VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Patience?

 

 

Har miljoner tankar i mitt huvud, vill förverkliga men samtidigt gillar jag att charmen i att det bara rullar på. Vardagen, rutiner. Jag vill liksom ha koll men behöver förändring. Får jag för mig något som jag vill, vill jag att det ska ske direkt. Även jag förstår ju att man inte kan få allt man vill ha på en gång… Ibland måste man helt enkelt vänta på att tiden är rätt, och kanske stegvis ta sig dit man vill? Förhoppningsvis är det i slutändan värt väntan också. Funderar seriöst på att söka upp en livscoach eller liknande för att försöka få lite ordning på alla mina tankar, jag känner att det är på gränsen till för mycket just nu. Så mycket att jag knappt vet vad jag heter typ. Inte helt bra.

 

LillE sover sedan en timme tillbaka, jag sitter och myser i pyjamasbyxor, var extra skönt med en dusch efter en lång och varm jobbdag! Som jag har skrattat idag alltså, måste på riktigt ha världens roligaste kollegor :).

 

Imorgon innan några timmars extrajobb är det dags för första behandlingen för att ta bort min tatuering, det är den på handleden som ska väck. Som sagt trist att vara så missnöjd med en tatuering att den måste tas bort men jag vet att jag inte är ensam och därför ska jag fota och försöka guida er som tänker likadant. Tatuera över min är absolut inget alternativ eftersom den är ganska stor redan. Egentligen ångrar jag inte själva tatueringen men det började med att jag var missnöjd med typsnittet och sen försökte jag göra det bättre med en fjäder. Big mistake, det hade varit bättre som det var från början helt klart. Lätt att vara efterklok! Jag har funderat på detta länge och googlat massor, och efter att ha varit på konsultation här kändes det rätt att faktiskt göra slag i saken. Fast liiite sorgligt känns det, för ordet i tatueringen betyder ju massor, så bli inte förvånade om samma ord dyker upp någon annanstans sen hehe…

 

 


Kommentarer


  1. Cissi 22 maj, 2012 on 21:43 Svara

    Tråkigt att ta bort tatueringen, men bättre det än att vara missnöjd!

  2. Karoliina - med K och två i 22 maj, 2012 on 22:11 Svara

    En livscoach.. Känns som något jag också skulle behöva, var kan man hitta en sån tros?

  3. Lovisa 23 maj, 2012 on 08:49 Svara

    Ja, en livscoach är vi nog fler som skulle behöva konsultera. I alla fall jag. Man vill så mycket samtidigt so m man är nöjd med det man har…märkligt det där.

  4. Hanna 24 maj, 2012 on 08:31 Svara

    Hej Evelina!
    Har läst din blogg i snart ett år och tycker att du verkar vara en jättehärlig tjej.
    Fårstår dina tankar. Jag är också en person som funderar mycket (och även lyssnar på Melissa Horn hihi).
    Men Det absolut vara bra att gå till en kurator eller liknande och få stöta och blöta sina tankar. Man får andra perspektiv på saker och ting…
    Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna