VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FredagsFjärilar

 

Fredagstips får bli Euphoria top från Plain Vanilla som nu finns på Campadre för 479 kr istället för ordinarie 799 kr. Jag älskar min och skulle gärna ha den i fler färger!

 

 

 

 

Vi har vaknat till en solig morgon men hela familjen är trööööötta. Längtar redan till sängen haha. Jag sov i Elions säng de sista timmarna men har haft rethosta som gjort att jag inte kunnat sova. Tur att det känns bättre nu, är ju ganska beroende av min telefonröst till jobbet ;). Har ni långledigt nu eller är det vanlig helg för er? Vi har valt att jobba på måndag eftersom vi ska till stockholm på fredagen så jag är helt ledig då istället och Fredrik ska jobba kortdag medan jag åker och lämnar Elion hos mormor och morfar. De ska kanske ut med husvagnen då hörde jag, det lär ju Elion älska! Bara bus hela helgen. Känns förstås lite konstigt att lämna bort honom så länge, ett dygn är liksom rekordet hittills och det var för bara några veckor sen. Är lite lxigt för mig att kunna välja om jag ska jobba klämdagar eller inte, har ju haft såna yrken där det varit jobb året runt oavsett dag innan. Härligt är det också att ha månadslön utan ob så jag vet vad jag får ut varje månad! Eller ja, har ju bara fått en månad som bestått av lite ledighet så än vet jag inte men jag planerar att vara kvar där lääänge så det får jag snart veta :). En månad sen jag började där nu och det känns fortfarande lika bra, och det blir bara allt roligare efterhand som jag lär mig nya saker. För lär mig gör jag fortfarande, varje dag. Kommer väl aldrig bli riktigt fullärd och det är nog bara nyttigt för mig, att stimuleras hela tiden med utmaningar. Snart är det dags för mig att ha blogg- och facebookansvar också! Bara några möten, lite planering och en del tekniskt arbete som krävs först. Känns ju som att det är uppgifter som passar mig, att blogga på arbetstid på riktigt hihi…

 

 

 

GODMORGONKRAAAM


Kommentarer


  1. Nadja 27 april, 2012 on 08:47 Svara

    Härligt att du trivs så på nya jobbet! Och vilket lyx med ett dyng som barnfria (även om man saknar!). Kram

  2. Ida 27 april, 2012 on 10:00 Svara

    Här är vi riktigt långlediga, mannen min är pappaledig alla fredagar fram till semestern så fred-tis ledigt först sen jobb on-tor och sen ledig fre-sön igen. Nu jobbar han dock bra mkt mer än just bara sitt ”vanliga” jobb då han har egen firma uppe på sitt heltidsjobb men mer hemma tid än vanligt blire =) På söndag beräknar vi komma iväg på årets första husvagnsrunda, ända till Ullared, haha! Kommer bli perfekt att ha någonstans att göra av ugarna och ha en em och en fm på sig att strosa lite in och ut som man känner för! Så är det! Vi ska suga ut det mesta vi kan av denna våren & sommaren innan jag börja jobba mina vårdtider till hösten. Hej då rutin och ordning säger vi då och välkomnar oregelbundna tider, huja! Hoppas verkligen ni får en bra helg i huvudstaden, nästan så suget att börja blogga igen kommit bara för att få gå på gala 😉 Kram!

    • Evelina 27 april, 2012 on 21:55 Svara

      Vad mysigt med husvagnstripp! Hoppas ni får fint väder och kan njuta massor 🙂
      KRAM söta

  3. Elin 27 april, 2012 on 12:15 Svara

    Kul det verkar med nya jobbet! När du tar samtal, är det typ en servicetelefon för kunder om de vill fråga något eller har problem med sina vagnar? Eller är det återförsäljare och allt möjligt som ringer? Känner igen mig i det där med att man lär sig något nytt varje dag.. varje gång nån ringer eller kommer in är det om någon ny grej som de vill ha hjälp med. Det är lern by doing verkligen 😛 Jag jobbar tre timmar imorron och tre på måndag, tror jag överlever.. Känns som man är ledig ändå 🙂
    Måste berömma er för att det alltid ser så fint ut i ert hus 😉 Städtips tack! 🙂
    Ha en skön fredag!

    • Evelina 27 april, 2012 on 21:51 Svara

      Det är främst återförsäljare (butiker) men även några enstaka privatpersoner som ringer. Som vill beställa varor eller kanske behöver reservdelar etc. Ja alla samtal är olika så det är verkligen som du säger, learning by doing. Skitkul!!
      Kram!
      P.s städtips är att plocka undan allt småplock och torka av öppna ytor. Storstädar gör jag alldeles för sällan hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna