VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Utjoggade!

 

Känner mig otroligt piffig i skinnjacka och gympadojor haha… Söndriga gympadojor dessutom! Tror detta är mitt livs första träningsskor som jag sliter ut, känns faktiskt helt okej ;). Dessa är adidas och har varit suveräna, kan tänka mig likadana i annan färg.

 

 

 

 

Kom hem från farbror doktorn och möttes av lilla Lancelot i vagnen som väldigt sällan används nuförtiden. Helt rätt beslut att sälja buggan. Blir det fler barn i framtiden är det nog ganska bestämt redan vilket märke det blir också, om jag vill ha kvar mitt jobb haha. Skämt åsido, jag är stolt över att få jobba med så fina vagnar som jag gör!

 

 

 

 

Och så jag idag, precis lika trött som jag ser ut 🙂

 

 

 

Hann äta lunch hemma innan det nu är dags att hämta lilleman! Solen försvann och byttes mot regn så vi håller oss inne i nån timme innan vi ska åka vidare mot vår playdate. Passade ju perfekt med en sådan just idag, F är i annan stad och jobbar idag.

 


Kommentarer


  1. Ida 25 april, 2012 on 13:52 Svara

    Hoppas inte du är sjuk ”på riktigt” (och att jag inte startar ännu mer rykten genom att yttra orden)! Ditt barnvagnsmärke säljer möjligtvis inte någon smidig bra och prisvärd sulky. Alvin åker aldrig vagn längre, vi har sålt syskonvagnen och har istället åkbräda till den lilles vagn. Men, om några veckor ska vi göra kålmoden osäkert och en möjlighet även för honom att åka vore nog inte dumt. Vet att du inte vill säga märket men ett ja eller nej kanske 😉 KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna