VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi skulle nog ha hamnat här ändå

 

 

 

Triss i E:n när vi precis kommit innanför dörren. Jag är full av stolthet över Elion som fick SÅ mycket beröm av sin ena pedagog idag, det finns nog inget som värmer så mycket som fina ord om ens barn. Eller ja, nästan lika mycket värmer det att ha världens finaste kollegor, jag är stolt över att få vara en del i det gänget. Fick höra precis sånt jag behövde höra just idag. Vilken storvinst jag gjorde när jag valde att börja jobba där!

 

Middag och musik – check! Lyssnar på Melissa Horn och tänker alldeles för mycket. Sitter just nu i telefonkö till skatteverket, rooligt att vara på plats tvåhundranågonting… Många som ringer nu såklart, jag har fråga om nåt så spännande som skattetabell.

 

 

 

Har hunnit hoppa i mysbyxorna men Precious från ChillNorway piffar ju till lite haha…


Kommentarer


  1. Linda - När 4 vill bli 5 23 april, 2012 on 18:15 Svara

    Lite beröm kan man leva länge på 🙂

  2. Marie 23 april, 2012 on 18:52 Svara

    Härligt med beröm!

    Du vet att du kan hitta alla skattetabeller på http://www.skatteverket.se 🙂

    • Evelina 23 april, 2012 on 18:53 Svara

      Jo men hade en fråga om varför jag har kvar efter gamla stadens 🙂
      Kram!

  3. Hannah 23 april, 2012 on 19:14 Svara

    Evelina,
    Eftersom man deklarerar för föregående år d v s 2011 så var ni ju skrivna där då och då gäller den skattetabellen. Nästa års deklaration då kommer skatt dras efter den nya skattetabellen i nya staden… (även fast ni flyttade i slutet av gamla året).
    Till något helt annat.. Roligt att få beröm på jobbet och härligt att E också fick beröm, sådant värmer i hjärtat och är bra att få höra! Så måste jag säga att du är jättefin i nya luggen och jag hoppas att livet snart känns lite enklare och roligare och att det som verkar bekymra dig just nu löser sig till det allra bästa. Kramar och några styrkekramar

  4. cissi 23 april, 2012 on 20:09 Svara

    å vad härligt! Är sånt beröm jag hoppas på imorgon när det är utvecklingssamtal!

  5. Linda 23 april, 2012 on 20:30 Svara

    Jag är usel på att kommentera, men känner att jag måste det nu. Jag får dåliga vibbar och en klump i magen när jag läser vissa saker du skriver. Jag kanske har helt fel (och jag hoppas det), men det känns som att det är problem mellan dig och F. Jag har sedan november förra året haft problem till och från med min sambo. Saker som gjort att vi brytit vår förlovning mer än en gång och jag har mått så otroligt dåligt. Just nu är allt bra igen och jag hoppas att det håller sig så.. Sen läser jag din blogg och får samma klump i magen. Du behöver inte publicera det här, men jag ville bara få det ur mig. Jag hoppas som sagt att jag har jättefel. Hur som helst, jag hoppas du mår bättre snart. Du verkar vara en underbar person och förtjänar det bästa! Många många kramar från mig.

  6. Marie 23 april, 2012 on 20:33 Svara

    Det är där man är bosatt den 30 november året före som styr var man skattar. 🙂 Du får fråga dina kära läsare, jag tror att det finns mycket kunskap bland oss alla. 🙂

    Ha en skön kväll!

    • Evelina 23 april, 2012 on 20:37 Svara

      Ja ni är underbara haha! Mycket smidigare att fråga er än sitta i trista telefonköer 🙂 kram!

  7. karolin 23 april, 2012 on 21:20 Svara

    Visst är det en morot allt! Jag blir nästan rädd när jag ser hur gigantisk jag måste ha varit som gravid. Heeeeelt sjukt hur jag kunde låta mig själv se ut så! men som jag skrev så känner jag mig inte mindre nu än jag gjorde då. Skitknepigt!

    Vad härligt att lilla E får beröm, men det förvånar mig icke! Han brås på mamma sin tror jag 🙂 Helt awesome med andra ord 🙂
    Kram!

  8. Sofia 23 april, 2012 on 22:49 Svara

    din lugg är jättefin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna