VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Some things last forever

 

 

FREDAG och solen skiner!

 

 

Det känns lite, liiiiiite bättre för varje dag men fortfarande är det sjukt tungt. Tillsammans med allt annat också gör det att jag helst skulle vilja gå i ide men magkänslan säger att det kommer bli bättre. Allt kommer bli bättre igen bara vi tar oss förbi den här tiden.

 

F åkte till jobbet tidigt idag, redan strax efter 6. Han har mycket att göra nu innan han åker till japan. Jag och E ska ha mysmorgon innan jag skjutsar honom till mormor och morfar där han ska sova i helgen. Känns konstigt att vara ifrån honom just nu när jag behöver honom som mest men han ser verkligen fram emot att leka där, sova i husvagn ska de göra! Jag och F åker upp mot stockholm för lite tid på tu man hand, middag, bio och hotell. Precis vad vi behöver. Imorgon skiljs vi åt för MBG och kompishäng och så syns vi på söndag igen när vi åker och hämtar det finaste vi har tillsammans!

 

 

Stor kram och tack för all omtanke ♥


Kommentarer


  1. Emma 4 maj, 2012 on 07:37 Svara

    Hoppas du får en underbar helg Evelina!

    Kramar!!

  2. Victoria 4 maj, 2012 on 09:44 Svara

    Hej Evelina!
    Vill skicka dig en styrkekram.
    Jag förstår precis hur det känns. I februari 2010 var jag och min sambo i Thailand när min mamma som var kattvakt ringde och berättade att min ”bebis” Tiger var jätte sjuk, att dom var hos vetrinären och att dom ville avliva honom.
    Två dygn blev det för honom på intensiven med dropp, antibiotika, och i kuvös. Men han fick sedan proppar i benen och jag ville inte att han skulle lida mer. Så han fick somna in.
    Usch vad jag grät vill jag lova och det var otroligt tomt att komma hem. Men vi hade då en katt till, Tintin.. honom fick vi tyvärr avliva förra året i mars pga en metabol sjukdom.
    Men det Tiger hade var grav njursvikt precis som er Lancelot. Men det blir bättre jag lovar, även om det inte känns så nu.

    Kram till dig!

  3. Housewife Diana 4 maj, 2012 on 09:49 Svara

    Hoppas det blir bättre och bättre för varje dag, det är tungt men det mesta blir bättre med tiden. Såren läker ju alltid men dock finns alltid ärren kvar, men det är lättare att handskas med dom. Hoppas ni får det trevligt tillsammans du och F, låter som att det kan va en bra sak att göra, bara ni två tillsammans.

    Trevlig helg
    Kram

  4. Sofie 4 maj, 2012 on 10:44 Svara

    Jag beklagar verkligen sorgen. Vet hur ont det gör, vi var tvugna att avliva vår katt när jag var yngre och jag grät i dagar. Tur att ingen kan ta minnena ifrån en så att dom ändå får ett evigt liv inom en.
    Förstår att det är mer än detta som gör dig ledsen. Har något hänt? Någon sjuk/döende i din närhet? Jag vet inte om jag missat den andra anledningen till att du mår dåligt?? Hoppas det går över snart o inte är något allvarligt…
    Kram

  5. britta bloggar 4 maj, 2012 on 11:27 Svara

    usch, tänker på er!

  6. Malin 4 maj, 2012 on 14:36 Svara

    Ni gör helt rätt som unnar er kvalitetstid tillsammans, det behöver man verkligen då & då när man har barn! Hoppas att du får en underbar helg, trots allt som gör ont inuti. <3
    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna