VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En uteförmiddag

2 timmar ute i solen, på landet, med min lilla, stora kärlek. Och stora hästar! Fotade söta bilder på E och hästarna men fånen laddas as we speak. Kom hem till F som piggnat till något och nu sitter vi alla ute på altanen och skriver lista på allt småfix som måste göras med huset. Jag brainstormar jobbgrejer med mig själv också, kommer på saker lite då och då som jag antecknar i block eller på iphonen. Har ett jättekul projekt framför mig som jag kommer få styra över lite som jag vill, där jag kommer få användning för min kreativitet och skrivarglädje. Jag kunde verkligen inte fått ett bättre jobb!!

 

 

 

 

En Evelinafrukost! Skinka, avokado och vindruvor. Ofta äter jag kokta ägg också. Mackor äter jag i princip aldrig, bara när jag är sugen på det och det är jag typ bara veckan innan mens. Men jag äter hellre såhär, min kropp mår bra av det!


Kommentarer


  1. Sofia 28 april, 2012 on 12:12 Svara

    Härlig frukost! Avokado är ju bara så gott! Brukar köpa dem i nät och lägger dem i fruktskålen med äpplen så blir de sådär härligt mogna!
    Vad kul att du trivs så bra på jobbet! Själv fick jag veta igår att jag fick jobbet som jag sökte! Så helgen kunde inte börja på ett bättre sätt! 🙂
    Kram och trevlig helg!

    • Evelina 28 april, 2012 on 12:24 Svara

      Ja hårda avokados är inte speciellt gott 😉
      GRATTIS!! Lycka till, hoppas du kommer trivas du med!
      Kramar

  2. Linda - När 4 vill bli 5 28 april, 2012 on 17:20 Svara

    Åh mums 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna