VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svart + brunt?

Jag är egentligen väldigt anti svart och brunt ihop men det blev visst så idag ändå. Kanske byter jeans innan vi åker hemifrån ;-)…

 

 

 

 

 

 

Efter jobb är det matlagning som gäller, storkok så vi får ihop några lunchlådor. På sitt förra jobb hade Fredrik kock på jobbet så han behövde aldrig ha med sig mat, nu går det plötsligt åt dubbelt när vi båda behöver ;)… Tips på bra lunchlådemat? Igår var det lyx när vi blev bjudna på mat av chefen, skulle jag lätt kunna vänja mig vid hehe…

 

 

Hoppas du får en fin dag! Tänk på att den blir vad du gör den till. Se till att lägga energi på sånt som ger dig energi tillbaka!! Energitjuvar finns det alldeles för mycket av.

 

 

Massa kramar


Kommentarer


  1. Anna 11 april, 2012 on 09:33 Svara

    Vi lagar alltid fyra portioner till middagen och har sen med det dagen efter. Har nig aldrig lagat mat bara för att göra matlådor
    Hur lyxigt är det inte att ha med sig en riktigt lyxig matlåda på måndagen efter helgen när man lyckat lite extra 😉

  2. Annica 11 april, 2012 on 09:36 Svara

    Det lättaste är väl att laga extra mycket mat till middag så att det räcker till två lunchlådor också 🙂

    • Evelina 11 april, 2012 on 09:45 Svara

      Jomen så gör vi ju oftast men då och då slår vi på stort och gör flera matlådor och fryser in 🙂

  3. Nadja 11 april, 2012 on 09:37 Svara

    Stek kycklingfileer så det räcker för en hel vecka, koka potatis som räcker för en hel vecka och släng i fryst broccoli i lådorna. KLART! 😉

  4. Anne 11 april, 2012 on 09:48 Svara

    Vi brukar ofta göra lasagne till lunchlådorna. Lätt att göra mycket av på en gång och enkelt att ha i lunchlådan. Annars funkar ju gratänger, tjockpannkaka och pajer lika bra! Och sen en mindre skål med grönsaker bredvid. :))

  5. Izabella 11 april, 2012 on 09:49 Svara

    Sv: Ja eller hur. Jag vet att det kommer att lösa sig på något sätt, försöker tänka som dig som är så bra på att vara positiv 🙂

    Vad snygg du är! Jag har också tittat på den där kavajen…:)Kramar

  6. Anna-Karin 11 april, 2012 on 10:06 Svara

    Vi brukar försöka se till att laga en till två portioner extra när vi lagar middag på kvällen, på så sätt blir det alltid matlådor och de varieras från dag till dag. Annars kan jag rekommendera paj, ex broccoli ädelost och bacon. mättande och gott.

  7. Johanna Olsson 11 april, 2012 on 13:23 Svara

    Köttfärssås å grytor är lätt å göra storkok av

  8. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 11 april, 2012 on 14:06 Svara

    Hihi jag är likadan, övermatchig! Men visst ser det ut att vara svarta prickar på koftan? Då funkar det ju ;P

    Kram söta!

    • Evelina 11 april, 2012 on 18:52 Svara

      Ja kavajen är prickig och glittrig 🙂
      Kram <3

  9. Housewife Diana 11 april, 2012 on 14:43 Svara

    Jag har massa recept och det kommer fler varje vecka i bloggen. Alla recepten tar max 35 minuter att göra känns som värsta lyxmaten.
    http://dianasblogg.se/category/housewife-produkter.html

  10. Linda - När 4 vill bli 5 11 april, 2012 on 15:17 Svara

    Jag brukar ibland göra pajer enbart för att ha till matlådor, enkelt och smidigt!

  11. Malin 11 april, 2012 on 16:38 Svara

    Tycker kläderna var snygga 🙂
    Gratänger brukar göra sig rätt bra i matlådor och går fort att värma (bra om kön till micron är lång ;))

    Skulle inte du kunna göra ett inlägg med din absoluta favorit musik till träning (vet att du skrivit några innan, men ännu fler).. Och samtidigt be folk skriva sina egna träningsfavoriter så man kan kolla bland kommentarerna och se vad andra lyssnar på, så man kanske hittar några nya att lyssna på 🙂 Kram

  12. Michan 11 april, 2012 on 17:07 Svara

    Jag tycker svart och brunt e jätte snyggt tillsammans.
    Nästan allt med pasta tycker jag passar bra i matlåda,och olika grytor med ris till men jag gillar inte att värma potatis så det går bort för mig.
    Alla sorters sallad är också bra matlåda, och sallader går ju att variera i oändlighet.

  13. sofia 11 april, 2012 on 17:34 Svara

    snygg kavaj, men den är väl ändå grå och inte brun?? eller är det jag som e färgblind? hehe

    • Evelina 11 april, 2012 on 18:57 Svara

      Du är nog inte färgblind men iphone är lite dålig på att fånga färgerna! 🙂
      Kram!

  14. Sofie 11 april, 2012 on 18:40 Svara

    Kul att du säger det där om energin. Just nu är det en massa strul och tjafs om sånt jag borde kunna lägga bakom mig men samtidigt vill jag få ut mig det jag behöver. Jag måste säga saker och ting till en människa jag en gång älskat men som svikit. Såå.. jag ska försöka följa ditt råd.

    Tips på en jäkligt god lunchlådemiddag är detta: http://www.tasteline.com/recept/Tagliatelle_med_vitloksdoftande_flaskfile_i_senapsas
    Den kan man byta ut fläskfilén ur och använda quorn till exempel, även om man inte är vegitarian. Man blir så härligt mätt på quorn. Eller kyckling kanske? Suuupergott!

  15. Josefin 11 april, 2012 on 21:26 Svara

    Oftast brukar det bli rester från kvälles middag till matlåda. Men all mat är inte god att värma. Så jag brukar alltid göra köttfärssås i stora grytan och sen frysa in i små portsionsburkar (Ikea). Perfekt att bara koka lite pasta på morgonen och ta fram en portion köttfärssås de dagar man inte har någon låda.
    Lasagne, korvstroganoff och panbiffar/köttbullar (går även utmärkt att frysa såsen till om man har någon) är också utmärkta ha-i-frysen-matlådor.

  16. Sandras Värld 11 april, 2012 on 21:29 Svara

    SNYGGT!!! kram

  17. Lotta, Millebus o lill* i magen 17 april, 2012 on 10:16 Svara

    Visst är det svårt med matlådor! Jag våndas inför sånt. En del mat är inte alls god att värma, men jag brukar bara göra extra av allt som är gott att värma. Typ potatisgratäng, sen kan man ha byttor bredvid med olika kött varianter så kan man variera sig;)
    Vad är det för slags jobb du börjat på? Verkar roligt ialf och kul att du trivs. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna