och sedan den dagen för snart nio år sedan har hon varje dag visat mig att en modersgestalt inte enbart innebär att man har ett biologiskt band till varandra. Hon är min klippa, min ” mamma” och världens mest fantastiska person. En person som fått mig att växa och inse att jag har ett värde. En person som ställer upp i vått och torrt. En person som för alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta. En person som är och för alltid kommer vara min mamma. Hon är värld all uppskattning i världen!
    Att uttrycka den uppskattning och tacksamhet jag känner är svårt – det finns liksom inget som är tillräckligt stort! En Tassimo är dock en bit på väg…

  28. Johanna 23 maj, 2012 on 17:23 Svara

    Världens bästa mamma är min underbara mamma. Jag kan knappt skriva om henne utan att få tårar i ögonen, jag älskar henne så mycket. Måste ta ett djupt andetag och samla mig.

    I 18 år kämpade hon som ensamstående förälder med mig och jag kommer ihåg de dagar då vi bara hade knäcke och smör i skafferiet. Hon såg dock alltid till att jag hade rena och hela kläder och att jag kunde gå i skolan utan att distraheras av ekonomin som alltid hängde som ett tungt moln över henne.

    I tidig ålder lärde hon mig dessutom att man ska vara trevlig och snäll mot alla, för det lönar sig och den tanken har jag med mig jämt. Hon har format mig till den ödmjuka och empatiska person jag är idag och ibland känns det som att jag inte kan tacka henne nog. Ni vet känslan när man vill ta ner månen till någon? Eller bara visa att stjärnorna på himlen lyser för att jag älskar henne SÅ MYCKET och är SÅ tacksam över allt hon gjort för mig.

    Idag bor vi 120 mil ifrån varandra och vi sågs senast för ett år sedan, det gör ont i hjärtat när jag skriver detta för jag saknar henne så…. Telefonkontakt har vi dock dagligen och nu är det bara två månader kvar tills jag får träffa henne igen 🙂 . Då skulle jag vilja se den här Tassimon på hennes köksbänk för som en stor kaffeälskare är hon värd den. Min älskade bästa bästa BÄSTA mamma 🙂

    Kram/Johanna

  29. Sofie 23 maj, 2012 on 17:28 Svara

    Min syster är världens bästa mamma! Att få barn som 13 åring (14 strax efter) är att ha alla odds emot sig men efter blod svett och tårar står hon nu ofattbart stark och det finns ingen jag någonsin kommer vara så imponerad av som av henne. Idag är hon snart 26 år och dottern är snart 12. Hon kämpade med dottern/vänner/familj/skola i alla år och hon är nu efter alla år inte bara världens bästa mamma utan även svenskalärare för vuxna invandrare. Jag skulle hoppa jämnfota om jag fick hylla henne med denna fina tassimon för den underbara mamma hon är, och för att bevisa för omvärlden att även om det inte alltid blir som man tänkt sig så blir det jäkligt bra i slutändan =)
    Tack för en bra blogg & roliga tävlingar!

  30. Madde 23 maj, 2012 on 17:31 Svara

    Min mamma är inte bara världens bästa mamma utan min bästa vän vilket jag är så otroligt glad över, inte alls självklart idag. Vi jobbar även tillsammans och hon är min gruppledare och många frågar ofta hur kan ni umgås och komma överens jämnt. Vi är så lika och jag ser upp till min mamma och hon gör mig stolt:) Jag vet att livet är kort då min pappa lämnade livet alldeles för tidigt och det har verkligen fått mig att inse att livet är ibland kan ändras bara så där och man känner sig maktlös så man måste ta vara på varje sekund och jag delar gärna och ofta min tid med just min mamma som alltid ställer upp❤ Mamma jag älskar dig

  31. Ana E 23 maj, 2012 on 17:43 Svara

    Min mamma är världens bästa. Hon har lärt mig allt som är värt att veta och om jag bara blir en hälften så bra mamma till mina barn som hon är för mig och mina syskon så är allt klappat och klart!=) Vore roligt att få skämma bort henne ordentligt med en kalaspresent!

  32. Julia 23 maj, 2012 on 17:48 Svara

    Min mamma är världens bäst, det finns ingen som känner mig så bra som hon! Hon har alltid en öppen famn, och märker direkt om något skulle vara fel. Och nu är hon inte bara en underbar mamma, utan även en perfekt mormor till mina syskonbarn. Det går inte att beskriva med ord hur hon är stöttepelaren i familjen, och jag skulle väldigt gärna ge henne något riktigt fint på mors dag, men det är ju inte så lätt när man är student, även om jag vetat hon skulle visa liks mycket glädje för en kram och en blomma, så hade det varit så roligt att ge henne en riktig present!

  33. Shejla 23 maj, 2012 on 17:56 Svara

    Min mamma är bäst eftersom hon alltid finns där för mig och mina systrar! Just nu skulle hon behöva en liten uppmuntran då hon blivit arbetslös och samtidigt renoverar hemma. I hennes nya kök skulle denna TASSIMO passat perfekt!

  34. hanna 23 maj, 2012 on 18:10 Svara

    Självklart värderar man sin egna mamma högst, men…
    .Min vän må vara den bästa mamman ever!
    14/2 2008 var det dags för ultraljud. vi satt hemma hos mig o det var helt fantastiskt att se denna lycka hos en så nära vän, hennes sambo anlände med en så otroligt fin bukett till sin älskade. sedan gav dem sig iväg för att få se sitt lilla underverk. Men allt vände o blev så fel. jag fick ett ”samtal” o var så spänd tills jag tryckte på ”svara” där jag hör hur min fina vän gråter helt hysteriskt, inte ett ord fick hon fram inte en stund kunde hon lugna sig….De lilla underverket skulle inte få stanna….<3
    Nu år 2012 är min 25 åriga vän Gift har två barn en på 3 o en på snart 1 år:) vägen igenom sitt liv har varit backig men hon står fortfarande kvar. Att ge mig kaffe älskande vän denna hade varit alldeles fantastiskt vilken mamma/vän hon är!<3

  35. Madelen 23 maj, 2012 on 18:13 Svara

    Kort och gott tycker jag att jag är den bästa mamman. Vardagen med en tvåårig kille och en sexmånaderstjej kanvara stressig och utmanande men ändå lyckas jag ge mina barn tid, kärlek och se dem för dem de är. Så jag är värd lite gott kaffe att pigga upp mig en morgon vid 5 snåret.

  36. josse 23 maj, 2012 on 18:30 Svara

    Min mamma är den bästa mamman. Själv med mig och min syster har vi fått den bästa uppväxten man kan tänka sig även om vi aldrig var iväg utomlands som alla andra var så hade vi en enorm kärlek till varandra med bara tältning i grannlandskapet. Denna hade varit perfekt till min mamma för att visa henne att jag uppskattar det hon har gjort för oss i alla år!!

  37. Ann-Charlotte 23 maj, 2012 on 18:44 Svara

    Jag skulle vilja ge en kaffemaskin till min mamma. Hon ställer kanske inte alltid upp men fan vad hon har kämpat för mig och min syster. Hon har varit ensamstående i alla år och nu har hon en helt ny lägenhet som en sådan kaffemaskin skulle passa in i. Hon är värd den och mycket mer :):)

  38. Marcus 23 maj, 2012 on 18:48 Svara

    Jag tycker att min fru är den bästa mamman! Hon är förskollärare och tar hand om barn hela dagen! det kräver tålamod! Vi har en 3-årig-son som är mycket aktiv och pratsam kille. Som ett tillägg till allt detta är hon gravid och mår illa med jämna mellanrum.
    Hon kan trots allt detta hålla humöret uppe!
    En tassimo skulle göra henne väldigt glad! (Dessutom fyller hon år en vecka efter mors dag).

  39. Anna 23 maj, 2012 on 18:50 Svara

    Jag skulle ge den till min mamma som jag tycker är den bästa=) Hon blir pensionär i augusti och detta skulle bli en perfekt present för en kaffeälskare.

  40. Anna 23 maj, 2012 on 18:53 Svara

    Min mamma är såklart världens bästa mamma, enligt mig och mina syskon. Hon ställer alltid upp för oss även om hon själv har det svårt. Jag tycker att hon behöver lite extra uppmuntran då hon, och vi, just nu går igenom en svår tid med att min lillebror håller på att rehabiliteras efter en blödning i hjärnan och hon själv är sjukskriven pga detta.

  41. Hayley 23 maj, 2012 on 18:58 Svara

    Min underbara mamma är den bästa. Hon har slagits emot både bröst och tarmcancer och kommit ut on top of it! Under mitt bröllop gick hon på starka doser utav cellgifter och ändå lyckades hon hålla tal, fixa med maten och envisas med att ingen skulle hjälpa till.
    Hon ställer alltid upp, alltid ett samtal borta. När min första kille gjorde slut med mig bodde hon med telefonen emot örat på jobbet för jag ringde och grät var femte sekund.
    Hon har varit med och förlöst båda sina barnbarn, varit ett enormt stöd till min syster som inte hade den bästa killen eller de lättaste graviditeterna!
    Min mamma är världens absolut bästa mamma. Den här kaffemaskinen blir perfekt för nu flyttar hon äntligen ifrån det turbulenta området i Göteborg och till sin drömlägenhet närmare min syster! En perfekt inflyttningspresent!

  42. storasyrran 23 maj, 2012 on 19:07 Svara

    Jag och mamma kan prata om allt. Vi är varandras tryggheter och bollplank! I alla lägen, stort som smått, ställer hon (och pappa) upp!

    Håller tummar att jag får, chansen att ge mamma (och pappa) en påtår!

  43. Anna L 23 maj, 2012 on 19:09 Svara

    Min mamma är absolut värd att vinna! Hon tänker alltid på alla andra, att de ska trivas och ha det bra, men aldrig på sig själv. Så Nu är det på tiden att någon tänker på henne istället!

  44. Sandra 23 maj, 2012 on 19:12 Svara

    Åå, jag skulle ge den till min fina mamma 🙂 (som alla andra :P)
    Helt enkelt för att: hon är helt klart värd den. Så mycket som hon hjälper mig och finns där för mig. Mamma är min bästa vän <3

  45. Mikaela 23 maj, 2012 on 19:16 Svara

    Jag skulle vilja säga att alla mammor är världens bästa
    mamma till sitt/sina barn!

  46. Johanna 23 maj, 2012 on 19:19 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma, av den anledningen att hon är min mamma. Hon ställer alltid upp när det är någonting, hon lyssnar och frågar! Utan min mamma så hade jag inte varit den jag är idag! kram.

  47. Louise 23 maj, 2012 on 19:32 Svara

    min mamma är världens bästa, alla andra går alltid före henne själv.. och hon blev allvarligt sjuk 2007, så är de fortfarande inget ändrat.. hon tänker inte på sig själv någon gång, så jag hoppas verkligen jag kan få ge henne denna, kan hon få sitta ner och njuta och få en stund för sig själv 🙂

  48. Anna 23 maj, 2012 on 19:35 Svara

    Jag skulle gärna vinna en Tassimo till mig själv! Eller egentligen inte….skulle ställa den på mitt jobb 🙂 Så vi 5 jobbarkompisar kunde njuta av gott te, kaffe och choklad! Vi skulle verkligen behöva pimpa upp vårt fikarum som är under all kritik :/ Kraaaam

  49. Linda 23 maj, 2012 on 19:36 Svara

    De flesta mammor är nog världens bästa mamma just för att dom är våra mammor! Min mamma finns alltid där, fast det just nu är 120 mil mellan oss är hon aldrig mer än ett telefonsamtal bort. För mig vore det väldigt roligt att ge henne en Tassimo så vi kan ha en lååång fika då jag kommer hem nästa gång! <3 Kram!

  50. Camilla M 23 maj, 2012 on 19:47 Svara

    Min mamma är den bästa mamman för hon jobbar, är barnvakt åt mina 2 systerbarn flera dagar i veckan ( syster är ensamstående ), har en gammelhund & en valp och tänker aldrig på sig själv.
    Hon klagar aldrig när hon ställer upp för mig och min lillasyster heller.
    Hon är så värd en Tassimo =)

  51. Caroline 23 maj, 2012 on 19:52 Svara

    Min syster är världens bästa mamma!
    Hon bröt för två år sen upp ur ett hemskt destruktivt förhållande. Både fysisk och psykisk misshandel. Hon har kämpat sig igenom rättegångar och för två månader sen blev hon äntligen ensamstående till sina två små barn, på 2 och 3½ år. Hon har varit i botten och har sakta men säkert kommit tillbaka till den hon var innan allt detta. Trots allt det som hänt så pluggar hon heltid på distans och jobbar heltid just nu, för att ge sina barn en säkrad framtid. Hon är världens bästa mamma för att hon är så bra på att vägleda och omfamna sina barn av SÅ mycket kärlek.

    Störst av allt är kärleken!

  52. Anna 23 maj, 2012 on 19:54 Svara

    Min svärmor! Hon ställer alltid upp på oss utan att tveka. Skjutsar Milo till dagis varje morgon för vi inte får ihop det annars, lånar och ger oss pengar nu när vi haft det tajt, tar Milo över natten så vi får sova ut och slippa vakna varje natt, bjuder över oss på fika och middag för vi ska få koppla av. Ja hon gör mer än mycket för oss och jag skulle gärna överraska henne med en kaffemaskin – kaffeälskare som hon är 🙂
    Hon fyller dessutom år på fredag <3

  53. Stephanie 23 maj, 2012 on 19:58 Svara

    Världens bästa mamma är omtänksam, kärleksfull, hör av sig men har inga krav på att man själv ska ringa. Hon bjuder på middagar och köper presenter utan att bry sig om att få något tillbaka. Världens bästa mamma vet att man älskar henne och tänker på henne. Mamma lyssnar alltid och kommer med goda råd, till henne kan man komma med problem ch finna lösningen. Världens bästa mamma är min mamma som har alla dessa egenskaper och jag älskar henne mer än hon vet. Grattis på morddag.

  54. Emeli- Mamma till Nathalie 23 maj, 2012 on 20:03 Svara

    Världens bästa mamma måste nog vara min egen mamma. Vi har blivit väldigt tighta sen jag fick barn och vi kan verkligen prata om allt. Får massor av tips och råd av henne. Hon är bäst min mamma! 🙂

  55. Hanna 23 maj, 2012 on 20:12 Svara

    Helt seriöst… Det är omöjligt att svara någon annan än sin egen mamma. Min mamma är så mycket mer än en mamma… Min bästa vän, den bästa mormodern, den som alltid stöttar, ställer upp och finns där i vått och torrt oavsett tid på dygnet.

    Jag älskar inte min mamma bara för den hon uppfostrat mig till, jag älskar henne för den person hon gör mig till idag.

  56. Danijel 23 maj, 2012 on 20:13 Svara

    Jag tycker min fru är världens bästa mamma till vår son. Skulle va kul om sonen Anton skulle kunna överaska mamma med denna fina kaffemaskin som hon länge har önskat sig. Nu håller jag och Anton våra tummar.
    Hoppas hoppas

  57. Mia Söderström 23 maj, 2012 on 20:16 Svara

    Självklart är det min mamma Karin! Uppfostrat mig och mina 3 bröder på ett kanonbra sätt. Valde att vara hemma med oss på heltid! Nu har hon efter att ha jobbat i 11 år gått i pension men fortsätter att sätta oss barn och nu barnbarn i första rummet! Hon är bäst!

  58. Tina A 23 maj, 2012 on 20:21 Svara

    Min mamma var den bästa mamman i hela världen!!!! Men tyvärr gick hon bort 3 års sedan, bara 64 år gammal. Jag saknar henne varje dag!!!! Önskar att hon hade fått sett sina barnbarn,,,mina tvillingar.
    Men jag har en underbar stora syster som gör allt i världen för att vara syster och försöker att fylla mammas tomum. Hon skulle bli över lycklig för en fin kaffe maskin

    Kramar Tina

  59. Johanna 23 maj, 2012 on 20:22 Svara

    Alla mammor som gör så gott de bara kan för att vara den allra bästa mamman åt sina ögonstenar, de är de bästa mammorna i världen!

    Tassimon skulle jag vilja ge till min mamma (som är världens bästa mamma, hihi!) som tagit ett stort steg i livet och börjat studera till arbetsterapeut. Med fyra vuxna barn som hon ägnat all sin kärlek, kraft och tid åt i så många år tyckte hon (och vi barn och vår pappa) att det var på tiden att hon gjorde något för sin egen del. Bytte karriärbana i livet alltså. Jag är så stolt över henne som vågar!

  60. Stephanie 23 maj, 2012 on 20:29 Svara

    Världens bästa mamma är omtänksam, kärleksfull, hör av sig men har inga krav på att man själv ska ringa. Hon bjuder på middagar och köper presenter utan att bry sig om att få något tillbaka. Världens bästa mamma vet att man älskar henne och tänker på henne. Mamma lyssnar alltid och kommer med goda råd, till henne kan man komma med problem och finna lösningen. Världens bästa mamma är min mamma som har alla dessa egenskaper och jag älskar henne mer än hon vet. Grattis på morsdag!

  61. Ylva 23 maj, 2012 on 20:33 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma och skulle jag vinna så ska hon självklart få en Tassimo i morsdag present eftersom hon älskar kaffe!

    Hon är världes bästa mamma för att hon alltid ställer upp mig sin dotter, alltså mig men även på sitt barnbarn. Behöver jag en eftermiddag för mig själv så ställer hon upp i vått och torrt! Hon är verkligen världens snällaste lilla mamma <3

  62. Erica 23 maj, 2012 on 20:34 Svara

    Min mamma är världens coolaste mamma eftersom hon i år sprang halvmaran i Gbg och klarade de på 2 h 30 min!! Hon motiverar mig till träningen och har alltid bevisat att ju mer envis man är så kan man! Där av är min kära mamma värld denna kaffemaskin <3 älskar henne så!!

  63. Mia 23 maj, 2012 on 20:34 Svara

    Hej!
    Min kaffeberoende mamma som dricker cirka 3 kannor om dagen är världens bästa mamma och mormor! Min lillasyster behandlar vår mamma som skit rent ut sagt och det gör så ont i mig att se det, men ändå så ställer hon ALLTID upp både för mig, min dotter och min syster. Jag vet att mamma mår dåligt över hur min syster behandlar henne och jag blir väldigt ledsen över att se hur nere hon blir när hon gör precis allt och lite till för henne och aldrig får någon uppskattning utan bara hårda ord 🙁 jag talar om för min mamma nästan varje dag att jag älskar henne och att hon är bättre än bäst 🙂

  64. Jamal 23 maj, 2012 on 20:36 Svara

    Min fru är helt klart världens bästa mamma! Och eftersom jag glömde hennes första mors dag (skäms ju såklart mycket över detta) så skulle ju denna fina Tassimo vara den perfekta kompensationen eftersom att hon länge velat ha en sådan här.

    Håller tummarna för att få göra min fru extra glad 🙂

  65. Therese Hansson 23 maj, 2012 on 20:38 Svara

    Det är ju en perfekt present till min kära mor som älskar kaffe, Ser fram emot att bli bjuden på en kopp av detta goda kaffe med en god paj till.

  66. Anna 23 maj, 2012 on 20:47 Svara

    Min mamma är världens bästa! Hon har dock inte haft det lätt den senaste tiden. Först drabbades hon av en mindre stroke sim hon lyckades återhämta sig från.
    Sedan för ett år sedan. Så berättade min pappa att han vill skiljas, inom två år har hon ny flyttat till nytt, ställt in sig på ett nytt liv. Inte det lättaste vid 60 års ålder! Hon förtjänar det bästa!! Skulle vara jätteskoj att få ge henne denna på Mors Dag!

  67. Petra 23 maj, 2012 on 20:49 Svara

    Min mamma ÄR världens bästa! Pratar och skickar sms till henne flera gånger per dag och hon kommer alltid med kloka råd utan att lägga sig i/bestämma. Eftersom hon dessutom är världens bästa mormor till mina små har hon tagit ledigt en dag per vecka för att kunna vara med våra barn! Hur fint är inte det? Älskar henne något enormt mycket!

  68. J 23 maj, 2012 on 20:55 Svara

    Min sambo är en helt fantastisk mamma till vår lille son på fem månader.
    Han sover inte så bra på nätterna och hon tar alltid honom så fort han börjar gnälla så att jag ska få sova vidare och orka med jobbet.
    Det skulle vara så himla roligt att få överraska henne med en tassimo på mors dag för hon tror nog inte att jag kommer ihåg att det är på söndag och att jag kommer att uppvakta henne.

  69. Malin 23 maj, 2012 on 20:59 Svara

    Hej Evelina! Jag är inte den som önskar mig saker och väljer alltid andra före mig själv. Men just nu känner jag att banne mig, det är dags att kora mig som en bra mamma. Efter en jobbig separation, då jag varit ledsen och nere under en tid, men alltid fått komplimanger över hur trygg och glad min dotter är. Jag har gjort allt och fortfarande så är hon min prio ett i alla lägen. Men dock tycker hon om inte om kaffe som sin mamma så jag skulle bli så glad, överlycklig rent ut sagt för jag älskar kaffe! Min plånbok är inte så full då jag jobbar som vikarie och bor ensam med min dotter så ja.. Jag tror du förstår hur glad jag skulle bli som sagt. Tack för en bra och positiv blogg, du inspirerar på alla sätt och vis! Kram

  70. ulrika 23 maj, 2012 on 21:00 Svara

    Måste nog säga, likt många andra, att min mamma nog kan klassas som en av världens bästa mammor!

    Inte nog med att hon blev ensamstående med tre barn när min pappa gick bort för drygt 20 år sedan. Att hon bara klarade av att ta hand om mig och mina systrar under hela vår uppväxt gör ju henne till en riktig ”superwoman”. Ju äldre jag blivit desto mer har jag insett vilka ”uppoffringar” hon gjort för mig och mina två systrar när vi var små. Allt ifrån att vara tjänsteledig i flera månader per år till att alltid se till att vi har mer än vad vi behöver både fysikst och psykiskt, hur får man ihop en sån grej bara?

    Att hon sedan lyckats sadla om på äldre dar och äntligen vågat satsa på sig själv visar hur fantastisk min mamma. Jag är så oerhört stolt över henne och hon är verkligen min största förebild här i livet på alla sätt och vis. Om jag bara kan åstadkomma en liten del av det hon åstadkommit kan jag skatta mig riktigt lyckig!

    Hoppas att DU får en riktigt bra mors dag!

  71. care69 23 maj, 2012 on 21:08 Svara

    Jag är lite osvensk, busig och struntar i Jantelag,
    och säger att världens bästa mamma är jag.

    Har länkat.’
    http://care69.blogspot.se/2012/05/26-maj-vinn-en-tassimo.html

  72. Jenni 23 maj, 2012 on 21:10 Svara

    Jag tycker min älskade sambos mamma är världens bästa mamma. Jag själv har inen, hon gick bort när jag var fem år. Och sedan jag och min sambo blev ett par för ca 7 år sedan så har jag fått en underbar relation till min svärmor. Hon är som en mamma för mig. Henne kan kag ringa när det är något, vad som helst. Hon hjälper oss med vad det än är och finns alltid för en. Varesig det gäller på dagen eller på natten.
    Jag hade verkligen velat vinna priset och ge till min underbara värmer Katarina 🙂

  73. Elma 23 maj, 2012 on 21:10 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma..För att hon ställer alltid upp för oss. Hon är omtänksam, kärleksfull,lyssnar alltid och kommer med goda råd. Håller tummarna för att få göra min mamma extra glad.

  74. Julia 23 maj, 2012 on 21:15 Svara

    Min mamma förtjänar denna vinsten varje dag året om.

    Utan att någonsin göra sura miner, eller döma mig så låter hon mig flytta in hos henne nu för en tredje gång när jobb och lägenhet krånglat och livet inte gått som man vill. Hon delar med sig av mat, husrum, kläder och kramar när jag behöver det som mest, Trots att hon inte har mycket över till sig själv, utan att komma med bannor eller förebråelser.

    Och hon gör varje morgon sitt kaffe i en gammal kaffekokare från Göfab.

    Så låt mig ge min mamma en riktig morsdagspresent nu när hon minst förväntar sig det.

    Kram!

  75. Erika 23 maj, 2012 on 21:34 Svara

    Min mamma Hillevi förtjänar verkligen en Tassimo! Hon genomgick en stor ryggoperation igår och är nu sängliggandes ett par dagar.. När hon kommer hem från sjukhuset skulle en Tassimo göra livet enklare för henne. Hon ställer upp för alla hela tiden och prioriterar sig själv sist så gott kaffe skulle jag vilja unna henne!

  76. Johanna 23 maj, 2012 on 22:00 Svara

    Min mamma är min hjälte och min förebild. I 13 år vigde hon sitt liv till att ta hand om min döende lillebror, dessutom tog hon hand om oss andra 3 syskon. Efter många års snabbkaffe drickande skulle jag vilja kunna ge henne en ordentlig kaffemaskin så hon i lugn och ro kan njuta av en god kopp kaffe.

  77. Linda 23 maj, 2012 on 22:16 Svara

    Självklart är min mamma världens bästa mamma men det här inlägget skulle jag vilja tillägna min absolut bästa kompis som blev tvåbarns mamma idag faktiskt 🙂
    Jag är så fruktansvärt glad över att hon idag mår helt fantastiskt och har har hittat sin dröm man som hon ska gifta sig med i höst! Hon är värd all lycka i världen efter seperationen med sitt x som bedrog och lämna henne gravid med hennes då bästa vän! Sen tog han inget ansvar för barnet alls under hans första år och hon kämpa med deras vardag och ekonomi helt ensam! Det finns ingen som är så omtänksam som henne och trots att hon mådde skit själv så gjorde hon alltid (eller gör fortfarande de men) allt för den som behövde och framför allt sin grabb!
    Att hela hennes värld rasa över en natt och inget blev som det var tänkt så skulle jag vilja plocka ner varenda stjärna i himlen och ge henne som lyckats ta sig upp till toppen igen!

  78. Laura 23 maj, 2012 on 22:27 Svara

    Min egna mamma är den bästa mamman i världen. Det säger så klart alla och alla har rätt att tycka precis så! Jag tycker att min mamma är bäst för att hon alltid kämpat för att jag och mina syskon ska ha det bra medan hon satt sig själv på paus. Hon har arbetat olika jobb och studerat samtidigt i flera år och när vi behövde någonstans att bo fixade hon det. Jag är en självständig person men kan känna mig trygg i Att om något någongång skulle gå fel finns hon där för att hjälpa en ur svackan på ett eller annat sätt. Älskar dig mamsen!

  79. stephanie 23 maj, 2012 on 22:39 Svara

    Min mamma är inte bara världens bästa mamma, utan världens starkaste kvinna!

    Min mamma har som liten blivit utsatt för incest av flertalet män på hennes fars sida. Detta ledde till att hon under min uppväxt varit deprimerad till och från. Min mamma har använt droger, missbrukat alkohol… Allt för att kväva sina minnen men idag har hon funnit sig i sin bakgrund. Hon vet vad som hänt och hon vet nu att det inte var hennes fel. Min mamma har inspirerat sina kusiner till att våga tala om vad alla blivit utsatta för och alla dessa personer är inte ensamma längre.

    Jag är så förbaskad stolt och öppen med vem min mamma är och varför hon är den hon är. Jag vill att folk ska veta att min mamma har klarat sig stark genom allt detta och jag vill att min mamma få andra i samma sits att förstå att dom inte är ensamma och att det inte är deras fel.. Man måste våga tala om det för att verkligen kunna fortsätta sitt liv till det bättre!

  80. Louise Nykvist 23 maj, 2012 on 22:41 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma! hon är så go och alltid bryr hon sig mera om andra än henne själv. För henne skulle det vara riktig vardagslyx att ha en Tassimo hemma. Så nu håller jag tummarna 🙂

  81. Aniika 23 maj, 2012 on 22:43 Svara

    Världens bästa mamma, det är min svärmor. Utan henne hade jag ju inte träffat min underbara man! 🙂

  82. Elli 23 maj, 2012 on 22:45 Svara

    Mother Earth! den mamma vi borde ta hand om mest så hon kan ta hand om oss! En mamma vi inte klarar oss utan:) men jag skulle kunna ta hand om kaffemaskinen. 😀 ( jag är ju faktiskt också en bra mamma till min 10mån dotter) Istället ska jag skänka en slant till någon fond som planterar regnskog eller tar hand om mammajord på något vis!

  83. Sandra - mamma till Molly 23 maj, 2012 on 22:52 Svara

    Världens bästa mamma är självklart min egen mamma. Hon är min mamma och min bästa vän. Hon är den som ger mig trygghet och närhet även som vuxen och för snart två år sedan (25/5) föddes min dotter, min mammas första barnbarn, och det var då jag insåg hur mycket min egen mamma betyder för mig. Under hela min uppväxt har hon kämpat med sin fibromyalgi och inte alltid orkat med att hitta på saker med mig fast hon har som sagt alltid funnits där. Jag hoppas därför få vinna den här till min kära mor för att pigga upp henne med något nytt och gott till köket. Hon älskar kaffe så den här skulle verkligen bli uppskattad och tänk vilka fikabesök jag och dottern kan göra till mamma/mormor! 😀

  84. Therese 23 maj, 2012 on 22:54 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma och det är till henne jag vill vinna denna. Min mamma är sjukskriven nu efter en axelskada som krävt många operationer och i nuläget, efter att axeln hoppat ur led ett flertal gånger, har hon fått spikar i axeln. Hon har väldigt ont och kan inte röra ena armen. Jag är säker på att hon skulle bli superglad om hon fick denna. Hon älskar kaffe, något hon inte kan göra just nu med bara en arm och denna gåva skulle även muntra upp min ledsna mamma..

  85. Jessica-mamma till Oliver 23 maj, 2012 on 23:46 Svara

    Min mamma såklart! Min underbara,starka,modiga,vackra,snälla mamma. Hon som ställer upp i vått och torrt. Det är hon som skulle köra genom hela sverige-dag som natt för att hämta mig. Det är hon som blåste på mina sår och drog ut alla mina (över)lösa tänder. Min mamma är en som ringer varje dag för att fråga hur man mår. Det är min mamma som tar så fint hand om sitt tredje barn-barn,min son. Min mamma är en sådan som hjälper de som har mindre och ALLTID sätter sig själv sist. När min man och jag har haft dåligt med pengar -har hon varit där och köpt blöjor och mat till sonen. Min fina mamma. Att få ge henne denne,hade gjort min dag!

  86. Carolina 23 maj, 2012 on 23:47 Svara

    ärldens bästa mamma är MIN mamma! Hon har varit helt fantastisk under hela min uppväxt och när jag precis fyllt 21 år så drabbades jag av något som slog hela min värld i spillror, jag fick massiv lungemboli (stora blodproppar i lungorna) och var minuten från att ryckas från denna jord – min mamma fick iochmed detta utsättas för en tuff prövning, att vara så nära att förlora sitt äldsta barn var tufft och hon har hela tiden funnits vid min sida – hon stöttar och peppar, finns där när jag får mina panikångestattacker, hon hjälper till med barnen så ofta hon kan och hon har stöttat i ALLT, vad som än behövts. För cirka en månad sedan vändes vår värld upp och ner IGEN, då drabbades nämligen min pappa av blodproppar, i både ben och lungor och även han var mycket illa däran – detta hände när pappa var ute på båten utomlands och arbetade (arbetar som sjökapten), vi var alla såklart jätteoroliga men allt gick bra, även nu har min älskade mamma funnits där för oss alla och sett till så att allting fungerat i samband med deras husrenovering, altanbygge m.m. – hon är en helt fantastisk kvinna som förtjänar det bästa, jag vill så gärna att just HON skall få möjligheten att dricka lyxig Tassimo-dryck vaarje dag! <3

  87. Mika 23 maj, 2012 on 23:54 Svara

    Min mamma har bjudit mig till London över helgen för att åka och hälsa på mina systrar som bor där. Vi har inte setts på ett halvår och jag är så tacksam att hon gör det möjligt att få träffa dem. Vi kommer att ha det toppen tillsammans men jag önskar att jag kunde ge något tillbaka till min mamma för att visa min tacksamhet, inte bara för Londonresan utan för att hon är min mamma.

  88. Evamy.se 24 maj, 2012 on 00:19 Svara

    Min mamma! Hon hjälper alltid oss och finns alltid där. När vi bodde i Frankrike kom
    Hon dit enbart för att passa Alva när vi skulle föda Thea. När vi bodde i skövde så FLYTTADE hon till Skövde för att hjälpa oss med barnen när tiderna på dagis inte passade jobbtiderna.
    Hon åker alltid till island och hjälper min storasyster som bor där när hon behöver hjälp.

    Hon gör verkligen allt för oss och många andra. Jag funderar ofta på hur jag ska kunna tacka henne. Det går inte att tacka tillräckligt mycket. Men detta skulle verkligen vara en bit på vägen!

  89. Malin 24 maj, 2012 on 00:40 Svara

    Min mamma har inte bara burit och fött mig och på så sätt gett mig liv, hon har även räddat mitt liv genom att hindra mig från att drunkna en gång när jag badade. Det gör henne till världens bästa mamma!

  90. Hugo o Max 24 maj, 2012 on 01:09 Svara

    Pappa hjälper oss skriva då vi är för små,
    Men mycket väll vet att mamma gör allt för att vi ska må,
    Bra på alla sätt och vis,
    Vår mamma lagar mat till oss vid sin spis.
    Hon kramar oss varje kväll,
    Hon är alltid mot oss snäll…

  91. Johanna-Mamma till en 8årig prins & en 1årig prinsessa 24 maj, 2012 on 01:34 Svara

    Min mamma är VÄRLDENS bästa mamma!Hon har ställt upp väldigt mycket för mig!Spelar ingen roll vad det gäller,hon finns ALLTID där i vått och torrt!Hon skulle vara sååå värd en TASSIMO..

  92. Pernilla 24 maj, 2012 on 05:39 Svara

    Min mamma är såklart världen bästa mamma. Vilket dom flesta såklart tycker om sina mammor 🙂 Min mamma finns där i vått å torrt, när jag är ledsen torkar hon mina tårar, vi skrattar, vi tränar, vi pratar i timmar i telefonen fast hon bara bor två hundra meter bort. När jag jobbar om nätterna så passar hon mina två små skatter, när jag behöver sommardäck till bilen så är hon där och hjälper till, när hela världen står upp och ner så kommer hon direkt och stöttar upp det hela. Jag vore inte den jag är idag utan min älskade mamma. Jag har själv en tassimo och mamma älskar deras latte som hon mer än gärna kommer ner till mig och dricker. Nu är hon VÄRD en egen maskin och kunde jag så skulle jag ge henne tio! All kärlek till min underbara mamma!! <3 <3 <3

  93. Johanna 24 maj, 2012 on 05:59 Svara

    Jag tycker såklart att min mamma är världens bästa <3 Varje kväll ställer hon upp som barnvakt när jag ska åka till jobbet, eftersom jag jobbar natt och min sambo jobbar eftermiddag så blir det ett glapp mellan 21 till 00.30 som hon sitter hemma hos vår fina prins. Allt detta så att vi ska kunna jobba ihop pengar till ett hus för vår lilla familj.
    Detta gör hon varje kväll trots att hon själv ska upp på morgonen och jobba dagen efter, så jag skulle väldigt gärna vilja överraska min älskade mamma med en tassimo på morsdag <3

  94. Maria 24 maj, 2012 on 06:23 Svara

    Min mamma är den bästa mamman. Nu när jag är gravid och inte kan köra bil själv till jobbet så kör hon mig varje dag fram och tillbaka. <3

  95. Sofia 24 maj, 2012 on 07:07 Svara

    Jag vill vinna denna till min bror! Han är nämligen ensamstående till min brorson på 8 år, och har varit det sen pojken föddes. Han är alltså BÅDE mamma och pappa, 24 timmar om dygnet, året om.

    Min bror fyller år den 31 maj (och är dessutom född en morsdag, för 41 år sen!) och just en sån här önskar han sig. Tyvärr har vi haft extra kostnader pga en sjuk hund här hemma så jag har inte råd att ge honom denna i födelsedagspresent..Därför vore det toppen o vinna den!

    Håller tummarna =)

  96. angelica 24 maj, 2012 on 07:46 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma, hon ställer alltid upp när de krisar även om hon jobbat natt och egentligen behöver sova. Hon förtjänar verkligen det bästa på morsdag, och då passar en Tassiomo in då hon dricker mycket kaffe.

  97. Karin S 24 maj, 2012 on 07:51 Svara

    Jag vill vinna till min svärmor. Som alltid ställer upp för barn och barnbarn. Barnbarnen är alltid välkomna till henne. Varje fredag bakar hon så vi har fikabröd till helgen. Och till varje födelsedag fårvi välja vd hon ska baka, bullar kakor och tårta. hon är faktiskt 82 år och pigg och alert,

  98. Sofia 24 maj, 2012 on 07:57 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma!
    Hon har alltid funnits där, både för mig och min lillebror – oavsett om det varit i bra eller dåliga tider.
    Behöver jag ringa någon och prata ut, så är det mamma jag ringer. Behöver jag en axel att gråta ut mot så är det mamma jag vänder mig till. Hon kan läsa av mig som en öppen bok och ibland behövs inte ord. Hon förstår ändå. Hon är dessutom världens bästa mormor till sina två barnbarn och är verkligen engagerad och delaktig i deras uppväxt!
    .
    Denna Tassimo skulle vara en helt perfekt present till vår mamma/svärmor/mormor som verkligen älskar kaffe och dricker det flera ggr om dagen.

  99. Stephanie 24 maj, 2012 on 08:18 Svara

    Min Farmor är världens bästa mamma. Hon har inte bara ställt upp för sina barn utan sina barn barn. För mig är hon både farmor och mormor (eftersom min mormor gått bort innan jag föddes). Hon finns alltid där för mig och stöttar mig. Tror inte hon missat en enda skolavslutning, dansuppvisning, fotbollsmatch, ja ni förstår. Hon finns där både med det fysiska men framför allt med kärlek, massor med kärlek. Hon är en sån stark kvinna som alla kan se upp till. Kommer från trassliga förhållanden där hon behövt kämpa för att ens ha mat på bordet åt sina barn.

    Men farmor förtjänar verkligen en finns mors dags present, extra kul skulle det vara eftersom hon även i samma veva blir 70år

  100. Sarah 24 maj, 2012 on 08:32 Svara

    Min mamma är bland dom bästa (ja, för jag vet att det finns fler underbara mammor). För 2,5 veckor sedan sprang jag in i den berömda väggen. Med rädsla för att livet var slut och det svarta hålet kändes överväldigande så var min mamma där från första stund har under varje dag sett till att jag mår bra, kommer till läkaren som jag ska och stöttar med ord när allt känns svårt!

    I år förtjänar hon den bästa morsdag present hon kan få!

  101. Elina 24 maj, 2012 on 08:36 Svara

    Just nu skulle jag behöva en kaffemaskin för att vara världens bästa mamma 🙂 Vi gifter oss inom en snar framtid, samtidigt som vi försöker fixa till en vattenskada och byta uppvärmning på vårat hus. Hoppas på medvind efter en vår av mycket motvind 🙂

  102. Nathalie 24 maj, 2012 on 08:40 Svara

    Min mamsing är absolut den bästa tycker jag och hon förtjänar denna så mycket! Hon finns alltid där och ställer upp i vått och torrt, hjälper till med barnpassning så att jag kan studera eller bara få komma iväg och träna då min sambo jobbar väldigt långa dagar ibland. Just den där omtanken och viljan att vara med vår son och att hon själv erbjuder sig betyder så otroligt mycket. Världens bästa mamma och mormor är hon!

  103. Madelene, mamma till två :) 24 maj, 2012 on 08:42 Svara

    Min mamma är helt klart en värdig vinnare av denna maskin. Vi har inte alltid haft den bästa relationen, speciellt inte när jag var 15 och jag behövde slå mig fri. Då flyttade jag till min pappa och jag ver idag hur fruktansvärt det sårade min mamma.
    De senaste åren har mamma inte mått så bra och bland oss tre syskon har jag tagit en stor roll i att ta hand om mamma. Jag ser det inte som en uppoffring utan som en självklarhet. Nu när mamma är något bättre så är hon en fantastisk hjälp för mig och mina barn då min man är borta mycket. Vet inte hur jag hade gjort utan min mamma!

  104. Ingrid - Mamma till Zelda 24 maj, 2012 on 08:47 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma! Jag kör upp henne före kl. 6 nästan varje dag, för då är jag pigg och vill leka! Sen är det full rulle hela dagen! Jag är i full färd med att lära mej gå, så mamma får hålla mej i händerna och gå alldeles böjd hela dagarna för att jag är så promenadsugen.
    Men oavsett om jag är glad, arg, trött eller ledsen så finns mamma alltid där och ger mej kärlek och uppmärksamhet, även om hon själv är helt slut! Hon har länge velat ha en Tassimo och jag skulle gärna vilja ge henne det på hennes allra första Mors Dag som min älskade mamma!

    Hälsningar, Zelda 11 månader.

  105. Mina fina fina mamma skulle absolut vara värd en Tassimo!
    Hon är sjukpensionär sen ca 9 år tillbaka. Ont i kroppen VARJE dag pga fibromyalgi och förslitningsskador i axlar och knän. Hon äter starka tabletter men dom hjälper inte jämt så oftast sover hon riktigt riktigt dåligt…
    Ändå ställer hon ALLTID upp om vi behöver hjälp med något utan att kräva något tillbaka.
    Så det hade varit SÅ roligt att få ge henne en kaffemaskin i morsdags present, det hade muntrat upp henne rejält och så har hon något att göra när hon inte kan sova på nätterna. Dricka kaffe! hihi 🙂

    KRAM

  106. Janina 24 maj, 2012 on 09:44 Svara

    Idag känner jag mej lite Ego, och nominerar mej själv som den bästa mamman! Efter en jobbig förlossning, infektioner, förlossningsdepp, kolikbarn och massa mediciner har jag nu 2 år senare äntligen börjat bli bra, men under tiden har jag ändå alltid funnit för min son, och gjort allt för att han ska må bra och ha det bäst, för jag älskar verkligen min son, trots livet vart mycket svårt. Så jag skulle bli väldigt glad om jag vann en Tassimo,är väldigt morgontrött av mej och med en son som vaknar 6:30 kan det behövas en kopp kaffe 🙂
    Kram

  107. Emma 24 maj, 2012 on 10:00 Svara

    MIN MAMMA SÅKLART! 🙂 Hon fick ju mig 😛

    Hade inte jag fötts så hade inte mina två älskade döttrar funnits. <3

  108. nina 24 maj, 2012 on 10:31 Svara

    min farmor är världens finaste mamma och förtjänar verkligen denna fina! Hon ställer upp för alla och är alltid glad trots mycket motgångar så ser hon till att alla mår bra. Hela områdets ungar kallar henne farmor och därför känns det extra skönt i hjärtat att hon verkligen är min fina farmor.
    Kram Nina

  109. Carolina 24 maj, 2012 on 11:40 Svara

    Jag tycker att min mamma är en värdig vinnare eftersom hon alltid ställer upp för mig i vått och torrt! Hon var ung och när hon fick mig och fick uppfostra mig ensam då min pappa försvann ur bilden då han hade alkolholproblem. Vi har alltid haft en speciell relation och först nu när jag själv väntar barn kan jag förstå hur mycket kärlek man kan känna för sina barn. Dessutom älskar hon kaffe! 🙂

  110. Emma 24 maj, 2012 on 11:41 Svara

    Jag har turen att ha världens bästa mamma som alltid ställer upp för en när man behöver och världens bästa svärmor som också alltid finns där när man behöver!

  111. Nathalia 24 maj, 2012 on 12:05 Svara

    I mina ögon och hjärta. Är min mamma böst.
    Hon ställer ALLTID upp vad den än är.
    Jag som har svår epelepsi och som bara jobbar halvtid pga det. Så får jag när jag behöver lite extra pengar,nya kläder när jag ej har råd. Men det viktigasde är att hon ALLTID bryr sig och jämt har en öpen famn när man behöver.

  112. Jenny Ternestål 24 maj, 2012 on 12:28 Svara

    Min mamma är min hjälte, vi är 8syskon och mamma var ensam då pappa gick bort tidigt. Hon bor i ”skogen” och klarar sig själv men tycker det är jobbigt att koka kaffe till sig själv då det blir så mycket. Hon dricker därför äckligt snabbkaffe som hon avskyr så denna maskin skulle vara toppen för min mamma! Mamma bor 30mil bort men ställer upp trots att hon inte har bil eller pengar – en äkta mammahjälte!

  113. Anette 24 maj, 2012 on 12:38 Svara

    Världens bästa mamma är min vän Sophia!! Hon är mamma till fyra pojkar och har gått igenom många tuffa år. Hon kämpar på är och är så bra med sina killar trots saknaden av hennes egen mamma som lämnade jorden alldeles förtidigt. Och för ca 1 månad sen var hon och hennes sambo inne i guldaffär och när de är därinne så blir butiken brutalt rånad. I 20-25 minuter så har hon, hennes sambo och deras minsta pojke (10 månader) pistol riktat mot deras huvud. Hela hennes värld rasade för att hon under den stunden inte kunde göra nåt för att vara den starka mamma hon är. Men trots rånet så kämpar hon men jag vet att hon har så ont i hjärtat. Så är det nån som förtjänar en Tassimo för att kunna ta en god kopp kaffe och koppla av så är det 4-barnsmamman Sophia.

  114. Elin 24 maj, 2012 on 12:46 Svara

    Min kära mamma är världens bästa mamma för mig. Det finns inte ett sekund då hon inte ställer upp. Varje gång någon av mina två katter har blivit sjuka / slagit sig (vilket är ovanligt ofta, kan jag tycka) är hon alltid hjälpsam med ”katten-har-gått-sönder-pengar” som jag får låna för att katterna ska bli friska igen. Varje gång jag är ledsen, har hon alltid något peppande att säga för att hjälpa. Jag tycker att mamma är värd en bra kaffebryggare i mors dag-present! Eftersom jag har varit studerande i 17 år i rad nu, har jag aldrig haft särskilt mycket pengar att köpa presenter för, därför vore det väldigt lägligt att vinna denna maskin 😉

  115. Angelica 24 maj, 2012 on 14:11 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma, efter att jag själv blev mamma i februari så har min mamma funnits där alla tider på dygnet, fixat mat, passat lillkillen så att jag fått duscha och fått liten tid för mej själv, detta trots att hon i samma veva fick ett tråkigt sjukdomsbesked, så hon behöver lite extra uppmuntran när vägen tillbaka är lång!

  116. Marina 24 maj, 2012 on 14:20 Svara

    Min mamma är nog bäst, utifrån mina ögon. Hon lämnade sitt hemland trots att hon försökte stanna kvar så länge som möjligt. Hon har levt med krig i stort sett hela sitt liv, förlorat sin pappa när hon var ung och fick klara sig själv för det mesta då mormor var tvungen att jobba extra mycket som ensamstående mamma. Min älskade mamma övergav verkligen allt för att ge mig och mina systrar en bra framtid och även om hon längtar tillbaka så stannar hon i Sverige, med oss. Hon ställer upp med ALLT och respekterar oss som individer och våra beslut. Så, vi skulle vilja visa henne hur mycket vi älskar henne och ge något som är extra speciellt denna morsdag. Så jag skulle vilja vinna. För lilla mamma.

  117. Caroline 24 maj, 2012 on 18:07 Svara

    Då jag inte har någon kontakt med min egen mor måste jag nog säga att syrran är världens bästa mamma till hennes tvillingdöttrar. hela den familjen har sån kärlek till varandra att det är underbart att vara där och få energi. Hon förtjänar en kaffemaskin om någon då hon även är världens bästa syster!

  118. Mimmi 24 maj, 2012 on 19:38 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma! Hon finns alltid där för mig och hon är helt enkelt bäst i världen! =)

  119. liselotte 24 maj, 2012 on 20:29 Svara

    Världens bästa mamma är min dotter, som är en fantastisk mamma till sin son. Skulle vara fantastiskt att få glädja henne med en kaffemaskin.

  120. Hanna 24 maj, 2012 on 21:28 Svara

    Heej! 🙂

    Min bästa kompis som nyss fött sitt andra barn. Har det tufft och skulle behöva lite uppmuntran just nu!

  121. Amanda 24 maj, 2012 on 22:51 Svara

    Jag är världens bästa mamma till mina barn 🙂 det finaste av allt är att min mamma är världens bästa mamma till mig – och på grund av hennes värderingar, uppfostran och kärlek kan jag nu ge allt för mina barn.

  122. Stina Blomqvist 25 maj, 2012 on 00:06 Svara

    Åh det är klart man vill se sig själv som världens bästa mamma! Har bara varit mamma i tre månader åt lilla Jack! Så han kan inte än berätta om jag är det! 😉 MEN nu skulle jag vilja ge tassimo kaffe maskinen till min mamma som är bäst! Hon ligger dock på sjukhuset efter en olycka men kanske kunde vara en bra överraskning tills hon kommer hem?! Vet att hon vill ha en iaf! 🙂
    Kram Stina

  123. Sanne 25 maj, 2012 on 00:07 Svara

    Åh jag vill så gärna att min mamma ska va den stora vinnaren – speciellt på söndag, men även alla andra dagar för hon finns alltid där! Jag visar nog för lite uppskattning ibland och hon förtjänar all lycka. Just nu oroar hon sig så mycket om allt hemskt som sker i världen att hon riktigt behöver en dag för avkoppling och bara må bra. Älskade mamma <3

    Ni mammor är underbara!

  124. Johan 25 maj, 2012 on 04:56 Svara

    Min fru är världens bästa mamma till våran dotter då hon alltid sätter henne först.

  125. Johanna 25 maj, 2012 on 07:55 Svara

    Hej
    Min mamma är världens bästa mamma. Jag skulle inte vilja klara mig en dag utan henne. Hon ställer alltid upp för mig och min familj och tänker alltid på mig och min syster först i alla lägen. Hon är min förebild när jag nu har min egen lilla dotter. Jag älskar henne och hon skulle bli så fantastiskt glad för denna fina kaffemaskin!
    /johanna

  126. Paulina 25 maj, 2012 on 09:00 Svara

    Min mamma är världens bästa mamma. Hon har ett hjärta av guld och finns alltid när man behöver henne. Hon är sjukpensionär och har inte direkt mycket pengar och jag är studerande och har inte heller pengar i överflöd, därför skulle jag vilja vinna Tassimon och ge till henne. Hon skulle bli överlycklig, hon är en kaffeälskare utan dess like!

  127. Jag tycker alla mammor är världens bästa mammor, alla har sina bättre och sämre sidor! Men vi gör alltid vårat bästa, ställer upp och finns alltid där för våra små, låter deras behov gå före ens egna och hur tufft det än är så får vi oftast allting att gå ihop. Jag tycker vi mammor är fantastiska och egentligen tycker jag alla mammor förtjänar en alldeles egen kaffemaskin! 🙂

  128. Martina 25 maj, 2012 on 11:29 Svara

    Min mamma är den bästa mamman eftersom hon alltid ställer upp, snäll och omtänksam och helt enkelt bäst! Hoppas jag vinner så att jag kan överraska min goda mamma som älskar kaffe:):)

  129. Stina 25 maj, 2012 on 20:50 Svara

    Min vän Jenny är inte bara världens bästa mamma, utan människa! Hon har en svårt sjuk kille på 2 år och en liten på väg. Och trots att deras lille hamnade i respirator och låg på intensiven slutade hon inte tänka på andra. Hon fixar och donar och hjälper alla som behöver henne. Hon är så fin min Jenny och jag önskar jag kunde ge henne all uppskattning i världen! Jag skulle så gärna vilja gen henne hel världen och lite till och allra helst ett bot på hennes sons sjukdom, men jag hade blivit lycklig även av att få överräcka en Tassimo till henne!!! Hoppas, hoppas!!!

  130. Sophia 25 maj, 2012 on 20:53 Svara

    Tänkte först skriva min mamma för hon är ju världens bästa mamma åt mig, men jag är ju själv numera mamma åt två små flickor och jag har alltid haft svårt att sätta mig själv i första hand och är väl lite blyg med att hävda mig själv i vad jag är bra på osv…men nu är de dags för mig att stiga fram för jag vet att jag är världens bästa mamma åt mina barn, dom är mitt allt och jag finns alltid där för dom. Vi leker och myser, dom är de bästa som hänt mig!

  131. Heidi 25 maj, 2012 on 23:13 Svara

    Jag är väldens bästa mamma åt 3 härliga knattar då jag inte själv har en mamma kvar i livet! Dom får mig å vilja va deras bästa mamma. Jag hoppas att min egna mamma skulle vara stolt över mig över mig idag. Senast idag sa min dotter på 4 år att; du är bäst mamma! Å jag tror henne. Att få det bekräftat av sina barn är guld värt. Det kan man leva på länge! Man lever ju för sina barn.
    Jag vill verkligen vinna den här gången! Hoppas x3

    Kram

  132. Rana 26 maj, 2012 on 02:06 Svara

    Hej världens bästa mamma!

    Världens bästa mamma är alla mammor som kämpar för att ge all kärlek och omsorg som finns till sitt/sina mirakel. Och för min del är min MAMMA världens bästa.

    Kram!

  133. Therese 26 maj, 2012 on 12:20 Svara

    Hej!

    Jag tycker att min syster är världens bästa mamma för sin dotter och snart kommer en till bebis om en månad som hon kommer bli en underbart bra mamma för.

    Vi förlorade vår mamma förra året och min syster har varit en klippa för mig och sitt barn. Så himla stark människa som vi inte skulle klara oss utan!

    Kram

  134. Johanna - mamma till Leia 26 maj, 2012 on 15:32 Svara

    Världens bästa mamma är min syster. Med den enkla motiveringen att hon älskar sina barn över allt annat och hennes barn älskar henne lika mycket tillbaka. Kärleksfull och hon bryr sig om oss alla! Dessutom älskar hon kaffe och jag skulle så gärna vilja ge henne denna som tack för allt stöd jag fått genom åren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna