VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Andra halvan av vår söndag!

Godmorgon i vårvärmen! Hoppas att solen skiner på er också idag, tänk så mycket roligare allt blir då :). Kunde knappt somna igår men fick sova till halv åtta idag så läget bra. Fredrik messade vid halv sex att resan hade gått bra och att han nu är framme! Det känns redan tomt här hemma men det är bara att vänja sig. Fredag kväll är han hemma igen!

 

Hann inte blogga färdigt om vår underbara söndag så här kommer resten! Tjejerna mötte alltså upp oss hemma och det var väldigt skönt att inte behöva komma hem till ett tomt hem efter alla avsked som var igår. Vi hade en supermysig eftermiddag!

 

 

 

Karolin & Elin, vad vi är glada att vi har lärt känna er!!

 

 

 

 

Jag fick födelsedagspresent!!

 

 

 

 

 

Nån har visst uppmärksammat min förkärlek till Yankee candle! 🙂 Finns det något roligare än personliga presenter? Att både ge och få!

 

 

 

 

 

Medan mammorna fixade käket…

 

 

 

 

…skulle visst de här två till mormor och morfar enligt Elion!? 😉

 

 

 

 

En solstråle i mitt liv!!

 

 

 

 

Skönt att hon äntligen har hittat rätt, en väldigt gosig partner också!

 

 

 

 

Karolin har också skaffat ifån. Jag minns så väl den där första förälskelsen 😉

 

 

 

 

Gungtävling! Det var blandat väder igår, först sol och 23 grader varmt, sen regn och sen sol igen. Vi fick verkligen en stor dos frisk luft, var ute ända tills det var sovdags.

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Frida 21 maj, 2012 on 09:15 Svara

    Dagarna går ganska fort när man är ensam med en tvååring och det är ju tur. Jag är ensam med dottern varannan vecka när maken jobbar. Så har det varit i över ett år nu så vi är vana men jag vet inte hur det ska gå till hösten när jag ska vara själv varannan vecka med 2,5-åring och nyfödd bebis 😛

  2. Linda - När 4 vill bli 5 21 maj, 2012 on 19:08 Svara

    Härliga bilder 🙂

  3. karolin 21 maj, 2012 on 19:49 Svara

    HAHA!! Älska björnbilden! Jag visste inte att du fotade där haha! Vi är jätteglada att vi hittat er också! Jag ser fram emot många dejter med er i sommar 😉 (Och innan och efter såklart men sommaren speciellt :))

    Kraaaamar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna