VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lediga dagen

Godmorgon på er! En solig morgon här idag, känns välbehövligt efter massa grått länge nu. Och så är jag ju ledig, onsdagar är verkligen lillördag för mig :). Fast ska jag vara helt ärlig skulle jag hellre jobba några timmar på onsdagar också haha…

 

Idag väntar utvecklingssamtal på förskolan och så ska mamman till doktorn så lilleman får vara där nån timme extra. Sen har vi playdate med Karolin och Elin senare på eftermiddagen. Bus och middag tillsammans innan det är dags för de små att sova. På tal om det så sover Elion fortfarande!? Det hjälpte kanske att låta honom sova längre på dan. Eller så är förkylningen helt enkelt på väg bort. Hoppas på det sistnämnda mest!

 

Ser att det är problem med min domän, www.happilyeverafter? Det är AFF som fixat någonting så vi bloggare har haft lite strul med just våra egna domäner. Så länge hittar mig på .

 

 

 

 

På tal om hemsidor, har ni sett så fin Creative Lounges har blivit? Fräscht!

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiliga nyheter, klänning från Valerie och väska från Lilly of sweden.

 


Kommentarer


  1. Nadja 25 april, 2012 on 08:38 Svara

    Härligt med en ledig dag i veckan, skulle jag med behöva känner jag… men men 😉 Fan Eve, snart ses vi.. så sjuuuuukt!! KRAM

  2. Ida 25 april, 2012 on 08:41 Svara

    Svårt det där med sömn tycker jag. Alvin har alltid varit en riktigt skit dålig rent ut sagt på att sova. Vi har fått kämpa oss till varje minuts sömn, alltid. Tills vi tog bort dagssovet för någon månad sen. Nu sover han lugnt och fint och vi behöver bara gå in till honom i snitt en gång per natt mot 4-5 innan. Sköööönt! Jag missar nog sömndelen under konstruktionen på de små för även den lille har skit nätter i stort sett alltid. Men men! Snart är dom väl 16 och vägrar gå upp 😉 Det finns så mkt fint vårnytt i butikerna nu. Men jag gillart inte alls. Med 40 kg mindre på kroppen vill man ju inget annat att köpa nytt, nytt & nytt men snart 3 år som föräldraledig sätter sina spår i plånboken =I Hoppas ni får en fin ledig dag! Kram

  3. Magdalena 25 april, 2012 on 09:03 Svara

    I södra skåne öser regnet ner och ska visst göra hela dagen. Däremot hade vi sol igår. Fast om man jobbar hela dagen tycker jag inte det gör något det regnar 🙂 Värre om man är ledig.

  4. Johanna 25 april, 2012 on 09:09 Svara

    Fasiken vilka rykten det går om er två. Du behöver inte godkänna den här kommentaren men rykten sprider sig fort :-(. Du har heller ingen skyldighet att besvara ryktena men i många kommentarsfält kan man läsa om att ni ska separera. Kram till dig.

    BTW(och lite off topic): den röda fina tröjan jag köpte av dig används mycket flitigt, den är SÅÅÅ fin 🙂

  5. Helena 25 april, 2012 on 11:57 Svara

    Jag tycker det är hemskt att rykten sprids så fort det skrivs att man inte mår bra. Vad är det för personer som roar sig med detta?! Inte ska man väl såra någon på det viset!

  6. Johanna 25 april, 2012 on 12:45 Svara

    Helena: jag vet…. tokigt. Sedan vet man inte om man ska tro på allt man läser heller. Antagligen inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna