VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gårdagen

Knappt en timme bort ligger förra staden, det känns som vi bodde där igår samtidigt som det känns som väldigt mycket längre tillbaka än 4 månader… Nostalgi att vara där!

 

 

 

Dagens roligaste var helt klart lilleman som hade valt en SÅÅ fin outfit! Den blå skjortan under är så liten att han visar naveln men han har fastnat för den och jag försöker rensa bort den ungefär en gång om dagen. En gång skulle han ha den till förskolan men då täckte den i alla fall precis magen hehe… Och så en pippitröja på det, skiitsnyggt ju! Och tofflor såklart. De matchar i alla fall mössan a la military style :)… Just det, BADBYXORNA ser ni ju inte hahah… Kalsonger liksom, ganska tråkigt kan man ju tycka?

 

 

 

Olle har blivit så stor, en månad från året och tultar omkring på vinliga ben. Sött!!

 

 

 

 

Mmm… Grillad kyckling, sallad, grönsaker och god sås.

 

 

 

 

Kvällspromenad efter middagen!

 

 

 

Hände en liten olycka, E kastade stenar upp i luften, på sig själv :(… Blev ett blodigt litet sår, trots att han hade mössan på sig. Tur att han är en tuffing, knappt ledsen alls!

 

 

 

Chokladpudding med bär och grädde till efterrätt när minstingen sov.

 

 

 

Min absoluta favoritsjal kommer från Ester Elenora!

 

 

 

Vi åkte hemåt vid 21, då sa Elion att han ville sova i bilen. Det är första gången i hans snart 2,5 åriga liv som han sagt att han VILL sova. Underbara ord. Han lovade dessutom att låta mamma och pappa sova på morgonen om han försöker väcka oss vid 5 och vi säger att vi vill sova ;)… Det var skönt att komma hem till nya staden och känna att vi gjorde helt rätt som flyttade!! Vännerna saknar vi ju såklart men de går ju faktiskt att hälsa på :).

 

Idag ska vi leka med andra fina vänner! Elin ville komma och klappa hästarna med Elion så de kommer hit om en stund och så ska vi sysselsätta oss med just det. Och en stor dos skvaller för mammorna som vanligt förstås. F ska fixa med bilen, avlopp och annat sånt där roligt. Efter lunch och flickornas hemgång ska vi åka och köpa en stor skjorta till E, han verkar ha gått med på att byta ut den lilla blå nu haha…


Kommentarer


  1. Izabella 29 april, 2012 on 12:15 Svara

    Vilka fina bilder!! 🙂 Ha en fortsatt bra helg, många kramar!

  2. Tess - Mamma till Vilde 29 april, 2012 on 14:07 Svara

    Hej Evelina!
    Länge sen jag skrev här..hoppas allt är bra med er! Du..måste tipsa dig om en sak som jag precis upptäckte! Du är ju som jag…en sjaloman. Kan man säga så? 🙂 Kika in på http://shop.lager157.com/ Så fina sjalar med stjärnor! Klickat hem två stycken! 🙂
    Ha en fin söndag!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna