VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Be the change

Det är verkligen fredag i mitt huvud idag, antar jag inte är ensam om att känna så? Har precis duschat efter en powerwalk/jogg på 6 km, F bytte av mig och gick ut en runda han också. Sen blir det en stund i soffan innan sköna sängen. Ni vet för ett tag sen när jag inte kunde sova? Den sista tiden har jag sovit sååå gott, vaknar inte ens när F går upp vilket jag alltid brukar göra annars… Det börjar kännas att jag samlat på mig sömn nu igen i alla fall, mår MYCKET bättre. Orkar liksom vara mitt vanliga glada jag igen :).

 

Om en vecka ska jag göra första behandligen för att ta bort en tatuering. Ni är ganska många som har hört av er och vill veta mer så jag tänker låta er följa med på resan. Visa bilder och skriva lite om hur det är och så där. Ångra en tatuering är verkligen inget kul men samtidigt är det skönt att man faktiskt kan göra något åt det om man vill. Och har råd, det kostar ju tyvärr en del. Lite farligt är det att vara perfektionist som jag är och samtidigt älska tatueringar, ångrar man sig är det inte bara att ”sudda” bort det. Därför kommer jag tänka igenom tatueringar mycket, mycket noga i framtiden. För fler blir det!

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Cissi 16 maj, 2012 on 20:20 Svara

    Så skönt med en promenad:)

    Vad är det för tatuering du ska ta bort? Roligt att du låter oss följa med på resan:) Har ingen jag ångrar nu, men man vet ju aldrig i framtiden! Kramisar!

  2. i min lilla lilla värld 16 maj, 2012 on 20:34 Svara

    Blir det inte bra om du tatuerar över den ?

  3. Linda - När 4 vill bli 5 16 maj, 2012 on 20:38 Svara

    Synd att du ångrar en tatuering men kul att du kommer att skriva om det!

  4. Madde 16 maj, 2012 on 21:10 Svara

    Skönt att veta att man inte är ensam om att ångra en tatuering. Är också perfektionist och blev inte 100% nöjd utan går och stör mig på den dagligen. Då den sitter på min handled är det svårt att låta bli att se den också. Nu kanske jag också kommer våga!

  5. Vita drömmar och choklad 16 maj, 2012 on 21:34 Svara

    Åh, så bra. Har själv funderat på att ta bort en. Vad kostar det?

    Kram Milla

  6. Magdalena 16 maj, 2012 on 21:50 Svara

    Har du instagram? Om inte du hade gillat det 🙂 Beroendeframkallande 🙂 Kul o följa folk/bloggare där 🙂

  7. Housewife Diana 17 maj, 2012 on 08:30 Svara

    Jag hoppas att du kommer att skriva om det för jag har länge funderat på samma sak… vill rätta till en som man inte kan rätta till om man inte tar bort den först… suck!

    Men som du säger, tur att man faktiskt KAN ”sudda” bort dom lite.

    Men jag är otroligt nyfiken på vilken det är, den du gjorde sist eller?
    Kram

  8. Johanna 17 maj, 2012 on 10:40 Svara

    Det är nog därför jag inte gör någon tatuering, jag tröttnar så lätt. Har hört att det kostar mellan 15 000-20 000 att ta bort en tatuering? :S Stämmer det? Tokiga summor men det är ju bra att alternativet finns för de personer som har råd.

    Grattis på födelsedagen förresten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna