VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vackra volanger

 

 

Har provat vackra volanger och söta spetsar idag bland annat! Klänningen är väldigt genomskinlig som ni ser (har en vit bandeaubh under) så jag funderar på om jag ska ha kvar den eller inte, blir ju svårt med underklänning utan axelband? Eller finns det fina sådana någonstans? Annars kan den ju fungera som strandklänning också!

 

 

 

 

Klänningen finns på ginatricot och även i vitt som i alla fall jag skulle valt till studenten ;)… Sommar och sol är saknad, jag vill ju bära klänningar om dagarna nu!

 

 

 

 

 

Nu blir det hemmagjorda och hemmagrillade hamburgare, hur gott är inte det? Blev ingen lunch för mig eftersom jag åt efter pw och dusch vilket var ganska sent. Extra hungrig nu alltså! Kall öl till det så kan vi kanske låtsas lite att det är sommar i alla fall? 😉


Kommentarer


  1. Linda 12 maj, 2012 on 17:29 Svara

    Jag har en underklänning man kan ta bort axelbanden på! Köpte den på lindex för ett eller två år sen. Den hålls uppe med gummi…eh…kanter? Försökte hitta den på deras hemsida men lyckades inte så jag vet inte om den finns kvar. Men en affär kan vara värt ett besök för den är välanvänd!

  2. Lotta, Millebus o lillebror 13 maj, 2012 on 22:50 Svara

    Den är ju så himla snygg den där, men jag lämnade tillbax min, just för att den va så genomskinnlig!:/ man såg lixom allt upptäckte jag när jag kom hem. Så himlatråkigt på något så sött!

  3. Nightingale 14 maj, 2012 on 01:04 Svara

    Jag har en underklänning med avtagbara axelband med ”resår-kant” från Lindex som jag köpte för typ 2 år sedan, såg att nån annan tipsat om den också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna